Aster Cvjetni obitelji

Jeste li ikada primjetili one lijepe tratinčice, kao što su cvijeće koje tiho krase vrtove i sela? Oni su asters, koji su također rekao da se cvijeće od suza od grčke božice Asterea. O Kada razmišljam cvjetnjak, jedan nikada ne može propustiti ove prekrasne cvjetove da dodate u izobilju i dati ogromnu zadovoljstvo ljudi koji su ih u vrtu. Aster cvijet obitelj je jedan od najvećih pada cvijeće u sezoni, koja može biti velika, bez obzira koliko su zasađena (pod uvjetom da su dobro opremljene).
Aster cvijet obitelj je vrlo ogroman i drugi najveći cvijet obitelji koja je popularan u svim kontinentima svijeta. Riječ "astra" je kratica za 'zvijezda' na grčkom jeziku. Postoji posebna grana botanike koja je posvećena isključivo proučavanju obitelji Aster cvijet, poznat i kao synantherology. Tradicionalno, postoje dva subfamilies obitelji Aster cvijet, naime, Asteroideae i Cichorioideae.
Aster Cvjetni obitelji; Kao Zapravo, obitelj aster cvijet je također poznat kao Daisy obitelj suncokreta ili obitelji kao dobro. Prema istraživanju koje je proveo Royal Botanical Gardenu Kew, aster cvijet obitelji obuhvaća više od 23000 vrsta i rodova 1600. Neke od najvećih rodova porodice astra cvijet se Senecio (oko 1500 vrsta), Vernonia (oko 1000 vrsta) i Cousinia and Centaurea (oba s oko 600 vrsta). Među njima sve, aster cvijet pripada rodu Aster. Nakon više od 600 različitih vrsta astra cvijet. Jedna Aster cvijet je grupa više od sto male žute cvijeće. Oni su dostupni u različitim bojama u rasponu od bijele do purpurne, sve izgleda uzbudljivo i lijepo.
Među svim prevladavajući 600 Aster cvijet vrsta, aster cvijet obitelji su podijeljeni uz pomoć molekularnih istraživanja i morfoloških nalaza. Ipak, nalaz za najbolji član obitelji astra cvijet je još uvijek jedan od najtežih zadataka. Postoji način previše astra cvijet članova obitelji da se mogu planirati kultivirati u cvjetnjak. Uzimajući u obzir o cijelom Aster cvijet obitelj, Asteraceae, onda postoji mnogo vrsta cvijeća koje su atraktivne i lijepe za vrtove. Ukratko, ovi cvjetovi mogu biti bijeli snakeroot, White lutaka Daisy, Penjanje Aster, zelena i zlatna, Tall Tickseed, Trumpetweed, Robin bokvica, Pale Purple Coneflower, Sweetscented Joepyeweed, Common Sneezeweed, jeruzalemske artičoke, Močvara suncokret, lobed Tickseed i još mnogo više . Čitajte na Aster cvijet sorti.
Kako to Grow Aster cvijet Višegodišnje biljke; Većina članova obitelji astra cvijet su višegodišnji. Trajnica, znaci, u trajanju više od tri sezone. Ovaj zanimljiva Aster cvijet činjenica, čini ove cvijeće ikad spremni za višegodišnjih vrtove. Ukoliko su također u potrazi za glamuroznim član obitelji Aster cvijet, onda neka mi uvjeravam vas, postoji mnogo! Neke od najomiljenijih cvijeće Aster obitelji are Alpsko Aster, White Heath, glatka Blue Aster, more Aster i New England Aster, itd. su favoriti među vrtlara. Sve te višegodišnje cvijeće cvijet vrste koje mogu čak i sjaj u vrtovima jesen sezone. Zbog visoko simboličko značenje Aster cvijet, oni su popularni još i više. Uz stoji visok kao simbol ljubavi, strpljenja i danosti, aster cvijet je i rodno cvijet mjeseca rujna i cvijet za proslavu 20 godišnjice braka, kao dobro.
Pa, briga za cvijeće Aster je vrlo lako jednom dobili ste upoznati s činjenicom kako rastu astra višegodišnji cvijet biljke. Oni mogu biti uzgojeno oba seeds, kao i podjelu korijena. Višegodišnje cvijeće Aster napredovati uvelike kroz podjelu svake dvije do tri godine. Sjetva sjemena najprije kao bezobrazan u kontejner vrta, znači, u malim posudama ili spremnicima. Ostavljajući dobiti germinated za oko 20 dana dobavu dovoljno prolio kao i sunčeva svjetlost je potrebna. Sijati these klijavih zrna u tlu, tijekom proljeća. Nabavka puno vode i mješavine organskih kompost i takvih gnojiva. Pobrinite se da su astra biljke razmaknute više od 6 cm, osim jedni od drugih, za bolji rast. Osigurati kvalitetne vrsta malča i oni mogu biti otporan na ozbiljne insekata i biljne bolesti. Pročitajte više o astra cvijet skrbi.
To je svi o astra cvijet obitelj. Ova obiteljska je toliko ogroman da su svi članovi jednostavno ne mogu biti pokrivena u jednom pokretu. Nadam sam uspio pružiti sve važne informacije o obitelji Aster cvijet, da ste svi bili tražite. Što čekate jer tada? Donesite Početna stranica Vaš najomiljeniji član obitelji aster cvijet i dati odgovarajuće TLC, koji su joj potrebni! Sretan vrtu!