Odnosi Rebound - rade

Što su odskakati odnosi? Odboj odnos je jedan od vas dobiti u samo nakon raspada. To je odnos koji zauzimaju na 'skok'. Zašto ljudi to? Pa, nakon razbiti, ako pitajte svog prijateljima kako da biste dobili preko razbiti, oni će vam reći da su stari dating tip o vama trebaju da se u novi odnos. Nije da oni u krivu, novi odnos može vas dobiti preko stare. Ali je problem sa odskakati odnos je ono što mu ime vam govori o tome. To je 'odnosa na skok ". Tako, učinite odskakati odnosa posao? Ovdje je odgovor na vaše pitanje, "odskok odnosi - rade?"
Odnosi Rebound - rade?, Po mom mišljenju, većina puta, odskakati odnosa jednostavno ne rade. Let us pregled događaja koji dovode do i dogoditi u odboj odnos. ; Event # 1: Možete razbiti / dobiti odbačen od strane nekoga stvarno volim. ; Event # dva: Vi ste ljuti i pitam se: 'Zašto je on učinio ili me ostaviti?'. , Event # 3: Vaši prijatelji ne mogu podnijeti da vas vidjeti tužan. Oni vam uzmu barova i salona dokazati vam da postoji mnogo više 'riba u moru'. Vi, s druge strane, zlovolja. ; Event # 4: Napokon, nakon mnogo uvjeravanja, i vaše svojstvena želja da dokaže da svojim bivšim dečkom / ex djevojka that damping tebe bila velika pogreška, te spojiti s nekim novim. ; Event # 5: Vi parada svoj novi djevojka / dečko okolo svuda. Pratite svog bivšeg i show off činjenica da ste zaista mogao pronaći 'pravu ljubav'. Tvoj bivši ne brine. , Event # 6: Nakon što ste shvatili da tvoj bivši nije ni dati svoj novi odnos drugi izgled, i zapravo prilično sadržaj sa sebe, i shvatite da od temeljne pretpostavke svog trenutnog odnosa - osveta, samo po sebi nije samo krivo način za početak odnos, ali je također bila grozna neuspjeh i niste ni sigurni u svoj novi plamen prezime, znate da je gotovo. , Sve u svemu, loše iskustvo za sve uključene strane.
Što je pošlo po zlu ovdje? Jednostavno govoreći to odskakati odnos nije odnos uopće. To je bio aranžman. Osnovna pretpostavka za odnos bi trebao biti ljubav i zajednička želja da bi jedni drugima sretan. Ako ste započeli svoj odnos s ciljem dobivanja osvete, dobro, onda je idući u biti prilično loše iskustvo za vas i lošije iskustvo za 'ljubav' ste našli na skok (koji je vjerojatno će vas ogovarati za liječenje im put ste). Pročitajte na za odboj odnosa - koliko dugo traju?
Rebound Relationship Advice; Dakle, ono što je najbolje odnos savjet za škripac taj achy, breaky srce? Pa, odboj odnosima nakon razvoda braka ili nakon raspada veze nisu način da ide. Da, morate naći nekoga novog, ali ne bilo tko! Uzmi svoje vrijeme, pronaći netko vam se zaista sviđa, netko da dijele mnogo zajedničkog sa, netko mislite da možete voljeti za ostatak svog života (ne mogu, ali uvijek je bolje početi na taj pozitivan napomenu!) . A bez ljubavi Veza za utjehu samo ostavlja trag slomljena srca i mends ništa. Uvijek zapamtite da linija ... ljubav nikad nije ljubomoran ... nikad ne hvali ... ne ponaša nedolično ... i tako dalje.
S druge strane, ako ste u vezi sa osobom koji je upravo dobio off loše razbiti, pobjeći. Žene su sklonije da spadaju u odnos s čovjekom koji u potrazi za skok jer brige, majke prirode ih vodi u osjećaj žao za njih i pomoći im na trošak žene vlastiti ponos i vrijeme. Tako je najbolji odnos savjeta za žene je da ostanu daleko od takvih dečki. To je rijetkost da čovjek neće pasti za žene na skok. Ako ne znate, ako osoba koju ste dating je to za osvetom / self-image poboljšanje, povratni odnos znakovi su prilično lako identificirati. Oni ne slušaju, oni gledati okolo, ne govore, kada oni govore - to je o svojim ex, oni vas odvesti na putovanje detektiv slijediti svoje ex, a najgori slučaj je kad povući nepošteno usporedbe između vas i prokleti ex, s tobom se na strani nepovoljnom položaju u usporedbi. Kiperi tu osobu, koju zaslužuju bolje!
Sada nakon svega što sam rekao, to je na vama je da odlučite o odskakati odnosa - rade. Ako je na temelju ljubavi, to ne. Ako je na temelju osvete, idete dolje!