Mesar Blokiraj Countertops Pro i kontra

Je vaše kuhinje countertop dokazuje neadekvatne za svoj gurmanski poslove? Je li to stanje koje svoj entuzijazam za kuhanje fizzes van kad vidite da nereda na šalter, a vi na kraju završiti naručivanja pizza? Pa, onda ako to je situacija, možda će razmotriti mesar blok counter vrh instalacije u vašoj kuhinji. Mesar blok je vrsta skupi drva, koji se koristi kao stolni vrhovima, rezanje zajednice kao i cijepanje površine. To je uglavnom priprema od šećera javor i dobiva ime zbog činjenice da su ove kuhinje countertops su pronađene u mesnicama ranije. U suvremenom periodu, ona je postala popularna kućanstvo stvar. Baš kao što su popularne zbog svoje prednosti, postoje neke nedostatke kako bi se suprotstavilo vrhovima kao dobro. Dakle, ako ste planiranje na vlasništvo countertop mesar bloka, sljedeće naputke o mesar blokova counter vrhovima pro i kontra može vam pomoći da se dobra odluka. Pročitajte više o kuhinjom countertop ideje.
Mesar Blokiraj counter vrhovima-Prednosti
Ti ćeš pomoći okolišu: Kako biste koristili iskrčeno daska za vaš countertop je definitivno ekološki svjestan trud. Također je simbol estetskom smislu jednog osoba ima. Ali kao i obično postoji proturječnost na njega, koje ćemo provjeriti na nedostatke. Drvo je jedna od najsigurnijih opcija da se kao countertop, jer prirodno je obdarena anti bakterijska svojstva.
Dizajniran za ljepotu: U odnosu na granita i bilo koji drugi kamen vrh, drvo daje više poziva izgled. Drvo je toplo, a ne hladno kao svaki kamena. Ni drvo sterilan kao nehrđajućeg čelika. Oni su dodali da su seljački dodir i različitim estetsku dimenziju u kuhinju od iste stare granita i mramora.
Izrada Cut: mesar bloka counter vrhova jesu velik za korištenje i smanjenje površine. To je potrebno prostranstvo i čvrstina da izdrži cijepanje i rezanje. Drvo je poznato da biti jak, zar ne? Evo, protiv bakterijske prirode drvo dolazi u ruci. Dok razmišljam o mesar blokova countertops pro i kontra, ovo je značajna točka.
The "Buck" Zaustavlja: Među countertops, mesnica blokovi su vjerojatno najjeftiniji u cijenu. To je više pa kad su cijene countertop mesar blokova su u usporedbi s granitom. Instaliranje javorovog drva mesar blokova doći u pola cijene tog granita countertops.
Održavanje: To nije glavni gnjavaža ako čine ga točku da bi vrh mesar blokova uvijek čista. Zapravo to nije ni tako teško čiste površine. Samo običan brušenje dovoljno ukloniti sve znakove grube korištenja kao udubljenja, spali maraka i tako dalje. Dakle, mesar blok countertops skrb nije veliki problem.
To su prednosti u opisu o mesar blokirati countertops pro i kontra. Tako daje vam flip strana ove vrste counter vrhova.
Mesar Blokiraj counter vrhovima-Mane
Idete Dent'al: Ne ne, to nije ništa u vezi s zubima. To je samo o udubljenja i ogrebotine na koji mesar bloka je vrlo sklona. To se događa osobito za vrijeme rezanja i cijepanje iako je zgodan površina za obavljanje tih stvari.
Clean it up: Čišćenje i održavanje nije glavni problem, međutim, morate uzeti puno brige dok je za čišćenje. Osim toga, to mora biti očišćen periodično bez iznimke. To treba više održavanja od granita ili mramora.
Mesnica Buck: Pa, mi smo rekli to je jeftin, no samo ako javor. That previše, jer je jednostavno i obično na raspolaganju. Razmislite o countertop mesar blok izrađene od tikovine ili slične tvrdo, vi ste dužni da imaju trag u džepu ako ne na vašeg counter vrh!
Birajte 'D' za Design: iako se dizajn mesar blokova counter tablice daje lijep osjećaj u kuhinju, nalazi se s druge strane na njega. Materijal i dizajn je takav da se odaje sve dokaze o grubo korištenja rezanje, cijepanje, ogrebotina, opekline oznakama i tako dalje.
Stvarno dobro za okoliš? Dobra strana je da se otkrije daska podržava okoliša uzrok. Ali, prema nekim, na činjenicu da je drvo rezano i koriste i da previše poput egzotičnog drveta, ne prorok i za okoliš.Pročitajte više na:; Škriljevac Kniženje Pro i kontra, granit countertops pro i kontra, To je to, to su osnovne stvari koje bi želio provjeriti s obzirom na mesar blokirati countertops pro i kontra. Obzirom na svoje dobre i loše točke, za koje se čini u jednakoj mjeri, to možda neće biti vrlo loš izbor. Ukoliko ste zabrinuti za okoliš, možda i idi za javor nego tikovine, što reći?
Uostalom, ne postoji ništa kao lijepo drvo counter vrh kako bi vaš dom izgledati savršeno! Ja zatvoriti moj brojač riječi ovdje!