Kemijska kovrčava kosa

Prošla su vremena kada je svaka djevojka želi da ima ravnu kosu. Danas svatko želi ti prekrasna kovrčava brave. Ako imate prirodno kovrčavu kosu znate da, iako dobro oblikovan kovrče su se divio i zavidio, oni su također teško održavati i treba puno za njegu kose. Prva prepreka da se ljudi sa prirodno kovrčava kosa lice je kako za suhu kovrčavu kosu bez bojazni da kovrča zbog nedostatka vlage. Od tekstura kovrčava kosa je obično više krhke, oni trebaju posebnu skrb. Ovaj članak će vam dati nekoliko savjeta o kovrčavu kosu njegu, što uključuje odabir prave proizvode i što je najvažnije kako suhu kovrčavu kosu.
Pravo Proizvodi za pranje kovrčavu kosu
Prije nego što počnemo s načinom na suhu kovrčavu kosu, to je podjednako važno znati koje su prave proizvode, posebice šampon i regenerator za kovrčavu kosu. Postoji mnogo proizvoda koji su posebno dizajnirani za upravljanje kovrčavu kosu. Odaberite proizvod koji ne sadrži alkohol ili bilo kakve oštre kemikalija u njemu. Također, u potrazi za niskim pH šampon zadržati svoju kosu hidratizirana. Vi bi također trebali masirajte vlasište s vršcima prstiju za vlage pravilno se apsorbira. Isperite kosu temeljito s mlakom vodom i nikad isprati sa toplom vodom, jer isušuje kosu. Nanesite uređaj svaki put kad opere kosu. Primijenite uređaj na cijeli kose, koncentrirajući se na krajevima. Ostavite na za oko 5 minuta tako da prodire duboko u kosu i potom dobro isperite. Pročitajte više o najbolji šampon za kovrčavu kosu.
Kemijska kovrčava kosa
Osim toga, znajući prave proizvode hair njegu kovrčave kose, trebali biste znati kako za suhu kovrčavu kosu tako da oni ne bi kovrčav i dobro su styled nakon što se osuši. Postoje tri načina sušenja kovrčave kose. Prva je pustiti ga zrak suh, drugi je da se osuši s difuzorom, a treći je da puhati suho kovrčavu kosu.
Ručnik Suhi kovrčava kosa: Ručnik sušenja ili zraka za sušenje kose je jedan od najboljih opcija za sušenje kovrčavu kosu. Kad ste učinili s deterdzentom, pustiti kosu padati, tako da je pristup vodi će odvoditi vanjska strana. Iskoristite upija i meke ručnike. Izbrisat kosu s upotrebom ručnik polako. Izbjegavajte snažan trljanje kao što svibanj nanijeti štetu na kosi kožicu. Vlažna kosa je krhak i skloniji razbijanje. Započnite upijajući s vrha glave i zatim premjestiti prema kraju. Apsorbirati višak vode s nitima. Nakon upija kosu, omotajte ručnik oko vaše glave i neka ga apsorbiraju višak vlage iz kose. Držite ga na taj način za pet do deset minuta. Nemojte češljati mokru kosu. Češljanje mokre kose može oštetiti kosu kutikule. Detangle Vaše poluautocestama-vlažnu kosu korištenje prste. Premjestiti svoje prste kroz tresses i ukloniti sve zamršene i čvorova. Trčanje prstima kroz tebe kosa će dodavanje prirodne volumen vaše brave. Pročitajte više na kosu skrb za kovrčavu kosu.
Dry kovrčave kose s difuzorom: Ako nemate vremena da vaš kosa suha, naravno, a zatim sljedeća opcija sušenja kovrčave kose s difuzorom. Počnite radeći kovrča-povećanje proizvodu putem kosu, i koristiti širok-češalj zub distribuirati proizvod ravnomjerno iz korijena završava. Započnite uvijanje mali dijelovi kose, s početkom u vlasište i doradu na krajevima. To će stvoriti prekrasne uniformi pregibi. Pričvrstite jedan difuzor na kosu, i suhe kose puštanja krvi i podizanje sekcije na kraju sa svojim rukama. Ne poviti, ili stisnuti kosu, koja će samo razbiti kovrče i stvoriti neposlušnu izgled. Najbolje je da koristite srednje do visoke topline okruženju s niskim brzine ventilatora. Kada se osjeća gotovo suha na dodir, flip kosu naopako i masaža korijena u kružnim pokretima s prstima kao što ste i dalje da se osuši. To će stvoriti podići na krunu, dok lagano labavljenju upletena kovrče. Nakon što je suha, hit kosu s zapuh hladnog zraka kako bi se postavili kovrče, onda raščupati natrag.
Blow Sušenje kovrčave kose: Jedan od važnih savjeta za sušenje kovrčava kosa je korištenje topline štiti proizvod. Kao i većina topline štiteći proizvodi sadrže sastojke koji bi dodali sjaj kose, kovrča mirno i produžiti život svog boju kose. primjenjuju se na čistu i vlažnu hair lagano svakom dijelu vaše kose. Zatim dodati styling proizvod koji je mousse, ili gela tijekom kosu i češalj pravilno ga distribuirati ravnomjerno. Podijelite vaše kose u četiri dijela koristeći isječke. Na taj način to će biti lakši za vas to isfenirati kosu, pogotovo ako je kovrdžava. Nježno češlja svaki dio vaše kose. Uzmite jedan dio vaše kose i nastaviti raditi na njemu. Prvi start udarac sušenja na korijene i da li fenom je postavljen na nisku ili laganoj vatri kako bi se izbjeglo oštećenje. Držite ga oko pet inča udaljen od vaše kose. Zraka mora puhati prema gore prstima. Započnite puhati sušenja kosu s grubim četkom za skidanje korijenje gore i van, ako želite dobiti više volumena. Jedanput ispunjavanja možete dodati lak za kosu i lagano razbarušiti kosu tako da kovrče padaju ravnomjerno. Pročitajte više o kovrčavu savjeta za styling kose.
Sada kada znate kako da se osuši kovrčavu kosu, ne morate koristiti hair straighteners ispraviti vaše prekrasna brave. Ali zapamtite da ne koriste sušila za kosu svaki puta kada opere kosu jer oni imaju tendenciju da postanu suhe i neposlušnu.