Prvi Birthday Party Ideje za blizance

U redu Tako ćete za dvokrevetnu zabavu, ha! Twin parties rođendan može biti puno zabavnije, ne samo organizirati nego sudjelovati kao dobro. No, s obzirom na da je to prvi rođendan, to može biti teško da se sa stranačkim idejama, pravo? Pa, to je super gdje me koraci u. Evo nekoliko ubojica 1. rođendana ideje za blizance, samo za vas!
Prvi Birthday Party Ideje za Twins - Dva Boys; Dva muška rugrats će biti prilično stvar za vas rukovati u narednim godinama. Međutim, od sada dođete uživati ​​njihove infancy. Njihov prvi rođendan treba biti vraški kao što možete to učiniti. Prije nego što smo doći do prvog rođendana ideje za blizance, pobrinite se da imate dva kolača. Čak na tako malom dob, dječaci će biti dječaci. Nabavite dva odvojena torte za njih, ovisno o njihovim omiljene boje okusa. Podijelite soba u dva dijela, jedan dio za jedan blizanac. Iako većina prvi rođendan stranaka imaju više odrasli nego djecu, možete organizirati party igara koji zahtijevaju 2 ekipe. Možete imati macho odgovarajući temu. Kao i svi ima da se odjenu kao macho moguće (čak i žene), a ljudi moraju podudarati u parovima. Vrlo twinsy, zar ne? Pa, hranu izbornik, itd. će biti prema Vašem ukusu i popularnih žalba od gostiju.
1. rođendan Ideje za stranku Twins - Dvije djevojke; Oh boy! Mogu samo zamisliti ružičastim bajku sobi. Kao 1 ideje rođendan za blizance, možete imati oba princeze nosio tiaras. Opet, dva kolača bit će potrebno kao djevojčice teže dobiti teritorijalne međusobno. Možete imati artsy igre za sve goste, kao što je tetoviranje natjecanje ili crtež natjecanja. Možete imati odgovarajući tema ovdje, kao i. , Ili možete ići na snijeg bijele i crvene ruže temu. Biti djevojke stranka, to treba biti kao classy kao što može biti. Držite formalni oblačenja i zabraniti pušenje bilo gdje na tom području. Žene (čak i kada godina) potrebno je tretirati u pravu, u pravu? Opet možete ići za izbornika party hrane po žalbi od gostiju. Međutim, jagode sladoled, ili bilo koji pink boje pustinje bi trebao ići dobro sa temom.
Prvi Birthday Party Ideje za Twins - Jedna Boy, Jedan Girl; Oh ovaj je moja fantazija obitelj. Par blizanaca, jedan dječak i jednu djevojčicu. Upozorenje prije prvi rođendana ideje za blizance, trebate imati dva kolača ovdje previše. Vidite, dječaci i djevojčice imaju tendenciju da imaju različite ukuse. Dakle, na temelju da možete imati dvije različite kolača. Možete podijeliti sobu u dva dijela. ONE FOR ALL dječaka i jedna za sve djevojke. Projektiranje može biti učinjeno u skladu s tim. Poput, imaju dječaci stranu punima automo i GI Joes i imati djevojke odjeljak ispunjen s balonima i Barbie lutke. Siguran sam da neke djevojke će dobiti nekoliko automobila od dječaka sekcije. No, nije mi očekujemo da će već? Također možete imati dječaci vs djevojčice natjecanjima i party teme. Možete imaju različite pića u dječaka i djevojčica odjeljak. Dječaci dijelu može imati plave pića i djevojke dijelu može imati roza one. Ne mogu vam sliku lijepe stranka ve?
Pročitajte više na:; rođendansku tortu Ideje; Birthday Party Games; Twins prvi rođendan party ideje nisu previše teško smisliti. Samo malo mašte i imate vaš savršen blizanci prvi ideje rođendana. Ove prve rođendana ideje za blizance može vam pomoći planirati veseo dječji rođendan za vaše jedna godina starosti. Samo pazite da imate dodatnih skup odjeću za njih. Bilo da dječaci i djevojčice, oni su najvjerojatnije razmaziti svoju odjeću. Dapače, to je najbolje planirati stranke godinu dana starosti, unutra. To može vam pomoći zadržati oči na njima lako, i manje prljavštine za njih da se na odjeću. Previše buke mogao preplašiti malo munchkins, pa držati svezaka niska. Ovo je gdje sam znak off! Imati blast s tim prvi rođendan ideje za blizance!