Senf biljnih vrsta

Jedan od najstarijih začina poznat čovjeku senf. Bilo je smatrao da imaju nekoliko ljekovitih svojstava grčkih matematičara, Pitagore pet stoljeća prije Krista. Nadalje, u Bibliji Isus Krist je također koristio prispodobama s obzirom na senf sjeme u Bibliji. Senf biljaka odgovara raznih biljnih vrsta u rodova Brassica and Sinapis i zna doći do dospijeća vrlo brzo. Ove biljke su vrlo koristan, kao i gotovo svaka dio biljke je korisno čovjeku. Listovi (senf zelje) i natječaj stabljika može biti kuhano i konzumirati kao povrće, dok maleni gorušičino sjemena može koristiti kao začin. Osim toga, sjeme su također korišteni za pripremu senf začini, senf ulje, itd. Sada kada znamo kako vrijedna senf je, neka nam pogled na različite senf biljnih vrsta, koje dovode do prekrasnih senf perle.
Vrste Senf Bilje
Senf je bogat kalcij, kalij, vitamina C, vitamina i folna kiselina i oni dolaze u različitim bojama poput bijele, žute, smeđe ili crne. Sve te vrste imaju iste osobine i razlikuju se samo u stupnjevima jakosti, bijele ili žute kao najjači, crni Dalje, a zatim smeđe. Naučimo više o ovim sorti senf Postrojenja i neke senf biljka činjenice.
Bijela slačica (Sinapis alba)
Znanstveni klasifikacije bijela slačica je kako slijedi:
Kingdom: Plantae; Reda: Brassicales; Obitelj: Brassicaceae; Genus: Sinapis; Species: S. Alba
White senf ili Sinapis alba je godišnji biljka koja uzgaja za njegovu gorušičino sjemenke, kao zeleni stajnjaka ili kao krmnog bilja. Tom kulturom Smatra se da je nastao u mediteranskoj regiji, Međutim, danas raste divlje na Srednjem Istoku, mediteranske Europe i sjeverne Afrike te je također proširio svijeta dugim kultiviranja. Ova biljka cvjeta između mjeseca veljače i ožujka i izlaže stvaranje lijepe žute cvjetove, koji popuštati to dlakave sjeme pods formacije. Svaki od ovih mahuna sadržavati oko pola tuceta sjemena. Tih sjemena se bere neposredno prije mahuna postati zrelo i prasak. Bijele gorušice sjemena su tvrdo okruglih zrna (1 - 1,5 mm promjera), s njihovim boja u rasponu od bež na žutu na svjetlo smeđa. Oni mogu biti nazdravili koristiti u jela ili čak koristiti cijele za kiseljenje. Oni su čak i zemlju i pomiješana s drugim sastojcima u obliku standardnih začina. Oni imaju opor okus, koji se zbog sinalbin (a glukozinolata) sadržaja u njima. Osim toga, bijela slačica sadrži manje eterična ulja koja su odgovorna za blaži okus proizvode.
Brown slačica (Brassica juncea)
Znanstvene klasifikacija smeđi senf je kako slijedi:
Kingdom: Plantae; Reda: Brassicales; Obitelj: Brassicaceae; Genus: Brassica; Species: B. juncea
Brown senf ili Brassica juncea, jedan vrste senf biljka je također poznat kao Indijanski senf, list senf i senf zelje. Nastao iz podnožju Himalaja a uzgaja komercijalno danas u Kanadi, UK, SAD i Danska. Pod-sorte ove vrste su Južna Giant Naborani senf, koja nosi znak na bezglav kupus kao što je kelj, ali s hrenom-senf okus. Ova biljka se uzgaja od strane poljoprivrednika kao zeleni gnoj, pri čemu, ona djeluje kao malč i pokriva tlo spriječiti kukolj iz raste između usjeva. If uzgaja zelena gnojidba, ove biljke su posijeku iz njihove bazne kad dovoljno imaju narasla i lijevo za sušiti na vlastitu. To uzrokuje da djeluju kao zagrtati biljke sve do sljedećeg obrezivanje je sjetva sezone. Osim toga, u opasnog otpada stranicama, ovaj biljka je koristiti poništiti teških metala iz tla. Ova biljka ima visok toleranciju razina ove tvari i teških metala trgovina u svojim ćelijama. Biljke su tada bere i prodaje off na odgovarajući način.
Crna slačica (Brassica nigra)
Znanstveni klasifikacija crna slačica je kako slijedi:
Britanija: Plantae, Red: Brassicales; Obitelj: krstašica, Rod: Brassica, Vrsta: B. nigra
Crni senf biljka Vjeruje se native do južnih mediteranske regije Europe i je uzgajao tisućama godina. Ovaj biljka je narasla u Čile, SAD, Argentina i nekih europskih zemalja, Kanada je zemlja proizvodnju 90% senf sjeme za na međunarodnom tržištu. Brassica nigra uzgaja se kao povrće Etiopije i lišće i peteljke su kuhani i konzumira. Ova biljka može narasti 2 do 8 metara visoki, razvoja malih žuto cvijeće, koje su obično do 1 / 3 inča diljem sa 4 latice svaki. Štoviše, lišće ovog biljka pokriveni u malim kose. Tih listova hoćeš tijekom dana, no, oporaviti noću. Sjemenke ove biljke teško i vrlo boje od tamno smeđa do crna. Oni nemaju mirisa, Međutim, su vrlo flavorful i često korištene u indijskom kuhinji. Tih sjemena sadrže znatnu količinu masnih ulje, koje je iznuđen proizvoditi kuhanje senf ulje.
To je sve o osnovnim senf biljnih vrsta pripadnika obitelji senfa biljka. Senf biljke uzgajaju i volio za svoj senf zelje, jestivo ulje, sjemenke i začinima. Zato sljedeći put kada se primjenjuju senfa umaku na hot dog, ne zaboravite da se prisjetimo lijepih senf biljke koje ih proizvode!