Najbolji korektor ispod očiju

Buđenja izgleda kao spava umoran rakun je ljepotom mora da većina žena morati suočiti. Nakon što je grubo noć ili dvije lako mogu prikazati na vaše lice s mrtvački pod okom krugovima i natečen oči. Štoviše, stres na poslu, nedostatak sna zbog sinoćnje partije i pušenje može pogoršati pod okom tamne krugove što vam izgledaju umorni i iscrpljeni. No, zahvaljujući pod okom concealers i kozmetiku, sada možete boriti znakove previše kasno noći sa savršenom lakoćom. One can kamuflaža oka vrećice u tren oka izradu oči izgledaju osvježava i znatno mlađi. Kremasta, pigmentirani i bendable, ovdje su neke od najboljih pod okom concealers pomoći pokriti crvenilo, natečenost i pesky tamne krugove pod očiju.
Najbolji korektor ispod očiju osvrti
Laura Mercier Secret Camouflage: vlage bogata formulacija, infused s vitaminima A i E čini Laura Mercier Secret korektor najbolji korektor ispod očiju za tamne krugove, manje nesavršenosti kože i obezbojenje. Dostupan u malom nakićen kutije the korektor nijanse su izrađene da odgovaraju koži boju i prigušeno. Običaj mješavina korektor doslovno klizi po koži, potpuno maskiranje pod okom discolorations i tamnih krugova bez stvarno stoji. The ublažavajući formula je odličan izbor za one s pod okom suhoće i osjetljivost kože. Ovaj top off blok jatak je dostupna za oko dvadeset dva dolara.
Bobbi Brown Kremasti korektor: Ovo je jedan proizvod koji morate zaljubiti. Bobby Brown Kremasta korektor sadrži žutu tonirana krema korektor uz neke obična završiti loose powder. Ovo je jedan od najboljih pod okom korektor za zrele kože kao što je prilično lijepo riješen do fine linije oko očiju i maske pod okom krugovima kao dobro. Štoviše kombinacija kremasto korektor i loose powder čini ovu dugotrajan formulacija da je upravo odbija popustiti. This korektor skup je dostupan for dvadeset tri dolare u većini velikih trgovina i online.
Clinique Svi About Oči jatak: vlaži i camouflages, ovaj jatak iz Clinique je mora imati pribor ako ste suočeni s uporni problemima puffy očiju i ispod oka vrećice. Štoviše ovo formulacija je bezuljni i stoga je pogodna za ljude s masnu kožu kao dobro. Najbolji dio je dugotrajne krema ne stvarno rub gore ili smjestiti u fino linije. Dostupan sedam nijanse odgovaraju pojedinačnim boju kože, to jatak je procijenjen na 15,50 dolar.
Yves Saint Laurent Touche Eclat: Procijenjen na 35 $ je Yves Saint Laurent jatak je mnogo hyped i šik olovke jatak koja izgleda kao da se sortirano za žene diljem svijeta. Pa što čini ovaj proizvod jedan od najboljih pod okom concealers? Pa, kao prvo više od jatak, proizvod radi kao osvjetljenja, naglašavajući plitkim područjima lica. Njegova kremasta hidratantni mješavina lagane i svjetlo reflektirajući pigmenti dodaje živost na vaše lice i oči. Osim toga te formulacije nije torta kao i ima tendenciju da kamuflaže plave, sive, smeđe i zeleno baca na koži.
L'Oréal Touche Magique: Ovo je pogodna za sve one ljude koji žele da sakriju svoja pod okom krugovima bez stresa oko cijene. Po cijeni pristupačne 6 $, ovaj mekom četkom aplikatorom je jedan od najboljih pod okom korektor za starije žene. Oni ne samo smanjiti ispod očiju boje, no također pomaže maska ​​bore i pod okom linije. Štoviše, lako je primijeniti kao kist aplikator ima pod kontrolom i točnu primjenu vrlo jednostavno.
S ovim poznavanje najboljih pod okom jatak for bore, tamne krugove i fine linije, sada možete ići naprijed i pokupiti u proizvod koji odgovara vam najbolje. Koristite ovaj u sync sa oku šminka dodati cijeli novu dimenziju oči. Dakle, ako imate uporni problema natečen oči i pod okom krugovima, zatim ulagati u dobrom jatak i primijeniti ga ispravno da se dobije da svježe mladenački izgled koje traje sve dan.