Narukvica tehnikama izrade

Mi uvijek uložiti napor za dar naših najmilijih s nečim posebnim i različitim. Što se može više posebnih nego ga Vjenčanje / ju s nečim koje ste napravio. Narukvice mogu biti kod kuće u minimalni iznos od vrijeme. Također namjeravaju da vaš volio jedan manšeta ali, ne znam kako napraviti narukvicama. Onda, ne brinite, ovaj članak objašnjava nekoliko narukvica izradu tehnike koje će zasigurno dokazati da bude korisno za vas.
Jednostavno Narukvica tehnikama izrade
Gudački Narukvica tehnikama izrade, uzmi vezen žice u različitim bojama. U prvom koraku prijateljstva narukvice izrade tehnika je završiti jedan obojena nit oko ručnog zgloba dvaput. Mjera nit i izrezati ga. Izrežite druge boje niti i pobrinite se da su iste veličine nit koja je izrezana na prvom mjestu. Povezivanje svih Ovi rezanci zajedno na jednom kraju. Sada, napraviti naprijed čvor na string koji se nalazi na krajnjem lijevom stranom. Zatim stavite na isti niz kroz otvor i povucite ga tako da čvor postaje široka. Ponovite navedene korake još jednom na isti niz znakova. Nakon toga, povući isti string u smjeru desno. Uzmi sljedeći string i slijedite istom postupku kao i slijedi prvi string. Ponovi postupak za sve konce. Slijedite gore navedene korake do narukvica postaje dovoljno dugo da stane u zglob. This konac narukvica izradu Tehnika je jednostavna i ne zahtjeva mnogo vremena. To je bio o tome kako napraviti narukvice. Pročitajte više o upute o tome kako napraviti prijateljstvo narukvicu i prijateljstva narukvicu uzoraka.
Konoplja Narukvica tehnikama izrade, prva stvar je da odlučite o dužini narukvicu. Ako planirate zrno jednom duljina konoplje, zatim rezati konoplje nekoliko centimetara duže od duljine potrebne da stane oko ručnog zgloba. Za jedan zamršen, rezati konoplje tri puta veća od dužine koja će stati oko narukvicu. Vezati čvor jednog kraja konoplje. Izvođenje izvlačenja resanja and po vrsti dizajn želite. Nakon što ste učinili s njim, vezati u čvor drugom kraju previše. Ako ne želite vezati čvorova, onda također možete pričvrstiti na kopča oba kraja. Zamršen konoplja Za izradu narukvica, rezati konoplje u tri jednaka dijela. Vezati čvor na krajevima. Sljedeći korak je vezati pet slajd čvorova na konoplja. Nad svim žice, klizanje mala zrnca i opet vezati pet slajd čvorova. Ponovite ovaj postupak do te dobiti narukvicu od željenog veličine. Pročitajte više o tome kako napraviti narukvice konoplje.
Narukvica Izrada Upute
Prije početka izrade narukvice, pobrinite se da imate sve potrebne materijale za izradu narukvica ruci. Pobrinite se da kada se izrezati ili odabrati niz za izradu narukvica, to je nekoliko centimetara od velikih zglob veličine osobe koja će koristiti narukvicu. Također, nakon što narukvicu, nemojte zaboraviti trim dodatni niz. Obrezivanje će uredan izgled na narukvicu. Ako ste stvaranje narukvicu za nekoga drugoga, tada odabrati te osobe omiljena boja. Ako pratite ove narukvice izradu ideje, možete završiti izradu narukvica ni u vremenu. Pročitajte više narukvica izradu uputa.
Pročitajte više o; Narukvica Ideje sa string, narukvica izrađena od String; Vez konac narukvice, nadamo se poslije čitajući članak, znate sada kako napraviti narukvice. Postoje različite narukvice tehnikama izrade, a one koje sam spomenuo gore su najlakši. Tako, što čekaju, dar skrbite s ručne izrade narukvica i njega iznenađenje / nju.