Cork Flooring Pro i kontra

Dakle, ti si rooting za informacije o pluta podnice pro i kontra, zbog izblijedjele tepiha ili ne-funkcionalne Parket u svojoj kući. Možete pogledati u razne mogućnosti kao što su plutajući podovi od pluta, prirodnog pluta podnice, bambusa podnice pluta kao zamjena za sadašnji podova u vašoj kući.
Pro i kontra od Cork Flooring
Sirovine koristi za pluta katu je stablo proizvesti. To je u osnovi kore prolio po stabla svakih 9 do 15 godina. Ako koristite tvrdog podnice u svojoj kući, onda vam svibanj biti dobro svjesni što je učinkovit drvenog poda-ubojica. Mold, plijesni, koja preferira vlažno okruženjima i kukci poput termita su prirodni neprijatelji drvo podnice.
Cork podnice poznat po svojim anti-bakterijska svojstva i željena, jer je poznato da se odupre kalup, plijesni i termitima. U sobama, kao što su kuhinja i podrum, gdje su šanse vode seeping ispod podnice i čineći ga vlažnim su visoke, koristeći pluto podovi svibanj dokazati da se pravi izbor.
S druge strane, vi svibanj želite koristiti, kao pod-podnice, između vlažne poda i tvrdo podnice u vašem domu. Ovisno o individualnim potrebama, pluta podnice može se koristiti za podove i pod-poda. Ova fleksibilnost je definitivno jedinstven i može se smatrati kao jedan od pro pluta podnice.
Vi svibanj preferirati pluta podnice nad drugima za svoje izolacijska svojstva. To ne dopustiti topline, prisutne u kuću da cijediti kroz podu. Tijekom hladnih mjeseci zime i u domovima koji se nalazi u hladnim klimatskim područjima, ovaj faktor definitivno dokazuje da se od najveće važnosti. Ovaj svibanj vam pomoći u odlučivanju li zamijeniti svoj stari, istrošene i hladno (na dodir), keramički crijep podnice s pluta podnice. Izolacija je jedan od važnih faktora, a vaganja pro i kontra od pluta podnice.
Za one koji žive u stanovima usred susjeda, koji vjeruju u koristi dlijeto i čekić svaki sada i onda, podnice pluta mogao osigurati dovoljno izolacije. To ne samo da bi vlažiti plitke buke dostizanje vam upasti Vašu privatnost, ali i vlažiti vibracija koje putuju kroz katu. To je zato što apsorbira vibracije koje se putuju kroz zidove vašeg stana. S druge strane, on svibanj vam pomoći u tome da živi iz susjedova mnogo lakše ih štiti od poda-drmanje thumps i udaraca, da sparing Tyson i / ili Tarzan može uzrokovati, a oni skočiti sa stabla njihove imaginarne svijet u džunglu katu (čitaj pluta sprat) izazov moćnog gorila. Je li to jedan od pro pluta poda ili? kontra? Ja ostaviti odluku o vama!
Možete odabrati jedan od pluta podnice da biste dobili punu korist od pluta podnice trajnost. To zahtijeva vrlo niska održavanje u odnosu na druge vrste podova, kao što su tvrdo podnice. Ako slučajno ispustiti nož na pluta katu u vašoj kuhinji, postoji nikakva razloga brinuti, jer ispočetka će popraviti na svojim vlastitim. Iako pluta u, naravno, protupožarne, sigurno je da se spali kada temperatura prelazi svoje granice tolerancije. To će izgorjeti, međutim, neće ispuštati otrovne pare. To je točka koju treba razmotriti, a mora se vidjeti kao prednost od pluta podova.
Pluto podovi dostupan je u mnogim prirodnim tonovima. Alternativno, imate mogućnost da ga odaberete u jednom od umjetnih boja proizvedeni, a onaj koji najbolje odgovara vaš dom dekor savršeno. Trajnost i dostupnost faktor boja u pluta podnice može biti šalter kao jedan od pro pluta podnice.
Možemo uzeti u obzir sljedeće činjenice Pazeći na flip strana čep etaže prednostima i nedostacima. Ako je greška, te uzeti komad čep podnice, struže ostaje trajno. Imate li kućne ljubimce poput mačaka ili pasa, onda pluta podnice nije za vas. Korištenje grimase očistiti pluta podnice je siguran način da se oštećenja, jer se apsorbira voda koja može oštetiti katu. Preporuča se da čep katu be refinished poliuretanskom kaput, nakon što je iskorišten za 5-10 godina.
Pluta parketi 3/16th od inch gust i nije jednostavan posao pijesak ih i primijeniti novi kaput. Vi vrlo ograničavalo opcije, ako u obzir broj puta možete bojanja pluta podnice, jer je izrađen od materijala koji je sklona pucaju. Vi svibanj želite istražiti druge vrste podnih obloga kao bambus podnice, laminata, i vinilni podovi.
Cork, kao materijal podova, je mekan i elastičan pod nogama. Razmislite vaganje pros pluta podnice i kontra, vjerojatno uz pomoć stručnjak. Svakako, to nije odluka da se žurno, tako da i dalje možete prosijati kroz informacije pluta podnice prije odabira ga instalirati u kući.