Kako ukloniti Acne Scars od Face

Acne ožiljaka su crvene ili braon boje maraka, koje su ostavili pimples. Mnogo puta, acne ožiljaka otići na svoje s vremenom, dakle, bez liječenja je potrebno za njih. Ali može se dogoditi da prištići su stisnute, ili odabralo osoba i to je rezultiralo scarring na lice i tijelo. Postoje razne kozmetičke, zdravstvene i prirodne tretmane da biste dobili osloboditi od tih ružnih izgleda ožiljaka. Ako želite znati kako to maknuti acne ožiljaka od lica, zatim, tu su neke od home lijekova i liječenje opcije koje možete slijediti za acne ožiljak uklanjanje.
Kako to Maknuti Acne ožiljaka?
Sok od limuna; Ako želite znati kako za uklanjanje acne ožiljaka kod kuće, ja bih predlažemo, idite u kuhinju, uzmi limun, istisnuti njegov sok, i primijeniti ga na lice s pamuk. Limunov sok, naravno, bijeljenje kože, a time sijeva acne ožiljaka. Nakon primjene limunov sok, ostavite ga na za petnaestak minuta, tako da u potpunosti se apsorbira u kožu. Operite područja s toplom vodom i zatim osušite. Ponovite ovaj postupak na alternativni dana. Ako imate stvarno osjetljivu kožu, biti vrlo oprezni pri primjeni limunovog soka. Vi svibanj koristiti hidratantnu kremu nakon primjene limunovog soka da se okrijepiti i hidratizirati kožu.
Voda terapija, piti jedan i pedeset devet litre vode svaki dan. Voda pomaže u ispiranje out toksina i nečistoća u krvi i tijela, kroz mokrenje i znojenje. Kada se te nečistoće, se ispiru, bolesti kože kao što su prištići, ne pojavljuju, a time, acne ožiljaka i ne pojavljuju na koži. Osim liječenje acne ožiljaka lica, voda čini kožu glatkom, podatnom, zrači i glowing.
Gram Brašno maskom; Uzmi dvije žličice gram brašna i dodajte prstohvat kurkume na njega. Sada dodati žličicu ružina vodica i žličicu mlijeka na ovu smjesu kako bi tijesto. Primijeni ovo na lice, ostavite oko petnaestak minuta. Zatim oprati s mlakom vodom. Gram brašna pomagala u acne i acne kontrolu ožiljak uklanjanje, sprečavanjem višak sebum proizvodnja.
Tea Tree ulje; Za uklanjanje acne ožiljaka od lica, naravno, primjenjuju čaj stablo ulje redovno na izvještačen područje kože. Vi svibanj dodati žličicu tee tree oil na kantu vode, a zatim se kupka s njom. Alternativno, možete pomiješati ulje drvo čaj s vodom i utrljati na kožu svaki dan. Stoga, želite li znati kako ukloniti acne ožiljaka od lica kod kuće, JA će predlagati ulje čaj za akne ožiljak uklanjanje stabla.
Biljni lijekovi, postoji niz acne njegu kože proizvode koji su dostupni na tržištu. Od tih, biljni topikalna lijekovi sa sastojcima poput Aloe vera i nevena, a posebno su poznata smanjiti acne ožiljaka sa lica. Vi svibanj konzultirati s dermatologom o vrsti biljnih tematska lijekova koji će odgovarati vašoj koži tipa. Pročitajte više o tome kako da biste dobili osloboditi od acne ožiljaka.
Kozmetički i medicinskih tretmana; Ako želite znati kako za uklanjanje acne ožiljaka brzo, ja bih predlažemo da idete u za različite kozmetičke acne ožiljak uklanjanje tretman koji se nude u salonima ovih dana, kao što su dermoabrazija i kemijski peeling. Medicinski tretmani kao što su laserski koža površina, koje uključuju uklanjanje najgornjeg sloja kože pomoću laserske zrake se također može koristiti za dobivanje osloboditi od acne brzo.
Pročitajte više na:; Kako smanjiti acne ožiljaka, Clear Acne Brzi ožiljaka, Acne ožiljak uklanjanje Početna lijekovi; Nadam se da sada znate kako ukloniti acne ožiljaka od lica, kao i vaše tijelo. Da biste spriječili acne ožiljaka u budućnosti, prevenciju acne je vrlo bitan. Pravilna njegu kože, zdrava prehrana i redovito vježbanje, otići daleko u prevenciji acne i rezultanta acne ožiljaka.