Ant lijekovi

Mravi su one male šest nogu insekata da ste upravo ne čini da bi iz kuće. Oni činiti se moći unijeti kuće od najmanjeg prsline ili otvaranje. Što je još gore je da ako brtva te otvore, oni još uvijek će naći alternativne pravce u svoju kuću. Oni koji su udario s ovim problemom su stalno na paziti za mrav lijekova. Iz kemikalija koje se na prirodni lijekovi za mrava, postoje mnoge mogućnosti. Neka's pogledajte neke od mrav kontrole home lijekova ubiti različite vrste mrava.
Prirodni lijekovi Ant
Mravi dolaze u našim domovima potrazi za hranom i sklonište. Od ljudske hrane onima naše mačke, ovih insekata činiti sudjelovati bilo obrok. Iako je njihova uloga u prirodi je važan (oni pomažu u hranjivoj biciklizam i osigurati hranu za druga stvorenja kao što su djetlići i medvjeda), oni su apsolutno nepoželjne goste u našim domovima. Ovdje su neke odgovore za one koji žele znati kako biste dobili osloboditi od mravi:
Kreda ili baby puder: Kreda ili baby puder raditi učinkovito kao i jednostavan home pravni lijek za ubiti mrava. Talcum powder koji je prisutan u oba krede i baby puder odbija mravi. Pospite bilo koji od ova dva oko područja ili povući crtu po sobi da se čini redovito napasti.
Limunovog soka: Ovo je jedan od najlakših, a ipak učinkovit prirodni lijekovi za mrava. Just stisnuti malo svježeg limuna preko pukotina i rupa od mjesta gdje mravima izgleda da izađu. Alternativno, možete se također može povući liniju preko prozora i vrata kroz koje ulaze svoj dom.
Ocat: Ocat je popularan odabir za gardeners koji žele zadržati svoje biljke kreveta bez korova. Drugo koriątenje ovog tekućina je da je jedan od dobrih mrav kontrolu lijekova. Just sprej neki octa kroz bocu s uskom mlaznicom i unutar nekoliko minuta, što bi se naći na tom području bez mrava. Mravi su repelled by mirisom octa i ovog tekućina također uklanja trag njihove miris staza da oni koristiti za pomicanje okolo.
Kave: Pospite koriste kave na području želite biti mrav besplatno. Mravi ne vole miris kave i ostati daleko iz područja gdje su posuta. Što je još bolje uz kavu osnovi je da je jedna od mrav lijekova koji još drži mačke iz jednog u dom.
Vrenja Voda: Da, to je tako jednostavno. Ulijte neke kipuće vode nad prostorom u kući koja je zaražena po mravi. This ubija mravi i također čini područje slobodan njihovih miris koji smanjuje vjerojatnost prezivjelog mravi povratka licu mjesta. Ako su ovi mravi invaziju vaš vrt, samo sipati čajnik kipuće vode preko mrav brdima biste dobili osloboditi ovih pesky insekata. Pročitajte više o uzimajući jahanje mrave u povrtnjak.
Začini: Kuhinja jedno je od najčešćih mjesta u kući koja je mrav aktivnost i ironično, rješenje za ovaj problem je također desno tamo! Samo zgrabite neke začiniti, bilo češnjak, karanfilića, cimet, crni papar ili cayenne ostavlja god možete stavi ruke na u kredenac. Dovoljno je staviti ih oko područja mrav aktivnosti i vidjeti one stvorenja nestao iz svog doma.
Salt: Salt Čini djelovati kao granicata za mravi koje oni ne križ. Napravite glatke linije soli širom prag svoje kuće i zaštititi svoje boravište from bitak provalila ove pesky stvorenja.
Krastavac ili Citrus peels: Sljedeći put, imate krastavac ili agrumi, ne baciti peels. Ovdje je bolje koristiti za ih staviti na. Ostavite peels u dijelu kuće gdje se mravi su prisutni. These peels inhibirati rast određene vrste gljiva koja mravi feed na. Tako s tim peels oko, mravi imaju jedan razloga manje upasti svoju kuću.
Ovo su samo neke od mrav lijekova koji nisu samo jednostavni ali također, Nije otrovno. Dakle, oni su dobar izbor za upravljanje mravi kod kuće.