Backsplash Tile Ideje

Backsplash je kuhinja unutrašnjosti, koja se proteže gore sudopera i countertop u kuhinji i kuhinja štiti zidove od izlijevanja tekućine. Ove backsplashes dolaze u različitim sorti i boja. S toliko dostupnih opcija, odabirom backsplash za kuhinju može biti teško, ako niste svjesni pro i kontra svakog backsplash. Možete izabrati kuhinja backsplash tako da, to je i funkcionalan i lijep. Granit, pločice, mramor, itd. su neke od ideja za kuhinju backsplash. Pločice su uvijek bili popularan izbor za backsplashes, jer, oni su svestrani i dolaze u puno tekstura i prekrasne boje. Pustiti nas znati, neke od elegantnih backsplash pločica ideje.
Backsplash Crijep Ideje za Kuhinja
Keramičkih pločica backsplash; Bez obzira na to gdje te pločice su instalirani, mogu biti podova, zidova kupaonica ili kuhinja backsplash, keramičke pločice su poznati po svojoj fleksibilnosti i trajnosti. Oni su jednostavno instalirati i zahtijeva vrlo manje održavanja. Razlog za popularnost keramičkih pločica je da, oni dolaze u veliki izbor uzoraka i boja. Backsplash keramičke pločice su otpornost na ogrebotine i vrlo lako se čiste. Možete odabrati uzorak i boje keramičkih pločica, tako da, oni stapaju s bojama zidova, kuhinja countertops i drugih interijera u kuhinji. Te pločice su vrlo gospodarskih i može biti instaliran bez ikakve stručne pomoći.
Staklo pločica backsplash, kada želite otići na neki jedinstveni tip backsplash za svoju kuhinju, trebali biste razmotriti staklene pločice. Staklene pločice daju sofisticiran i sjajan izgled u kuhinju unutrašnjosti. Štoviše, oni dolaze u različitim oblicima i veličinama sa puno jarke boje. S inovativnim idejama, staklene pločice može biti instaliran kako bi neki umjetnički kuhinja backsplash. Te pločice su porozne nisu u prirodi i otporna na mrlje. Budući da, oni reflektiraju svjetlo u kuhinji, oni pomažu u davanju nekim iskričavu efekt u kuhinju. Odraz svjetla također čini kuhinju svjetlije i veće. Staklene pločice mogu biti malo skuplji od drugih vrsta backsplash pločice.
Kamena Crijep backsplash, Kad imate kamena countertop i podova, a zatim biste trebali misliti instaliranja backsplash kamene pločice u vašoj kuhinji. Različite vrste kamena pločice su dostupne koje uključuju, mramor, stari rock ili vapnenca pločice. Te pločice pomoći da daju prirodni izgled kuhinje. Uvjerite se da su ove kamene pločice instaliran na takav način, da se poboljšati izgled kuhinja miješanjem sa drugim elementima interijera kuhinja.
Travertin pločica backsplash; Instaliranje sedrenih backsplash pločica je još jedan popularan izbor za kuhinju backsplash. Te pločice su sastavljene od sedrenih naslaga određenih minerala, koji se nalaze u rijekama i prirodnih izvora. Boje dostupne u sedrenih pločice su obično nijanse bijele i zemljani tonovi poput koralja crvenim. Ne samo za kuhinju backsplash, ali travertin je koristiti za razne građevinske svrhe kao što su patios, countertops, kamin okružuje, itd. Travertin pločice dolaze u različitim uzoraka i tekstura, koje uključuju, četka, pala, polirane, mat, itd. Svaka od ove uzorak ima jedinstveni završni efekti. Te pločice su porozne u prirodi i stoga, oni apsorbiraju tekućinu unutar nema vremena. Štoviše, te pločice su osjetljivi na mrlje i nečistoće na taj način, vi ćete morati poduzeti posebne mjere opreza za njihovo održavanje. Oni nisu otporan na ogrebotine, a može doći do erozije zbog neke kemikalije. Dakle, morate slijediti neke smjernice, a koriste ove pločice za backsplash.
Nehrđajući čelik Crijep backsplash, od nehrđajućeg čelika backsplash pločice su neke od pločica, koje pomažu da se daju moderan izgled u kuhinji. Osim pločice nehrđajućeg čelika backsplashes dolaze u obliku listova i. Glavna prednost čelika pločica backsplash je, da se stapaju s gotovo svih vrsta countertops i drugih kuhinja interijera. Trajnost, lako se čisti i otporna na toplinu su neke više atraktivne značajke tih backsplashes. Te pločice mogu biti pomiješana s drugim vrstama kao što su pločice te staklene pločice ili kamene pločice. Također, imajte na umu da ove pločice mogu izgrepsti, mogu reagirati s nekim kemikalijama i dobiti bojen, i oni su također vrlo skupo.
Pročitajte više na:; backsplash crijep dizajni, Projektiranje pločica backsplash, Kuhinja backsplash ideje; Dakle, to su bili neki prijedlozi backsplash pločica ideje. Ja se nadam, članak je pomogao da znam prednosti i nedostatke svake od pločica, koja se može koristiti za kuhinju backsplash.