Oštećeni za njegu kose

Da li ste imali one užasne hair dane, kada se vaša kosa samo izgleda da nalikuju sijeno? Pa, bio tamo. Doista, za dugo vremena, mislio sam da ide ćelav i čeka novu grivu rasti bila jedina opcija sam ostavio. Ali onda. Dao sam ga mislio, i shvatio da je ćelav me bih pogledati način lošiji od mene s oštećene kose. Dakle, to je kad moja istraživanje o njegu oštećene kose i oštećene kose dom lijekova počela. Sada, ja imam lijepe duge griva leđa, i moje povjerenje, kao dobro.
Savjeti za njegu oštećene kose - Kako da se brinu za oštećenu kosu?
Oštećeni Njega kose - tip 1, Korištenje ulje na kosu barem jednom tjedno omogućava kosu zadržati vlage. Dapače, gubitak kose može spriječiti sasvim jedan mjeri podmazivanje kosu najmanje 4 sata prije nego što operite ulje off. Jojoba ulje, kokosovo ulje i maslinovo ulje su veliki za njegu kose proizvoda. Oni su u stvari velike kuće lijekova za suhu kosu. U slučaju da teško su oštećene kose, to podmazivanje dva puta tjedno, 4 sata prije nego što ih opere, može djelovati kao učinkovit dio oštećene kose tretman
Oštećeni Njega kose - Savjet 2; Izbjegavajte pranje kose na dnevnoj bazi. Pranje kose svakodnevno je predložen za ljude koji imaju aktivan stil života na otvorenom. Ostaje činjenica da, ako vaša kosa je čista, ne trebate ga očistiti dalje. To je zato što, shampooing kosu svakodnevnog će traka za kosu od svojih eteričnih ulja. To zauzvrat uzrokuje suhu kosu, split završava, pa čak i seborrheic dermatitis (prhut). Što ga čini jednim od najčešćih uzroka oštećene kose. Pranje kosu jednom u 2, ili 3 dana je najučinkovitiji praksa za nekoga s normalnim, polu-unutra život.
Oštećeni za njegu kose - tip 3, Vaša kosa također treba biti je zadržao kao hidrat kože. Koristite blagi šampon i bogata uređaj. Koristeći uređaj na kosu nakon što je šampon pomaže zadržati hydrated i zaštićena. Pokušajte koristiti uređaj s proteinima. Provjerite jeste li isprati regenerator s kose. Preostala uređaj može napraviti kosa dosadan i ne podliježe.
Oštećeni Njega kose - Savjet 4; Koristite široko nazubljenim češlja češlja kose. To će se izbjegava lom i untangles kose, s pažnjom. Dapače, izbjegavajte češljanje kose kad su mokre. To je zato što hair break lakše kada su mokri. Dopusti da se osuši kosa, naravno, i izbjeći korištenje sušila za kosu i straighteners koliko je to moguće. U slučaju da trebate koristiti straightener neka kosa se potpuno suha, naravno, prije nego ste koristili glačalo na kosu.
Oštećeni Njega kose - Savjet 5; Poput kože, kose i dobiti pogođeni sunca. Stoga, ako se venturing out na sunčanom danu, od vas će biti na otvorenom dulje, pokriti kosu s kapu ili šal. Žene bi trebale pokušati zadržati svoje hair vezan u takvim trenucima. To je zato što nevezan hair teže dobiti pogođeni toplina, vjetar i sunce brže.
Oštećeni Njega kose - Savjet 6, cetku ili cesalj kosu pred vama operite ga. To će držati kosu sa tangling tijekom pranja. Koristite low temperature vode da pranje kose. Ovo je kako bi se izbjeglo vruću vodu iz otapanje prirodna ulja u kožu zajedno s stranca nečistoća.
Oštećeni za njegu kose - tip 7; Trim kosu svakih 8 do 10 tjedana. Ovo će osigurati odsustvo loših hair dana. Za jako dugo vremena, to je vjerovao i kose Slijedio je potrebno biti obrubljen, jednom u 6 mjeseci. Međutim, nedavne studije i stručnost istraživanja su pokazala da ako netko ukrasi za kosu u jednom 8 do 10 tjedna, kosa šteta može biti smanjen. Dapače, split-završava mogu izbjeći u potpunosti. Duboki uređaj je još jedna stvar koja je predložio da se uradi na dvo-tjedne (jednom u 2 tjedna). To pomaže održavanju kose pampered i sretan. I tako, čineći vas izgledati odlično.
Pročitajte više na:; Popravak oštećene kose, popraviti oštećenu kosu; važno je zapamtiti da je dobra i zdrava glava kose, vodi do dobra i zdrava ličnost. Neka je to lice, osobu s dobrim griva će izgledati atraktivno. Stoga, početak i maziti kosu kožicu s Ove izvrsne oštećena za njegu kose savjete. Ovo je gdje sam znak off! Učiniti da griva um puše!