Kako to Maknuti strijama

Strije se javljaju na različitim mjestima na tijelu. Postoji niz razloga stoji iza izgleda strijama. Oni obično javljaju kada srednjem sloju kože, odnosno dermis je pružio do te mjere da je njegova elastičnost razgrađuje. Kada se to dogodi, mikroskopski krvarenja i upale tkiva događa, a ti uvjeti se predstaviti u obliku podignuta, crveno u boji, strijama. Osobe koje dobiti ili izgubiti težinu često, trudnica, sportaša i sl. neki su od ljudi koji su više skloni ovo stanje. Postoje različite prirodne, kozmetički i medicinski tretmani dostupni da biste dobili osloboditi od tih ružnih izgleda strija. Neki od njih su objašnjeni u nastavku.
Liječenje za uklanjanje strija
Masirajte Skin; Massaging područje kože vlasništvo strijama, pomaže u povećanju cirkulaciju krvi. Povećana cirkulacija pomaže pri strije uklanjanje. Masiranje s vitaminom E gel posebno je poznato da se ukloniti strije, naravno. Masiranje with moisturizers koji sadrže kakao maslac je vrlo učinkovit previše.
Ljuštiti kože, piling kože svakodnevno, dosljedno, pomaže ukloniti strije. Vi svibanj koristiti lufa ili spužvom za piling kože.
Dobiti opaljen, je vjerovao da koža solarija pomaže smanjivanju strijama i svibanj čak i ukloniti ih, ako su vrlo male veličine. Tako da ako žele da biste dobili osloboditi svoje strije, hit na plaži, ili naizmjenično koristiti samo kožara.
Use protežu mark Uklanjanje losione, tu su brojni strije kreme i losione na raspolaganju u tržištu, što ako primijenjen na kožu redovito može ukloniti strije. Prilikom kupnje takve kreme losione ili, vidi da je da se sastojci kao što su ulje jojobe, Ricinusovo ulje, kakao maslac, Shea maslac, vitamine A, C i E su prisutne u njima. To je zato što sve ove sastojke dobro su poznati za uklanjanje strija.
Nanesite tretinoin i retinoids kreme; Prema nekim istraživanja, redovite primjene tretinoin kreme, smanjuje strije tijekom vremena. Jedina stvar je da ti krema samo pokazati željene rezultate kada se primijeni na svježim strija. To nije puno na snazi ​​za stare strije. Retinoidi, ako se koristi zajedno sa glikolne kiseline, vrlo su korisna u povećanju kolagen i proizvodnju elastičnosti, a time pomaganje u uklanjanju strijama.
Nanesite Ground kave, ako netko bilo da me pitati, kako to maknuti strija kod kuće, rekao bih grah use kave. Djelotvoran strije uklanjanje kuće lijek je mljevenje zrna kave, dodajte malo maslinovog ulja da ga i utrljajte na područjima kože sa strijama u kružnim pokretima. Uzmi ručnik i umočiti u vruću vodu. Isperite u potpunosti, onda zaokrenuti kože zahvaćene površine. To će pomoći prah kave grah smjesu da apsorbiraju u koži. Nakon desetak minuta, možete skinuti ručnik i operite područje. Ponovite ovaj postupak dva puta tjedno, a strije će se smanjiti u roku od nekoliko mjeseci vremena.
Idi na salonu Tretmani; razni saloni nude kozmetički tretman poznat kao mikrodermoabrazija, uklanjanje strija. U ovom liječenja, strije se uklanjaju, odstranjivanjem gornji sloj kože pomoću kemijskih i mehaničkih sredstava.
Idi na liječenje, Medicinski tretmani kao što su laser kirurgija za strije i estetske kirurgije, također se koriste za uklanjanje strija. Međutim, oni bi trebali biti uzeti u obzir samo nakon navedenog tretmana ne pokazuje željene rezultate.
Pročitajte više na:; Uzimajući osloboditi od strijama i celulitu; Kako biste dobili osloboditi strija Naravno; Sprječavanje strijama Tijekom Trudnoća; Nadam sada znate kako ukloniti strija prirodno, medicinski i pomoću različitih kozmetičke tretmane. To je često rekao da je bolje spriječiti nego liječiti. Pa evo nekoliko načina na koje možete spriječiti strijama iz pojavio. Prvo, jedete dobro uravnotežen, zdrave prehrane, a uključuju takve stavke hrane u vašoj prehrani koji su bogati vitaminima A, C i E. Ovi vitamini pomažu u povećanju elastičnost kože, čime se sprječava stvaranje strijama u budućnosti. Također dobro hydrated skin je vrlo vjerojatno da će razviti strijama, pa piti puno vode svaki dan i držati kožu moisturized koristite hidratantni losion. Uz ove mjere opreza i gore navedene lijekove, zasigurno ćete biti ponosni vlasnik jednog lijep, blistava, užaren kože.