Trbuh Piercing Scar

Trbuh piercing može biti jedan od najnovijih trendova, ali nitko ne može poricati njegove dugoročne negativne učinke. Glavni trbuh piercing nuspojave su keloida i ožiljaka koji ostaju dugi niz godina. Keloidi ili trbuhu piercing ožiljak tkivo je narasla više od tkiva u nastajanju iz proboli i okolnih kože zahvaćene. Keloidi može se odstraniti samo jednostavnim kirurškim zahvatom. Nema home lijekova za liječenje trbuhu piercing ožiljak tkiva. Ožiljak se javlja kao posljedica trbuhu piercing infekcije. To se može ukloniti izuzetno pokušavajući neke učinkovite home lijekova, o kojima se raspravlja u donjem dijelu ovog članka.
Uzroci Belly Piercing infekcije
Postoje dva glavna uzroka pupak piercing infekcije. To su alergijskih reakcija protiv proboli metal i više čišćenja proboli kožu dio. Mnogi ljudi su alergični na metal koji je proboden u njihove kože pupak. To je vjerojatno da će donijeti alergijsku reakciju imunološkog sustava organizma. Kao rezultat alergijske reakcije, koji su uključeni koža će postati oteknute i upaljene. To može curiti gnoj kao dobro. Nikla je metal koji se obično koristi u body piercing. Oni bi trebali biste bili sigurni da nisu alergični na nju ili bilo koji drugi metal se koristi.
Kad završite s trbuhu piercing, mnogi skloni uzeti nepravilne njege njega. Oni koriste jake i oštre cleansing sredstva da bi proboli kožu čistom. Over cleansing čini kožu osjetljivo na dodir. Ona također preko suši kožu i izlaže na mikrobne infekcije.
Pročitajte više na:; body piercing infekcija, inficiranih pupak piercing; Opasnosti i rizika na pupak piercing; Kako spriječiti pojavu trbuh Piercing ožiljak?
Ožiljak je opisana kao znak lijevo od cijeljenje oštećenog tkiva. Najbolji način da se spriječi pojava ožiljak je zaštititi tkiva od dobivanja ozlijeđen. Možete napraviti bilo moguće velikoj mjeri u slučaju pupak prsten piercing by brigu o sljedećim točkama. ; Operite ruke sa antibakterijskim sapunom i primijeniti antiseptik losion na njih. To je potrebno kako bi se spriječio prijenos patogenih bakterija iz trbuha piercing rane na druge dijelove tijela i obrnuto. ; Operite trbuhu piercing najmanje dva puta dnevno. Koristite antibakterijski sapun za tu svrhu. Pobrinite se da ne nad njim čistim, jer može intervenirati u prirodan proces ozdravljenja vašu kožu. , Pat suhu trbuhu piercing nakon što je pranje sapunom i vodom. Vi svibanj koristiti bilo čistim ručnikom ili jednokratnu papir proizvod kao tkiva ili gaza ga sušenja. ; Napravite rješenje soli miješanjem čašu vode s 2-3 žličice soli. Dopustite nekoliko kapi na trbuhu piercing na oko 5 minuta. To će upiti od stanica krhotine, smrdljiv krvi uz bakterije prisutna. ; Primjena antibiotika pomast na trbuhu piercing ožiljak. , Nemojte rotirati umetnuti metalni kao što mogu dodatno pogoršati trbuhu piercing ožiljak. To će biti dobro ako dezinficirajte ruke opet nakon izvođenja iznad dati korake. ; Nanesite Aloe vera celuloze na svježem rana probode pupak. To će spriječiti stvaranje ožiljka na zahvaćene kože. ; Kako liječiti trbuh Piercing ožiljak?
Budući da nije znao o iznad dati preventivne mjere za trbuhu piercing ožiljak, možda ste ga razvili. Ipak, ne brinite koliko možete ukloniti na trbuhu piercing ožiljak pokušavajući iz različitih home lijekova. Neke od njih su spominje ovdje. ; Uzmi malu krišku limuna, i izbrisati ga na trbuhu piercing ožiljak. Učinite to dva puta dnevno za uklanjanje ožiljak iz probušene pupak. , Mjesto vatu umočen u ulje lavande na trbuhu piercing ožiljak dva puta na dan. Učinite to jednom dnevno za liječenje trbuhu piercing ožiljak brzo. ; Nanesite čaj stablo ulje na trbuhu piercing ožiljak dnevno prije spavanja. To će izblijedjeti ožiljka u velikoj mjeri. ; Spread kapsulu vitamina E na ožiljka za brzi nestanak trbuhu piercing ožiljak. ; Pročitajte više na:; pupak Piercings; pupak piercing Care, preventivne mjere protiv trbuhu piercing infekcije su djelotvorni dovoljno da se smanji mogućnost patogenih djelovanja. Međutim, ako se razvije infekcija, a zatim isprobava kuće lijekova za liječenje infekcije i ožiljak će definitivno dokazati da će biti od velike pomoć.