Namještaj od kovanog željeza za popravak

Prije nego što pogledamo na kovanog željeza namještaja postupak popravka da nas obavijestite nekoliko detalja o tome. Kovano željezo namještaj je ne samo izdržljiva, ali izgleda vrlo elegantno, kao dobro. To je bio popularan za mnogo godina. Ranije, kovano željezo namještaja bio je znak prosperiteta i samo elita može priuštiti. Sada je dostupan u svim rasponima cijena a njegova popularnost raste ne samo zbog svoje pristupačne cijene, ali zbog raznih stilova uređenja na raspolaganju u njoj. Kovanog željeza se vrši izravno kovača i to doslovno znači radio željeza. Druga vrsta željeza je lijevanog željeza koje su dobiveni lijevanjem rastaljenog metala u kalupe. Kovano željezo zid dekor predmeti vrlo su često vidjeli danas. Čak su i razne kovanog željeza namještaja stavki za dom dekor su vrlo popularni. Kovano željezo namještaj je više dekorativne i elegantan od koje je napravio od lijevanog željeza.
Kovanog željeza Garnitura za sjedenje je također vrlo popularan. On daje svoj vrt ili vrt jedinstven izgled. Ali, ako nije ispravno uzeti briga za, kovanog željeza može rđa, nositi i izgledati oštećeno. To bi moglo početi obličje vrlo neatraktivan. Pitate se kako to popraviti kovanog željeza namještaja? Ne brini se ... Srećom, kovano željezo namještaja popravak je jednostavan. Samo nekoliko proizvodi dovoljno za to. To možete učiniti kovanog željeza namještaja sebe popraviti i dati mu novu izgled da odgovara vašim ukusima Nakon što ste ga refinished. Evo kako to popraviti kovanog željeza namještaja.
Namještaj od kovanog željeza postupak popravka
Stvari Potrebno za kovano željezo namještaj za popravak, bušilica s žičanom četkom prilog, žičanom četkom, brusnim papirom, strugači, metalni premaz, boja, razrjeđivač boje, hrđe inhibitor, krpe; Koraci za projekt Sanacije kovanog željeza namještaja
Korak 1: Pokrenite popravak namještaja od kovanog željeza sa žičanom četkom. Sweep površine kovanog željeza s ovom četkom. To mora ukloniti sve labave i ljuštenja boje na površini iu pukotinama. Možete koristiti manji kist žica za kutove i pukotine.
Korak 2: Korištenje brusnim papirom, glatke grube rubove. Također, koristiti za čišćenje hrđe gdje boje već ima u ljuskicama off. Nema potrebe za uklanjanje boja koja se još uvijek pridržavaju sigurno.
Korak 3: Za Čišćenje kovanog željeza namještaja, koristite krpe i razrjeđivač boje. Navlažite krpe s bojom tanje i očistite površinu i promijeniti krpe često. Uklonite prašinu i prljavštinu ispravno i ostavite ga da se osuši. Obrišite sve površine opet s krpom.
Korak 4: Sljedeći korak od kovanog željeza namještaja popravak je primjenom rust inhibitor svim površinama ispravno. Provjerite jeste li pokriti sve pukotine i djela. Rust inhibitor je antioksidans koji inhibira stvaranje hrđe. It obveznice s površine i sprječava ponovnu pojavu hrđe.
Korak 5: Sada, primjenjuju metalni premaz prskanjem ili četkanjem na površinama. Pročitajte upute nad njom i prema tome, ostavite ga da se osuši za iznos od vrijeme za savršenu spominje kovanog željeza namještaja popravak.
Korak 6: Primjena boje s četkicom za vrh kaput na kovanog željeza. Jednokratnom nanošenju je obično dovoljno, ako ste repainting s iste boje. Ako planirate promijeniti boju značajno, koje bi inače mogli učiniti dok završnu kovanog željeza vrt namještaj, a zatim primijeniti dva sloja. Možda nećete odlučiti za promjenu boje za unutarnje namještaj, jer to bi moglo neslaganje s ostatkom interijera.
Korak 7: Rad polako i sustavno, a slikarstvo ima najbolje rezultate, nakon popravka od kovanog željeza namještaja. Boja jedan odjeljak u isto vrijeme. Pobrinite se da ne propustite bilo mjesta, pogotovo dok repainting iste boje. Neka boja osuši između dva sloja.
Uz to, od kovanog željeza namještaja popravak postupak je završen. Nije li to jednostavno? Sada, definitivno koliko popraviti kovanog željeza namještaja nije velik problem za vas. To je stvarno jednostavan i možete to učiniti u vašem slobodno vrijeme da vaš dom dekor nov i svjež izgled.