Soba makeover Ideje za Boys

Dječaci bit će dečki! Prepoznajući dječak soba je 'ne-brainer ". Mjestimične knjige, plakati chipping, hibernacije računala, odjeća padala off iz svugdje i hrana lijevo destinacije su definiranje komada njegovu sobu. Soba izgleda manje sobu živjeti u i više smeća izvatkom. Umoran od viđenje iste stare nered u vaš dječak's sobi? Siguran sam da ste. Nakon ideje sobi makeover za djecake će transformirati sobu uopce. Cilj primjene jeftine ideje soba makeover prostor je da se za sve, izbaciti nereda van i napraviti soba izgleda urednim. Dakle, povući svoje djelovati zajedno i dobiti niz nekih čišćenje poslovnih.
Soba makeover Ideje za Boys
Shema boja; Dječaci ljubav svijetle i podebljano. Oni su vise sportski i spremni na eksperiment. Dakle nemojte se sramiti koristiti jarke boje u vaš dječak sobi. Crimson, tamno plave, nijanse žute, kombinacija crne i bijele će dati sobi živo efekt. Dječaci ne razumjeti vrstu koncept pomoću pastelne nijanse, tako da samo ih izbjeći. Provjerite je li cijelu sobu nije obojana u tamne boje, jer to će učiniti na mjestu izgled mutan i tamne. To je uvijek sigurno da su boje u odnosu na zid papir, jer je lakše održavati. Više o interijer slikarstva.
Namještaj; važan dio spavaonica makeover ideje za dječaka soba je zadržati ga kao pojednostavljene moguće. Dječaci jednostavno voljeti satiny zavjese i zamršeno izrađenih od kovanog željeza kreveta. Dakle, samo idite u za minimalistički namještaj, oba u stilu i broj. Imaju posebnu studiju tablice, koji se može koristiti za višestruke namjene kao čuvanje knjiga, za laptop ili samo kao tablicu gomilati stvari na (barem oni neće biti leži po cijelom mjestu!). Pročitajte više o spavaće sobe namještaj i uređenje spavaće sobe.
Pribor, ne možemo zaboraviti pribor kada se radi o dječacima ideje sobi makeover. Stvaranje nereda počinje od loš pokušaj accesorizing zidovi i ormari. Tako je samo učiniti za njih. Nabavite postere omiljenih filmova, nogometne klubove, glumaca i rock zvijezda uramljena i staviti ih gore na zidovima. Ovaj način plakati ostaju sigurne od prašine i štetnika, a zid je također spašen od svih ljepila i ljepila. Ako ste uređenje soba djecu, tada imaju mali košarku prsten na zidu je također dobra ideja. Napravite prostora za sve glazbene instrumente poput gitaru, violinu i slično.
Kupaonica, Ručnici na podu, mokri poda i bezbrojne odjeću na svaku ravnu površinu. Reci mi o tome? Dječaci i kupaonica stvarno ne gel. Zato samo uzeti moj savjet o tome kupaonica makeover ideje za dječake. Stoga bi u kupaonicu kao jednostavan kao moguć. Opet, čine poseban prostor za svaku stavku u kupaonici. Primjerice, sapun kolači remain wet dok se ne koriste ponovno. So o tome da su svi kupaonske držati malo dalje od područja tuš. Držite grimase u kupaonicu tako da možete izvući iz vode i držati ga na suhom. Pročitajte više o malim ideje kupaonica makeover. Ovdje su neke sobe makeover ideje za djevojčice previše.
Više o; Kids Spavaća Interijer Dizajn Ideje; Kids Spavaća uređenje Ideje, Kids 'Soba: Skladište Ideje; Soba makeover ideje za dječake će kreirati novi prostor, dodajući entuzijazam i organizacija. Nakon soba u potpunosti promijenio, dobiti svoje dječake u naviku vođenja uredan i čist sobe. Važno je da uče djecu o potrebi za organizaciju i mane nered do prostora. Učenje vještina, kao u životu u ranoj dobi, promjene njihove perspektive ka životu (iako u maloj način) za bolje. Dobar soba uvijek zračiti šarmom i pozitivnosti, koje će pomoći vašem djetetu u više načina nego jedan. Tako, sobe makeover ideje za dječake definitivno može dovesti do zdrave promjene za čitavu obitelj.