Sastojci maskara

Oči su rekao je da se prozore svoje duše i jedna od prvih obilježja da je svatko obavijesti o tebi. To je razlog zašto većina žena platiti malo vise pozornosti na oči dok radite šminka. While oka sjene i eyeliners povećati ljepotu svake žene, maskara zaokružuje izgled. Bez maskara svoj izgled bit će nepotpuna. Maskara otvara oči i naglašava vaše trepavice. One can potamniti, osvijetliti, boja, zgusnuti, produljiti ili definirati trepavice. Uz veći broj ljepote proizvodi dostupni tržištu, može dobiti malo konfuzno kao i na koji maskara odabrati. Najbolji način da odaberete jedan po znajući maskara sastojke i odaberite onu koju vam odgovara najbolje.
Prije nego idemo na različitim maskara sastojke, neka nam prvi pokušati razumjeti više o povijesti maskara i vrsti maskara dostupna. Postoje dvije verzije koje o povijesti maskara. Prema nekima, prva maskara proizvod je izmislio Eugena Rimmel u 19. stoljeća. Na talijanskom, portugalski, nizozemski, turski, rumunjski i perzijski, riječ Rimmel maskara, a time znači, izum je dobio ime po njemu. Druga verzija država, da je u 1913 TL Williamsa napravio prvi maskara za njegovu sestru. Jedina sastojaka u maskare koji su korišteni u prvom maskara su ugljenom prašinom i vazelina. Dok je maskara razvijala tijekom godina, nova maskara sastojci su dodani. Na primjer, umjesto da vazelina, vosak zgušnjivači su dodani za bolji efekt. Gotovo za 40 godina, maskara sastojci su oblikovani u nered. To je bio samo u 1957, da je maskara Helena Rubinstein je bio uveden na tržište, koji je imao cijev i štapić aplikator i naravno nove i bolje maskara sastojaka. Tako, maskara Zahtjev je napravio puno lakše.
Što je maskara od?
Aktivni sastojci maskara se koriste za davanje oblika na trepavice, i zadebljanje i njima zamračenje. Mješavina posebnih sastojaka dodaju se maskara, glavni cilj koji je projektiranje i držite oblik i boju trepavica. Osnovni sastojci u maskare uključuje vodu, film formers, vosak deblji i konzervansa.
Maskara su dostupni u tri oblika - prešani torta, krema ili tekućem obliku. Maskara je prvi put kreirana u obliku torte ili kolača pritisnuta. Vi to primijeniti na vaše trepavice uz pomoć četke, po mokrom jedan. Glavni sastojci za tortu maskara are sapun i crni pigment, mjereno u jednakim iznosima. Krem maskara kao što ime sugerira dolazi u obliku losiona. Pakiran u cijevi, trebate stisnuti točno iznos koju želite, na sitnim kist. Koristite ga na isti način kao torta obliku maskara. Nanesite ga na trepavicama dok ne dobijete željeni izgled. Korištenje krema maskara često je dovodilo do neredu šminku. Izum od maskara aplikator ispravljen ovaj problem.
Najčešća vrsta maskara koriste danas je The maskara aplikator koji utilized maskara u obliku tekućine sadržane u modernizaciju cijevi. A dirigent štap, koji se u stvarnosti okruglom četkom, se koristi za pokupiti samo pravo iznos od maskara. Ova inovacija je započeo na rastuću popularnost maskara koristiti. Mascaras aplikatora može biti podijeljen u dva tipa - vodootporne maskara i non-vodootporni maskara. Sastojci koji se koriste u obje su malo drugačiji jedni od drugih.
Vodootporna maskara Sastojci: Uglavnom, vodootporna maskara je napravio koristeći isparljivih otapala. Oni uglavnom imaju tvar zove isododecane. Oni također imaju voskovi koji su izvađeni iz životinjskog ulja, biljna ulja i minerala. Osim ovih nekih pigmenata, filmifying polimera i zgušnjivači su također korišteni. Mascaras su slobodni od kemikalija kao što su oni na bazi vode kozmetike. Vodootporna mascaras su vrlo otporne na znoj, suze i kiša. Kada primijeniti, oni mogu biti uklonjene jedino pomoću jake šminke remover.
Non-Vodootporna maskara Sastojci: Non vodootporne maskara temelje se na vodi, mekan površinski kao trietanolamina stearat, voskovi životinjskog podrijetla, na bazi povrća voskova kao što su riža mekinje vosak, vosak i carnauba candeilla vosak, mineralni voskovi original, pigmenti, zadebljanje polimeri kao što su gumarabika i konzervansa. Ove mascaras nisu otporni na suze ili znoj ali lako se uklanjaju s nekim sapunom i vodom. To su svjetlo mascaras koje traju samo kratko vrijeme.
To su bili osnovni maskara sastojaka. Dakle, ići naprijed i odabir maskare koji najbolje odgovara vašem stilu i zahtjevima. Ako ste alergični na neki od sastojaka ili maskara jednostavno ne žele nevolje primjene maskara svakodnevnog onda svakako možete pokušati trepavica toniranje. Šminka je veliki dio svakodnevnog make up, pa čak i ako nemate vremena za primjenu maskara oka šminka sami možete izgledati lijepo. Uostalom tko može odoljeti onima seksi duge trepavice!