Bleach Arm Hair

Nancy naviknut vosak naručju redovito s voska. At times, je koristila također koristiti britva za uklanjanje kose prisutan na ruke. Kao što je ona koristi da se odlučiti za ove tehnike redovno, kosa se nalaze na rukama postala gusta i to je čak i počeo ponovno rasti bržim tempom. Kasnije, nakon nekoliko dana neobjašnjivih osipa počela razvija na njenu kožu. Ona nije znala što učiniti i bio je vrlo zbunjen. Od, ona bio potpuno nesvjestan predmetnog razloga, nije mogla odlučiti za primjereno liječenje!
Kao Nancy, mnogi od nas napravi grešku čineći korištenje brijača i voska koji mogu uzrokovati razne infekcije i alergije. Da bi izbjegli sve ove vrste infekcije, može se odlučiti za bijeljenje njihovu kosu, koja posvjetljuje kosu boje i time čini kosu manje prepoznatljiv. Ukoliko imate pitanje, 'možete izbjeljivati ​​ruku hair "? onda držati pomicanje znati detaljni odgovor.
Postupak za izbjeljivanje ruka kose je različit od postupkom izbjeljivanje kože lica. Budući lica kože je više delikatna odnosu onoj ruka kože, lica izbjeljivanje kreme su različite od kreme ruka izbjeljivanje. Kemikalija prisutna u ruke krema za izbjeljivanje are oštrije od onih prisutni u lice krema za izbjeljivanje. Vi svibanj također željeli znati više o tome kako izbjeljivač kože i kožnih izbjeljivanje metode.
Kako to Bleach Arm Hair
Bleach Arm kosa s Vodikov peroksid; Jedan od najboljih načina da izbjeljivač vaše kose je s pomoć vodonik peroksida. U zdjelu, dodajte ¼ šalicu vodikov peroksid i ga, dodati nekoliko kapi limunovog soka. Dodaj ½ žlica amonijaka na njega. Primijenite smjesu na svoje ruke i Operite nakon 5 - 10 minuta. Ponavljajte taj postupak redovito kako bi dobili željeni rezultat. Na ovaj način, možete izbjeljivač ruka kose s vodonik peroksida. Hidrogen peroksid je sama oštre kemikalija koja može oštetiti kožu i stoga, treba paziti da ga koristiti u optimalnim količinama. Vi svibanj željeli pročitati više o tome kako izbjeljivati ​​kosu vodik peroksid.
Bleach Arm kosa s Bijeljenje krema; One također mogu napraviti koristiti izbjeljivanja krema. Prije nego što primijenite vrhnje, operite ruke ispravno i pobrinite se da su oni čisti. Pat ih suha i zatim primijeniti kremu. Slijedite upute navedene na pakiranju kako bi se izbjegla svaka vrsta infekcije. Možete pokušati test krpa prvi. Ako to ne pokazivati ​​nikakve nuspojave, onda možete premjestiti dalje i bjelilo hair ruke. Nanesite kremu kao i po navedenim uputama, dopustiti da se krema na kosu za određeno vrijeme i onda isprati s mlakom vodom. Pobrinite da ste operite vrhnje temeljito i nema krema lijevo na koži. Ovo je jedan od najbolji način da bjelilo ruka kose.
Bleach Arm kosa s sok od limuna; Primijeni limunovog soka da ruku kose. Izložiti kosu suncu za 15 do 20 minuta. Zatim ga isprati mlakom vodom i blagim sapunom. Iako je ovaj postupak se neće posvijetliti kosu prvom pokušaju, nakon 3 do 4 pokušaja sigurno ćete uočiti razliku u boji kose. Većinu vremena, ovaj tretman olakšaj ruka hair ne pokazuju nikakve nuspojave. Samo oni, čija koža je alergičan na limunovog soka mogu razviti bolesti kože zbog ovog tretmana.
Vi svibanj također željeli znati više o:, Bleach Sastojci - Aktivni sastojak u Bleach, Kako Bleach rad, a broj pokušaja potrebnih olakšaj boje ruke hair ovisi o boji kose. Ako je Vaš ruka kose je previše tamno, a zatim nakon izbjeljivanje kose 3 do 4 puta, željeni rezultati će uslijediti. A ako vaše ruke kosa svjetlo, onda će se učinci moći primjećuje nakon izbjeljivanje kose jednom ili dvaput. Izbjeljivanje krema i ostali proizvodi izbjeljivanje sadrže snažne kemikalije koje bi mogle imati učinak bolesti na koži ruke. Dakle, pazite da ne ih koristiti u više i ne dopustiti im da ostanu na koži dugo vremena. Svi oni koji imaju osjetljivu kožu trebali izbjegavati bleaching jer oni su više skloni oštećujući njihova kože. Znati više na home hair izbjeljivanje.
Mislim, nakon čitanja ovog članka, svi znat ćete kako to bjelilo ruka kose. Pa onda ono što ste čekali? Idi naprijed i bjelilo ruka kose na kući. Sve najbolje!