Kako ukloniti Paint iz odjeće

Vecina nas su iskusili neuspjeh koja je završila s bojom na našu odjeću. No, postoje one od nas koji izgledaju kao da privlače nesreću. Osobno, ja uvijek činiti se pronaći svježe obojana površinu kistom protiv, ili zalutala cijev boje da sjedi na. Ako imate školu ide djecu, vi sigurno morati bave ovim problemom. Prije nego mislite odbacujući stavke, imamo nekoliko različitih odgovora na to kako to maknuti boje s odjeće da bi mogao probati. Vaš uspjeh je vjerojatno da će ovisiti o veličini mrlje, u iznosu od vremena koje je prošlo od izlijevanja, i tip boje. Ovdje su neke rješenja:
Kako to Maknuti lateks boja od Odjeća
Za ovu metodu, potrebni su vam neki alkohol i krpe. Započnite prskanje boje mrlja s trljanje alkoholom. Zatim, uzeti krpe (ili stare tkanine) i protrljati područje s boje. Polako, malo po malo, boja će se početi dolaze off. Nastavite učiniti ovom, dousing područje s rubbing alkohola svaki sada i onda, pomoći proces duž. Kada sve boje je out, oprati i osušiti odjeće. Ako tihi mrlja ostaje, možete pokušajte proces ponovo. Ovdje je više informacija o lateks boja uklanjanje.
Kako to Maknuti Uljana boja iz Odjeća
Jednostavna metoda za uklanjanje boje s odjeće, da je prvi sipati velikodušan iznos tekućeg sapuna jelo na obojene površine na odijelu, i dopustiti da se upiti u. Zatim, uzeti stare tkanine i trljajte na licu mjesta. Pokušajte riješiti mrlja, a zatim isprati i ponoviti od početka. Dok ovaj proces ne zahtijevaju znatna lakat mast, jedan često može postići uspjeh s njom.
For teže boja mrlje, gdje su navedene tehnike ne rade, drugi pristup moraju tražiti. We start by scrapping off koliko boje kao što se može odlijepiti sa tupim nožem. Pri tome, budite oprezni da ne rezati ili oštetiti tkaninu. Nakon što ste stečen boje se što je više moguće na ovaj način, umočite komad if spužva u nekim terpentin, a mrlja na umrljana područja. Boje sada trebale oljuštiti s relativnom lakoćom, ali ćete biti lijevo s masnu talog na odjeću. Jedan od načina da rade ovaj masnu ostatak je mjesto apsorbirajući papir s obje strane mrlje, i vruće željezo preko njega. Ili kombinirati 1 žličica deterdženta s 1 šalicu mlake vode, i koristeći spomenutih metodu, liječiti spot da ga. Koristite spužvom ili krpom da se trljati na licu mjesta, a zatim ga isprati pod tekućom vodom hladnom. Bit ćete samo moći reći koliko dobro to je radio kad je tkanina osuši. Također pročitajte kako to maknuti boje iz tepiha.
Home pravni lijek koji djeluje i ukloniti ukloniti boje iz odjeća je Hairspray. Sve što trebate učiniti je sprej područje s nekim Hairspray i onda, utrljajte s krpe. Možda ćete morati ponoviti postupak nekoliko puta pred vama vidjeti rezultate, stoga nemojte odustati odmah. Ako nemate lak za kosu, koristite bilo koji drugi sprej koji je izopropilni alkohol u njemu. Međutim, ne koristite sprej koji će dodatno obojiti stavke, i ne zaboravite da ga prati kada ste gotovi. Ova metoda radi s lateks bojom previše.
Pročitajte više na:; akrilna boja za uklanjanje, olovnu boju uklanjanja; Kako ukloniti boje od betona, drugi proizvodi kao što su bijeli duh, razrjeđivač boje i sl. su također obično koriste za uklanjanje boje s odjeće. Međutim, budite oprezni ne širiti mrlju dok težak to izaći. I uvijek zapamtiti da staklo ce slomiti, a odjeća će dobiti bojen, čak i ako to je vaš omiljeni kaput.