Kako očistiti antilop cipele

Nošenje antilop cipele ne nastoje promijeniti svoje tijelo jezik. To čini za jaku modna izjava, osim izgleda vrlo stilski. Ne možete pomoći, no show off tim lijepim, toplim, udobnim, sjajna i (naravno) skupih cipela, a završiti nosio ih puno. Ljepota se teško proći neopaženo, antilop cipele imaju tendenciju da biste dobili prljave lako. To vam ostavlja s pitanjem-kako očistiti antilop cipele? Slijedite ove jednostavne mjere za čišćenje i održavanje vaše lijepe antilop cipele sami.
Kako očistiti Suede Shoes kod kuće?
Suede, dobiveni od skriva raznih životinja poput jelena, svinja, janjetina i tele, je tip kože. As antilop je napravljen iz pod-kože životinja, to je mekana i porozna više od kože. Također, sjajnu površinu i baršunast tekstura čini ga ranjivim mrlje i vodu maraka. Sintetička antilop cipele na raspolaganju, ipak se lako čisti od čiste one. Slijedeći neke jednostavne upute o tome kako očistiti antilop cipele kod kuće:
Skupi čišćenje materijala; očistiti antilop cipele, trebate skupiti neke stvari prvi. While kupnje Vašeg antilop cipele, ti bi naići na antilop cipela čišćenje kit. U slučaju da niste dobili da ga kupiti, jer bolje je očistiti antilop cipele pomoću standardnog materijala. The komplet sadrži antilop antilop kist i gumicu. Osim toga, također ćete zahtijevati četka za nokte, spužva, oštar oštrica i ručnik.
Čišćenje mrlje iz Suede Shoes, mrlje obezbojiti you antilop cipele. Da biste uklonili mrlje iz svoje cipele, morate se prijaviti vode, ravnomjerno na cijelom vanjskom površinom od cipele, koristeći četka za nokte i vodenog spreja. Onda upiti sav višak vode obliku cipele sa spužvom ili suhom krpom. Dopusti da se osuši preko noći cipele i ostaviti ih punjena s papira. Jednom sušene, možete četkom cipele s više od jedne antilop četkom ostavljajući ih malo tamnije, ali ravnomjerno boji.
Uklanjanje Dirt na vašem Suede Shoes, uklonite prljavštinu iz svog antilop cipele, koristite antilop četkom. U slučaju da ga nemate, četke za nokte također će učiniti. Zbrisati prljavštine oblik cipele čineći kratke, nježni potezi s četkom. Pobrinite se da bi ti potezi samo u jednom smjeru. Kao prljavštine počinje dolaze s površine, primijetit ćete izvorne boje vaše cipele pojaviti!
Uklanjanje nafte i drugih mrlje od Suede Shoes, a suši mrlju treba prvo biti brushed off energično s antilop četkom. Sada koristite ili mokrom krpom ili četka za nokte i pročišćavati obojene površine s toplom vodom. U slučaju vrlo lošeg mrlja kao što su masti, možda trebate antilop čistač.
Uklanjanje blato iz Suede Shoes, da čisto blatan cipela antilop, prvi ukloniti bez obzira na dodatni blato nalazi na površini. Tada neka blato lijevo na površini suha. Sada koristeći antilop četkom ili četka za nokte, razbiti blato čestice iz cipele, a zatim ih jednostavno obrišite komad vlažnom krpom.
Čišćenje Suede Shoes sa Suede Eraser; A antilop brisač je korisna za čišćenje male mrlja. To točno radi kao svoju olovku gumicu. Početak trljanje tiho na mjestima gdje se mrlje i pjege su prisutni i primijetit ćete prljavštine naseljavanju na antilop brisač. Povećajte svoju intenzitet, dok na licu mjesta konačno nestaje. Ako nemate antilop brisač, olovka gumica također će učiniti trik.
Kako očistiti Suede Shoes koristeći Proizvodi za kućanstvo?
Evo neki home lijekova kako očistiti antilop cipele:
Ocat, Ocat se može koristiti za čišćenje tvrdokornih mrlja od antilop cipele. Morat ćete primijeniti octa na suhom krpom i utrljajte u mrlje. Nakon što je sušen, koristiti antilop četkom ili četka za nokte da se otarasiti od površine. Ova metoda je učinkovit, iako ne preporučuje od strane profesionalaca.
Hladnjak; Za uklanjanje voska, ili svibanj biti žvakaćih guma zaglavi na svoj antilop cipele, možete ga ostaviti u zamrzivač! To čini voska odnosno desni zaglavi na cipele hard tako da se možete samo ga čip s površine. Vedro ostatak sa antilop četkom.
Para, možete koristiti pare željeza ili kotao na antilop cipele. Primjenom topline kroz pare na površini, pore na površini antilop otvoriti, čineći ga lakše očistiti cipele.
Savjeti za održavanje Suede Shoes, kada se čišćenje svoje cipele, skinite svoje cipele čipke, jer može izazvati smetnja u procesu čišćenja, a kao što također ne bi bilo žele pokvariti vaše čipke. , Koristite antilop zaštitu sprejevi za sprječavanje vodeni žig ili mrlje na cipele. Primijenite sprej na vašem cipele za oko 4 do 6 puta godišnje, kako bi se osiguralo da vaše antilop cipele dugo trajati. ; Molimo izbjegavajte korištenje bilo suho ili otapala antilop boja kod kuće, jer ne jamče čišćenja ili štete bez cipele. , U slučaju da koristite ocat da biste dobili osloboditi ulja mrlje od antilop cipele, ona će dovesti do blagog mirisa iz cipela. , Ako imate da bi se cipele daleko za dugo vremena, pobrinite se da su zamotan u papir, stavite ih u kutiju i pohraniti na suhom, tamnom mjestu. ; Također možete posjetiti određenim profesionalnim čišćenje antilopa u tržište da biste dobili vaše cipele očistiti jednom u neko vrijeme. ; Ove upute o tome kako očistiti antilop cipele trebaju biti dovoljno. Uzeti dobru brigu o svoje lijepe antilop cipele da bi na njima flaunting elegantno.