Christmas Cactus Care

Prizor je vedro obojena cvijeće božićne kaktus odmah donosi warmth tijekom zimske sezone hlađenja. To je živio posljednjih toliko generacija pružiti vam obilje cvjeta da bi vaš uspjeh festival. Odmor sezona je gotova. To je vrijeme odmora za božićne kaktus. Dopusti joj ostatak kakav zaslužuje i pripremiti ga za nadolazeće blagdana. Kako bi se Christmas kaktus njege, važno je znati što su njegove zahtjeve, znati što koči njegov rast, a slijede božićni kaktus upute navedene ovdje.
Znati Božićni kaktus
Ova biljka je tropskih u prirodi i spada u zygo-kaktus obitelji. Iako ime sugerira da potječe iz obitelji kaktusa, njegov ekološki zahtjevi su prilično različite od pustinje kaktus. Božićni kaktus Biljka je aerofit koji je porijeklom iz Srednje i Južne Amerike, a to, naravno, raste u cervices u deblu i granama. Organske materije zarobljene u cervices stabala pruža potrebne vlage za rast kaktusa.
Čovjek je došao gore sa novim tehnikama u hibridizaciji Božićni kaktus koji je rezultirao je uvođenje tri najpopularnija odmor kaktuse. Oni su zahvalu, Uskrs i Božić kaktus. Njega Božića kaktus treba poduzeti kako bi se osiguralo da uživamo cvjeta za dugo vremena. Pročitajte više na božićnom kaktus.
Za Božićni kaktus rasti i cvjetati, optimalne uvjete za rast moraju biti pružene. Iako kaktus nastupa i pod uvjetima prosječne kuće umjerenim skrb, postoje različiti faktori koji mogu odvratiti od cvatnje biljke.
Čimbenici koji utječu na rast božićne kaktus; Voda: Biti sočno u prirodi, ova biljka trgovina razumnu količinu vode u svojim listovima. Over zalijevanje izbjegavaju rast božićne kaktus. Najbolji način da se vidi je li biljka zalijevanje treba je provjeriti na vrh tlo lonca. If tlo je vlažan, nema potrebe u vodu. Sa druge strane, ako tlo je suho i labav, ona predlaže da biljka treba vodu. Njega treba poduzeti kako bi se vidjeti da višak vode ne smije izvoditi kroz rupe u lonac. If biljka je dozvoljeno sjediti u isušen vode za predugačak, korijene imaju tendenciju da se propadanje. Tijekom ljetne sezone, uvjerite se da kaktus is zali svakih 2-3 dana. When vlažnosti prevladava, voda biljke svaki tjedan. Tijekom zimskih mjeseci, potrebno je manje i tako je voda. ; Svjetlo: Ako su lišće kaktus pretvorio crveno, to jednostavno znači da je bila izložena izravnoj sunčevoj svjetlosti. Božićni kaktus zahtijeva indirektne svijetle suncu. Najbolje mjesto za biljke u sobi koja je neizravni, filtrirani suncu. Za promicanje cvatnje u jesen, biljka treba manje sunčevog svjetla i 12 sati neprekidnog tame. Božićni kaktus može se postaviti u kući kada je temperatura konstantna i ne spušta ispod 10 ° C ili 50 ° F. ; Temperatura: Optimalna temperatura za rast je između 60 do 70 º C. Prosječna visoke vlažnosti stvara najpovoljnijim uvjetima. Tlo vlage može se postići stavljanjem lonca u posudu napunjenu vodom i šljunka. ; Gnojiva: upotreba blage otopine tekućeg houseplant gnojivo svakih 2-3 tjedna. Over korištenje gnojivo može spaliti korijen kaktusa. ; Nakon optimiranja svih, pogodnih uvjeta, vaš posao Božića kaktus briga polovina je učinio.
Za promicanje Božićni kaktus na granu van, važno je da ga orezati. Uklonite neke dijelove matičnih koristeći ili prstima ili oštrim nožem. Da propagira, gurnuti izrezati dijelove od Božića kaktus u 3 inča lonac koji sadrži istom tlu kao roditelj kaktus. Pobrinite se da izrezati dijelovi imaju 2-3 pridružio segmentima. Korijenje se razvijaju u 4-6 tjedan i reznice izrasti u punu postrojenja za 2-3 tjedna.
Ako se božićni kaktus Care Tips slijede, ova biljka može preživjeti kroz generacije. Prema dobru njegu i nadzor, vaš Božić kaktus svibanj pravedan odlučili pokazati svoju ljubav with cvjeta iz godine u godinu.