Kako odjenuti Emo

Većina mlade koji žele ići emo, to ne shvaćaju da se emo je stav da se ne može imitirati. Vi svibanj uklapaju u emo odjeću ali oni nikada ne će doista pripadaju vama. Ako znate što mislim! Dakle, kako haljina emo i da se kompletan emo paket, morate biti sigurni u vašu kožu. Ostavite sve svoje inhibicije iza sebe, o tome što ljudi ili društvo će misliti. Biti emo znači izraziti slobodu izbora. Se odlučite za haljinu na određeni način i ponašati na određeni način, svatko ne može to cijeniti. Let's pogledajte kako netko može napraviti posao emo odjeću za nas.
Kako haljina Emo: Djevojke
Nepotrebno je reći da se emo ne znači da ćemo zanemariti modne trendove. Najbolja stvar o emo modi je da je potrebno su najnoviji trendovi i dodaje tamne još zaigrana dodir na cijelu scenu. Dakle, imajte to na umu, emo djevojka je tvrd, uzima bez gluposti i još ima meku stranu s njom. Da biste dovršili izgled poduzeti sve u obzir od kose do odjeće.
Nabavite Emo Frizura: emo frizura je potrebno, ako želite oblačiti kao emo. Pa idi na frizer, odaberite jednu od mnogih emo frizure za djevojčice. Frizuru koju ćete izabrati će također ovisiti o tome kako ekstremne želite ići. Možete dobiti vaše kose obojene u svijetle boje, odnosno samo se crne ili Deep Purplea, itd. Ne propustite na sastav dotle s kose šminkanja previše mora biti emo. Emo šminka je prvenstveno tamna dobro definirane oči Kohl. Pročitajte više na ženskih emo šišanje.
Emo Odjeća: Neke osnove za emo odjeću za djevojčice je imati tight tamne traperice, dobro opremljena majice, Hoodies i obuću, po mogućnosti kao što su razgovor. Uz ove, također trebate neke dodatne opreme kao što je okovan klincima remenje, lanci, prstenovi i remen torbe. Biti emo ne znači da morate ići sve tamne i depresivno, tako da ključ imaju ispravne emo modne i frizura osjećaj je da morate zapamtiti da biste dodali crtica boje gdje najmanje očekuje. Tako T-majice može imati boju i Hoodies može biti tamne s lubanjom dizajn ili nešto.
Kako haljina Emo: Muški
Za muškarce da haljina emo, važno je da oni ne idu previše goth. Emo je slična gothic stila ali ne toliko tamne kao što je. To je mekši zabavno strane na njega. Tako je dečki trebaju neke jedinstvene zabave komada u ormaru skinuti emo izgled, na primjer crno-bijele provjeriti cipele. Ako imate piercinga tada pola posla je već učinjeno.
Emo Frizura: Dečki previše je potrebno dobiti kosu fiksne biste dovršili emo izgled. Reklamirajte se na hladnom punk frizuru, ne bojte se boje kosu bilo koje boje koje želite. Budite sigurni da smeč svoju kosu kako biste dovršili emo stil.
Emo Odjeća: Emo odjeća za muškarce su uglavnom tamne t košulje koji su inspirirani glazbom. Imati udobno dolikuje traperice, oni ne trebaju biti previše vrećast ili preuzak. Možete dodati šal, lanci i svijetla rukav manje jaknu s nekim razgovarati, ili provjeriti cipele kao i one koje sam spomenuo prije, kako bi se kompletan izgled. Sjeti se da su crni u svom ormaru, pa ako se nose uske traperice s crnim košulja, ići sve van sa svojim hoodie. Možete imati svijetle drugačije jaknu, da samo emo tip može skinuti.
To su neke savjete o tome kako haljina emo, pa ići naprijed i biti svoj čovjek. Haljina način vam svidi, a vi ne trebate biti u skladu s okova pretenciozan društva. Be hrabri i biti besplatno!