Izbjeljivanje lica

Svatko od nas želi izgledati dobro i atraktivno. Ali ako te mrlje, tamne mrlje na licu, zbog izloženosti suncu i zagađenje je li spriječiti da ide van, da je vrijeme da zauzimaju koristite kreme za izbjeljivanje lice ozbiljno, kao što se može pokazati izvrsnih rezultata.
Kako Krema za izbjeljivanje lice radi?
U jednostavnim riječima, primjena bjelilo posvjetljuje ten kože smanjenjem koncentracije kože Zamračivanje pigment melanin. Melanocita ili stanice kože proizvode ove tamne boje pigmenta, koji je odgovoran za boju kože i kose. Svjetlija koža ima nižu koncentraciju melanina, dok je relativno tamnije kože melanin ima u visokom koncentracijom. Krema za izbjeljivanje lice sadrži kemikalije, koji ometaju proizvodnju melanina u koži. Kako melanocita više nisu u stanju proizvesti melanin, to rezultira lakšim, pa čak i boje kože.
Što je potrebno za izbjeljivanje dlaka na licu?
Većina ljudi koristi lica izbjeljuje za liječenje njihove dlake na licu. Zapravo, izbjeljivanje dlake na licu ne uklanjanje dlaka na licu. Posvjetljuje samo je, uz smanjenje pigmenta odgovoran za boju kose, naime, melanin. Ova promjena u boju tamne kose na svjetlost plavuša čini manje uočljivo, kao i oni sada ste maskiran protiv boje kože. Read više na bjelilo dlake na licu.
Easy Koraci za Bleach lice kod kuće; Prvi i najvažniji korak radi patch test na malom području vašeg tijela. To bi trebalo biti učinjeno 24 sata, prije nego što izbjeljivanje lice kod kuće. Glavni razlog za to je test to znati ako vaše tijelo je alergični na kemikalije u izbjeljivanje krema. Započnite miješanjem male količine raznih proizvoda izbjeljivanje u omjerima, kao i režirao. Nanesite vrlo malu količinu na izolirani, bez uočljiva dio tijela. Ako nema alergijskih reakcija primjetili u roku od 24 sata od testa, onda možete ići naprijed s izbjeljivanje vaše lice. , Temeljito očistite lice područje koje želite izbjeljivač s blagim sapunom. Ne koristite vruću vodu u tu svrhu, kao da otvara pore na koži i izlaže osjetljivih tkiva za izbjeljivanje. , Uvijek se pridržavaju preporučene proporcije, a ne pokušati ga promijeniti kako bi se blaži i jači, jer reakcija može biti nepredvidljiv. Koristite samo svježe pripremljenu smjesu za izbjeljivanje, kao što je više moćan. Nanesite miješani proizvod potpuno pokrivaju područje lice, dok pažljivo izbjegavajući obrve (osim ako ih želite olakšaj!) i oči. ; Ostavite oko 10 minuta i izbjeći trljanje u kožu. If spaljivanje ili iritacije se osjeća, ukloniti odmah. ; Nakon dovoljno vremena je prošlo, ukloniti bjelilo za ispiranje s hladnom vodom i posušite suhom krpom. Ako pripremljenu smjesu je lijevo, treba ga zbrinjavati off, jer se ovaj proizvod ne mogu biti pohranjeni i ponovno koristiti. Izbjeljivanje učinke trajati oko 3-6 tjedna. ; Prednosti za izbjeljivanje lica, to je brza, jednostavna i može se koristiti kod kuće. ; Izbjeljivanje krema se može kupiti over-the-counter i ne trebate bilo kakav recept da ga kupi. ; Izbjeljivanje vaše lice je bol-free postupak. , Ali, za izbjeljivanje lica sigurni?
Do ove točke, proces izbjeljivanja lica izgleda vrlo ružičast. No, tu su brojne mane povezane s njom. Svi izbjeljivanje lica kreme sadrže bilo koji od dva agenta, naime, hydroquinone i žive. Sada, sve od nas su svjesni da je živa je toksičan element. Što se tiče hydroquinone je u pitanju, neki znanstvenih istraživanja snažno preporučuje potpunu uklanjanje ove kemikalije iz kože bjeljenje kreme. Iako, hydroquinone izbjeljuje koža brzo te je FDA priznat izbjeljivanje agent, dermatolozi su sudjelovali u pronalaženju više o dugoročnim izbjeljivanje krema nuspojave zbog hydroquinone. Neki su vrlo uobičajene izbjeljivanje lice nuspojave su:; Burning, svrbež ili stinging osjećaj uz kožu crvenilo na područjima primijenjene. ; Blagih do teških alergijskih efekata kao što su osip na koži, stvaranje mjehura, inflacije ili oticanje usana i obraza i poteškoća u disanju su također poznato da se pojavljuju u pogoršanom slučajevima. , Suhoću i pucanje kože, kada se primjenjuje na osjetljivim područjima oko očiju i nosa. ; Izbjeljivanje lica za vrijeme trudnoće
Tijekom trudnoće, neke žene možda osjećaju potrebu za bjelilo lice. Razlog tome je koža obezbojenje in melasma. Melasma, također poznat kao maska ​​trudnoće, uobičajena je stanje u trudnica, kada je višak lučenje hormona estrogena čini melanociti proizvode veće količine pigmenta melanina Zamračivanje. To rezultira u smeđe mrlje na licu regiji. Iako, ne postoji način da se ispita koliko štete korištenje bjeljenje kreme mogu izazvati tijekom trudnoće, mnogi liječnici savjetuju protiv njegove uporabe. Pa, to je uvijek bolje konzultirati svog liječnika ili dermatologa prije nego koristeći Internet.
Koristeći branded bjeljenje kreme lice umjesto jeftini one snažno preporuča. Ako je vaša koža osjetljiva pažnjom je potrebno, pri odabiru pravi proizvod.