Hair Conditioner za suhu kosu

Da li se bore s češljanje you hair svaki oprljenje ujutro? Je kosu izgubila je sjaj i sjaj? A ne ga razbiti lako? Ako su odgovori na ta pitanja potvrdan, onda vam je kosa suha. Štogod možda vaš suhu kosu uzrok, činjenica stvar je suhu kosu izgleda dosadan, neposlušnu, iz oblika i osnovi, beživotan. Najgori dio za ljude s suhu kosu je da, svakodnevno im je loš hair dnevno. Nažalost, osobe s suhu kosu, ići na rasipanje novca na pogrešnim proizvodi za dugo vremena, umjesto da ide u za jednostavan hair regenerator za suhu kosu. U ovom članku, razne opcije za uređaje za suhu kosu, pružit će vam s lako suhu kosu rješenja kako bi svoju kosu potpuni makeover! Pročitajte više o šampon za suho vlasište.
Hair Conditioner za suhu kosu
Ja nisam ni ide na predložiti sve skuplji šamponi i uređaja, formulirao sebe tvrdio stručnjaka. Vjerujte mi, domaće hair regenerator za suhu kosu radi najbolje za oživljavanje kosu te ih obnavljanje. Čitajte na ...
Prirodne kose Conditioner za suhu kosu; Najbolji hair regenerator za suhu kosu, je avokado i majoneze. Da bi ovaj hair omot, trebat ćete ½ avokado i 1 mali bocu majoneze. Stavite dvije u posudu te ih dobro miješati, sve dok ne pretvara se u blijedo zelene boje. Primijenite mix na kosu, počevši od sredine, prema dolje ravno do vrhova. Nakon što su učinili, zavežite kosu kolač, nositi kapu tuš i ostaviti na pola sata. Imate li dugu kosu i zahtijevaju veliko uređaj, stavite topao vlažan ručnik na kosu i ostavite da boravak za 20 minuta. Operite ga off s blagim šamponom i vidjeti razliku. Pročitajte više o suhu kosu rješenja. ; Jaje je bogat proteina, što je upravo ono vaše kose čine. Dakle, jaje je najbolji hair regenerator za suhu kosu. Break jaje i samo uzmete žumance. Izmiješajte žumance sa 2 žlica od ricinusovog ulja. Masaža smjesu u kosu i ostaviti ga u do ga dries out. Dopustite mi da vas upozoriti, da, sirova jaja miriše strašno. ga Isperite s toplom vodom, s blagim šampon i neka vas kosa suha prirodno. Također možete dodati maslinovo ulje, baby ulje, malo vode ili malo limunovog soka na površan mješavinu žumanjka, ovisno o dostupnosti. Ipak, suzdržati od korištenja jaja, ako ste alergični na jaja. Pročitajte više o home lijekova za suhu kosu. ; A dobra dlaka regenerator za suhu kosu, je pivo. Pivo works wonderfully u obnovi izgubio sjaj i glatkoću vaše kose. Izvadite pivo iz hladnjaka i čuvajte ga izvan, dok ne dosegne sobnoj temperaturi. Prvo, operite kosu prema redovitom postupku, kao shampooing i kondicioniranje. Nakon što su učinili s perilicom za kosu, izlijte pivo na kosu velikodušno. Masaža s pivom, ostavite ga na za 5 minuta i zatim isperite toplom vodom i malo šampona. Pročitajte više na tretman za suhu kosu.Ti sebi svibanj imati suhu kosu ili suhu kosu može biti rezultat nepravilnog njegu kose. Ipak, sa sušilom za regenerator za suhu kosu, gore spomenuto, možete vratiti izgubljenu zdravlje vaše kose. Blow sušenja kosu vodi do gubitka vlage i suši kožu u potpunosti. Zaštitite kosu, od zagađenja, prašine, topline i hladnoće ih oblogu s šal svaki put ste korak out. Zdrava prehrana, sastavljena od bjelančevina, također će vam pomoći lijepa griva. Da zaključimo, želio bih reći, da je vaša kosa su simbol posvećena napora i ustrajnosti prema čineći ih lijepa. ih Ljubav i oni će grow pravedan prekid. Pazite!