Kako pletenica svoju kosu

Jedna od najvećih atrakcija na djevojka san stranke pokušava iz različitih frizura na sve glave na raspolaganju. Jeste li sigurni da morate imati je proveo noći radili do svog prijatelja kose. Vi svibanj biti iskusan u radu na drugim kose, no kada je riječ o radiš svoju kosu, stvari svibanj neće biti tako jednostavno. Većinu vremena, imamo naše majke i prijatelje da nam pomogne s našim kose, a kad smo iseliti i početi živjeti na svoje, mi trebaju naučiti nekoliko osnove o oblacenje vlastite kose. Pletenice su najviše najjednostavniji od svih frizura i uzeti nekoliko minuta za napraviti. U ovom članku, naći ćete savjete o tome kako pletenica svoju kosu u različitim stilovima. Prvo, mi ćemo započeti s najosnovnijim one tj pigtails, a zatim premjestiti na neke komplicirane one poput cornrows. Pročitajte više o pletenica frizura za djevojčice.
Kako do Pletenica svoju kosu pigtails u
Ako želite don gore izgled škole djevojku, zatim Francuzi pletenica pigtails su velika mogućnost. Mali pigtails izgledaju slatko i idealne su za kosu do ramena. Prije nego počnete pletenice kosu, poželjno je na mokro ih malo. Iako, nema zla u pletenice suhu kosu, mokre kose omogućiti čvršću i čvršće pletenice. Sljedeći korak jest dio vaše kose u dva dijela. Kravata jedan odjeljak s isječcima tako da su dva dijela ne miješaju. Zatim, odvojeno u drugom dijelu na tri jednaka dijela. Držite dva dijela s obje strane u obje svoje ruke dok ste u središnjem dijelu objesiti labav. Zatim, bez gubljenja vaše držanje, mjesto u lijevom dijelu preko sredine jedan, kreće srednji dio na lijevo. Sada naizmjenično desnom dijelu sa sredine jedan. Nastavite postupak sve dok ne dođete do kraja vaše kose. Vezati pletenice s bilo hair pribor po Vašem izboru, na oko jedan do dva cm od kraja. Ponovite postupak za drugi dio, kao dobro. Praksa ovo slijedeći savjete o tome kako pletenica svoju kosu pred ogledalom. Pročitajte više o tome kako francuskom pletenica svoju kosu.
Kako pletenica svoju kosu cornrows u
Nakon što ste naučili kako pletenica kosu, možete prebaciti na neki kompleks oblagati frizura. Cornrows je popularan stil, no to je malo teže to učiniti sami, na svoju kosu. Ipak, s malo prakse moći ćete svladati pletenice cornrows u kosu. Ako želite pletenica cornrows u kosu, onda je prvi korak za planiranje dizajna. Zapamtite, cornrow pletenica stil je kompliciran stil i može potrajati nekoliko sati, ovisno o dužini i volumenu vaše kose. Stoga, morate ispravno dizajn kako bi se osiguralo da ste obaviti zadatak na vrijeme i postići željene rezultate.
Nakon što podmiriti za cornrow dizajn, sljedeći korak je odvojiti područje gdje želite cornrows, od ostatka kose. Zatim, pletenica području u dva uboda, gdje želite da se Vaš cornrows, to će dobiti cornrow počeo. Nakon, što je dobio je počeo, pokupiti kosu iz susjednog prostora te ih ugurati u središnjem dijelu prvog cornrow. Nakon što je spajanjem dvaju područja, od vas će dobiti jednu debela pletenica. Nastaviti postupak po vama određenom dizajn. Pročitajte više o tome kako oblagati cornrows.
Dok ste učenja kako to pletenica svoju kosu, važno je da se nekoliko osnovnih koraka desno. Prvo, tri dijela kosa bi trebala biti jednak volumen. Također, morate podnijeti zahtjev jednake napetosti za svaki dio dok pletenice kose. Neravnomjerna napetost može rezultirati u uvijanja pletenica na jednoj strani. Nakon što ste gospodar tih osnovnih koraka, ostalo je komad torte!