Jagode tetovaže

Jagode tetovaže nisu samo razigran elemente tattoo umjetnosti, ili samo još jedan dizajn u albumu tetovaža. One predstavljaju raznolikost ideja i simbola, koja je počela prije nekoliko stoljeća. Kontekstu U modernim, oni su eksponenti feminizma, zavođenju i plodnosti. Međutim, postoji puno više od jagode zadovoljava oka. Evo nešto što niste znali o tetovaže koje predstavljaju this preslatko voće.
Jagode Tattoos - značenje
Jagode imaju priču koja seže u prošlost. Netko može misliti da je njen relativno novi koncept uveden u području tetovaža umjetnosti i dizajna, no njegove reprezentacije različitim kulturama i tradicijama, te je vrlo simbolično nekoliko prastarih vjerovanja. Kao takav, jagoda tetovaže sada su stekli mnogo popularnost posebice među ženama. ; Jagoda tetovaže pojavljuju zavodljiv i pozivam, posebno kada je postavljen na strateškim mjestima kod žena. , Smatra se da je par koji ima dvostruku završio jagoda, će ostati u ljubavi jedni s drugima za život. Jagode tetovaže su vječni znak ljubav i razigranost, i stoga, idealan izbor za one koji traže ljubav. Čak i za žene koje žele prikazati svoje ljubavi za svog partnera, i povisiti romantičan osjećaj, jagoda tetovaža je savršen izbor. ; Jagode su također zaradili sebi titulu 'afrodizijak'. Oni su važan sastojak u obroke mladence, U stara dana u Francuskoj. , Kao razigran kao što su oni Pretpostavlja se da se, jagoda je također istaknuti vjernost i iskrenost. ; Jagoda i tetovažama prikazati apsolutnu čistoću, što su jagode su, rekao je da se čisti dovoljno biti ponuđena Djevici Mariji. , To je izvanredan kako od jagoda tetovaža može simbolizirati mnoge stvari odjednom. Možete ga nositi na, i dati iz vibru koju tražite, i mogućnost da ga se pogrešno je rijetka, jer jagoda tetovaža je tako svestran.
Jagode Tattoo Designs
Kako i gdje ste nositi jagoda tetovaža je možda, portret poruke ste pokusava dati kroz nju. Probajte iz tih raznih dizajna tetoviranje jagoda. ; Nosite usamljeno jagoda na projektu your feminizam. Iako singl, njegove svijetle i podebljano boje dodaje iskra na svoju osobnost. , Možete biti kreativni uzimajući tetovaža koje raste iz vinove loze. Spominje kao prije, to simbolizira divlje crta ispod svih nevinost. , Ako vam vaš jagoda tetovaža biti previše usamljen, možete pokušati kreativno dodati više boja i apstraktnog dizajna oko nje. Neke prikladne boje su zelena, crna, bijela, žuta i plava. Čak i ružičaste je suptilni dopuna podebljano crveno. ; Nabavite dvostruko jagode da traže novu ljubav, ili objaviti svoju ljubav na svoj volio jedan. , Alternativno, možete isprobati jagode tetovaža pogođen cupids strelica, najavljujući svijet vašeg novoosnovanog ljubav. , Dajte krila vašem romanse uzimajući sebi anđeo krila tetovaže jagoda. ; Označite senzualnosti nošenjem jagoda tetovaža umočen u čokoladu. Zajedno, ovi elementi zavodljive će vas boginja u očima svih poklonika. ; Napravite izbor i nositi ono što se najviše sviđa, kao i po vašim željama.
Gdje si nositi svoj jagoda tetovaže, potpuno je stvar osobnih preferencija. Pa ipak, postoji nekoliko opcija možete birati. Nosite ga na potiljak vrata, ili na ramenu. Sport ga na svoju ruku, ili na donji dio leđa. Donji struka je izbor za sve vas tajanstvene žene, vidljiv samo onima koji želite da bude vidljiv. Jagode tetovaža na bedro mogu simbolizirati plodnosti. Gležanj je na drugom mjestu gdje ste mogli dobiti sami navedenih jagoda tetovaža dizajne. Za one zainteresirane na različitim tetovaža dizajne check out:, Heart tetovaže za Djevojke; Aster Cvjetni tetoviranje, kratka čarapa tetovaže za Djevojke: tko će pomislio da je nevin voća poput jagoda imali toliko skrivene aspekte na njega? Zapanjujuće kako je napravio svoj put u svijet tetovaža umjetnosti i postati visoko popularna, posebice među ženama. Iako se uvijek pretpostavlja samo da se ukusna jagoda, jagoda kao tetovaža prešla je dalek put u pronalaženju svoje zasluženo mjesto kao simbol svega što je čista, još uvijek sladak!