Maid of Honor tost

Nazovite to utjecaj Lovey-Dovey paru ili opće dašak sreće u atmosferi, ništa ne može pobijediti vjenčanja i prtljaga koja dolazi s njim. Mladenka i mladoženja svi su postavljeni, sa djeveruša i najbolji čovjek se s dvije respektivno. Cijela scena je samo Awesome. Djevojka čast ima izuzetno važnu ulogu igrati. Zapamtite Rachel i Feba borbe over se Monica's djeveruša? To je dovoljan dokaz kako 'cijenjena' da oznaka!
Osim što ima za mladu svih vremena, postoji još jedna stvar koja je je to učiniti. Any pogodaka? Očito je djevojka čast nazdraviti! Djevojka časti tost govora je neizbježan tradiciju i dao dok svatove je u tijeku. Nepotrebno je reći, vjenčanje govora djeveruša je totalno u čast nevjesta. Po mom mišljenju, više spontani govor, ili tost, to bolje će biti. Hence predstavljanje vas, dragi bi-biti sluškinja u čast, ideja za djeveruša tost, za početak sa.
Maid of Honor Zdravica Ideje
Ideja # jednog: Recite svatove o nekim od nevjeste posebnosti ili smiješne navike koje mladoženja će morati baviti!
Ideja # 2: pripovijedanje posramljujući trenutku dijeliti s nevjesta i kako vam je prošao kroz njega!
Ideja # 3: Možete govoriti o stvarima ona dijeli sa vama o mladoženja nakon svoj prvi susret. Pročitajte više o djeveruša govora ideja.
Ideja # 4 Razgovarajte how the bride wooed the mladoženja in smiješno speech.
Ideja # pet: Želja mladenka i mladoženja veliki bračni život s nekoliko riječi mudrosti. To bi izaći bolje ako ste već u braku!
Ideja # 6: Druga ideja bi se govoriti kratko o tome kako dobro mladenka i mladoženja su uskladiti jedni s drugima.
To su samo ideje, sada morate se zapravo daju djeveruša tost i da je uz izrazitu toplinu i osobni dodir. Ali kako ti ga dati? Ovdje ide modus operandi for djeveruša tost ili djeveruša govora.
Kako dati djeveruša tost, Prvi i svega, nikad ne pustiti svoju pažnju i fokus premjestiti daleko od nevjesta. ; Pripremite govora ako mislite da će biti bolji od događaj taj. Opet, neka mladenka bude zvijezda u svom govoru. , Dajte govora i prije nego idete u za par pića i dobiti visoka! ; Predstavite se prije nego što počnete sa tost to pustiti svatko znati što ti je nevjesta. Neka ljudi znaju svoj odnos s mladenka, koji će razjasniti zašto ste bili na oltaru. ; Stick na svoj instinkt i osobnost. Ako imate smiješne kost, dati smiješno djeveruša govora. Ste možda možete koristiti citate kao i prije braka, čovjek će položiti svoj život za tebe, nakon vjenčanja on neće ni položiti svoj novinama, ili voli, ako nije tako dramatična! , Ako niste jedan s humorom, daju ozbiljan i iskren govor. ; Make oka kontakt s mladenka, to je i za nju i ona trebala znati da ste pravi. ; Pobrinite se da vaš glas dopire svakoga, tako da progovore i izbjeći bitak stidljiv. , Na kraju, ne zaboravite da "KISS'-držati ga jednostavno i kratko. , Na kraju, molim draga sluškinje časti, ne zaboravite držati papirnatu maramicu, da mjesto je potopljena s bilo tvoje ili nevjesta suza! Pročitajte više o djeveruša dužnosti.
Na kraju dana, to se svodi na samopouzdanje, osobni dodir i ljubavi za mladenku. Jeste li spremni za djeveruša tost sada? Sve Best!