Termita Namještaj

Wayne pomaknut iz Dallas, Texas u Minneapolisu, Minnesota mjesec dana nazad. Dok je branje gore njegova namještaja iz Dallasa, pick-up kamionom također je nosio namještaja još jedan dečko iz Houstona koji je također htio njegove stvari koje bi trebalo poduzeti Minneapolis. Par tjedana kasnije Wayne je shvatio da je bilo nekih neobjašnjivih piljevina oko njegova sofa. On je pozvao lokalne tesar i rekao mu o tome. Je stolar došao i checked out kauč i rekla Wayne je termita ...
Zvuči poznato? Termiti, kao i druge pošasti putovati od jednog do drugog roditelja i uništiti sve što dolazi u njihovom putu. Ali kako termiti dobiti na niske vlage? Pa jedna pasmina drywood termiti, kao što se popularno poznat kao, ne samo da prežive u uvjetima slabog vlagu, ali sretno gnijezdo i pasmine previše. I termiti ne uvijek sebe ograničiti na jedan dio kuće namještaja. Oni pothvat izvan namještaja u kojima su napravili svoje kuće, i istražuje nove drvenim pašnjaci, i studiozno uništiti sve drveni namještaj koji dolazi na svoj način. Termiti rezervnih nista, ni drveni krov nad glavom, a time i zaraze drywood termiti u namještaj mora biti učinjeno daleko sa, što je prije moguće, zaustaviti daljnja oštećenja.
Kako liječiti termiti Namještaj?
# 1 korak: Utvrdite termiti Namještaj, Kako ćete znati ako imate termiti u svom namještaja? Postoje neki znakovi za dijagnosticiranje ovog problema. Najočitiji je, ako vidite neke parčad daleko u namještaja. Među više suptilne znakove koji termites dopust, možete vidjeti neke neobjašnjive piljevine ili drywood termite fekalne ostaje oko namještaja. To je jedan od najizrazitijih znakova da vaš namještaj je termitima.
Korak 2: Procijenite razmjere štete koju termiti Namještaj, sljedeći korak je procjena štete od strane termiti u namještaja. Ako svoje jeftin namještaj predlažem da jednostavno bacati van, kao što je liječenje termiti u namještaj je relativno skuplje vježbe. Ali ako vaš omiljeni stilskog namještaja je opustošen, koju treba ga liječiti. Ja također predlažemo da provjerite do druge dijelove namještaja za termites previše. Ukoliko mislite da je zaraza je ograničena na samo jedan komad namještaja, može biti tretirana na lokalnoj razini. If je zaraza se proširila na ostali namještaj stavke onda možda trebati liječiti cijeli kuću. Pročitajte više o deratizacije.
Korak # 3: Kako liječiti termiti Namještaj; Postoji nekoliko načina za liječenje termiti u namještaj i postoje neke prirodne i ne-kemijske načine da radiš to. Ako je zaraza je lokaliziran (samo jedan komad namještaja), onda možete zadržati drveta namještaj u sobi koju možete držati zagrijava do 150 stupnjeva oko 3 sata. Alternativno, termiti ne mogu preživjeti u vrlo hladnim temperature ni, tako da možete zadržati zaražene namještaja u temperaturu ispod 15 stupnjeva za oko 4 dana. Ali ovi tretmani mogu oštetiti vaše namještaj, stoga budite oprezni s njima. Ako želite proći kroz kemijski način, možete kupiti termite-ubojstvo kit, online. To je jednostavna stvar ubrizgavanje kemikalije u dijelu namještaja, gdje su termiti gnijezde. Nakon injiciranja kemijski ubojica, pobrinite se da vam cover tog dijela namještaja ili izolira na ne-drvo surrounded soba, inače termiti samo da će prelazak na drugi namještaj. Ako se problem ne lokalizirana i the termita proširili na vaš cijeli dom, najbolja opcija je da morate nazvati ubijanje termita tvrtke. Ovisno o opsegu zaraze oni svibanj ići za tekuće termit liječenja, termite mamci, borat liječenje ili fumigacije. Oni će morati u karantenu u vašoj kući 3 do 4 dan ubiti termitima. A za zasad, morat ćete ostati negdje drugo kao termite iseljenje je intenzivna posao. Oni su možda čak i pokriti svoje kuće da se osigura da termiti ne širenje u susjedstvu. Ako ste zainteresirani za znajući troškovima možete pročitati više o termite tretman troškova.
Korak # 4: naučiti svoje lekcije, Odakle termiti u namještaj dolazi iz? I kako možemo ih izbjeći u budućnosti? To je pouka koju moramo naučiti da bismo ubuduće izbjegli pojavama termiti u namještaja. Termiti mogao doći, ako vaš namještaj je stupio u kontakt s nekim drugi namještaj. Ako imate neke stare kartonske kutije ležanje okolo, onda termiti mogao doći čak i od tamo, kao termiti živjeti u tim kutijama previše. Ako ste kupili second hand namještaj, onda morate provjeriti da se za termite zaraze previše. Još jedna lekcija vam treba da biste saznali da morate držati oko na vaš namještaj osigurati da ste dobili osloboditi od termita, dok su lokalizirani, a ne kad su proširio na druge dijelove namještaja.
Termiti u namještaj je ljepušan velik nacionalni fenomen sada. Neophodno je da sve drži oko na njihov namještaj za provjeru rast termiti i ubiti ih prije nego oni ubiti vašeg namještaja.