Jednostavno Nail Designs

Lijepe ruke i stopala čine žene čak i više privlačan za muškarca. A što bolji način da posuditi glamura u rukama i nogama, nego ih uljepšavanja s kreativnim nail art. Postoje razne noktiju saloni koji nude usluge projektiranja noktiju, ali isto se može obaviti kod kuće previše. Želite znati kako? Samo slijedite jednostavne upute navedene u nastavku, koji će vam pomoći napraviti neki jednostavan noktiju dizajna.
Creative Nail Designs
Radi Vaše udobnosti, Ja sam podijeljena dizajna nail art u tri kategorije, odnosno, nail art dizajna za kratke nokte, duge nokte na rukama i stopalima. Možete odabrati bilo koji od ovih, ovisno o vašim željama i zahtjev.
Jednostavno Nail Designs za kratke Nails, Kratki nokti trebaju biti oslikana na način da se pojavljuju podugačak. Za dodavanje duljina kratkog noktiju, lak dizajn noktiju da bi se boja noktiju kao i ako su slikarstvo dva čavla, tj. koristiti dvije zasebne projekte za donji dio nokta i gornji dio noktiju. Evo dva jednostavna dizajna nokat za kratke nokte.
Nail Art Design # 1: Paint polovice nokta, donji kraj, s crnom lak za nokte. Napravite okomite linije na neobojenu nokat pomoću svijetlo crvene nokte. Te okomite linije će dodati dužina na noktima, u isto vrijeme učiniti ih izgledati jedinstven i prekrasan. Ova kreativna noktiju dizajn je dužan da se glave okrenuti u vašem smjeru.
Nail Art Design # 2: Boja tri četvrtine noktiju, počevši od donjem kraju, s crvenim lak za nokte. Na neokrečene nokat, napravite mali krugova s ​​istim nokte koristite mali kist. To je jedan od najlakših noktiju umjetnosti dizajna za početnike.
Jednostavan Nail Designs za dugo Nails, Ako pitate moje mišljenje, nokat dizajne izgledaju najbolje na dugim noktima. Uz pravilnu njegu noktiju, svatko može imati duge nokte preslatko. Ovdje su dvije trendy nokat dizajne za duge nokte.
Nail Art Design # 1: Boja cijeli nokat sa žutim laka za nokte. Sada sa zelenom za nokte, napravite mali list, u sredini noktiju. Use blistati za označavanje granica lista. This noktiju dizajn je za one žene koje su ljubitelje prirode.
Nail Art Design # 2: Boja noktiju s ružičastom lak za nokte i pustite da se osuši neko vrijeme. Sada, uzmi ljubičasta poljski noktiju i čine različite geometrijske oblike, kao što je krug, kvadrat i trokut s njom, koristeći mali kist. To je moderna nail art dizajna za današnje žene.
Easy Nail dizajni za Prsti, Nail dizajni su lakše stvoriti na noktima u odnosu na toenails. To je zbog toga noktiju može se uzgajati i na taj način, njihova veličina i dužina olakšava stvaranje nokat dizajne na njima. Toenails razmjerno su manji, stoga je teško slikati. Evo dva jednostavna nail art dizajnira za stopala, koje se mogu provoditi kod kuće.
Nail Art Design # 1: Obojite cijelu toenail s laganim plavim lak za nokte. Sada s malim kistom slika i bijele nokte, napraviti jedan maleni cvijet, u blizini vrha svake od noktiju. Uzmi srebra vještački dijamant i stavite ga u sredini cvijeta.
Nail Art Design # 2: Boja cijeli nokat sa srebrnim lak za nokte. Sada uzmite crni poljski i sa malim kistom, napraviti križ, koji pokriva cijeli nokat, na svim toenails. This noktiju dizajn je namijenjen ženama koji se usude biti drugačiji.
Pročitajte više na:; ideje za Nail Art dizajna, kako napraviti dizajne na noktima, Nail Designs - Do It Yourself: "Ovo su neke lako nokat dizajne napraviti kod kuće. Pokušajte slikarstvo noktima koristeći ove ideje, i vidjeti što oni postaju instant hit na društvenim get-togethers.