Blue Star Spora vožnja

Popularan kao pokrovnost, plava zvijezda puzavac, botanički poznat kao Isotoma fluviatilis, čini zanimljiva biljka na krajolik. Ona je privilegirana nad mnogim drugim penjalice jer ne mrse i postati smetnja vrijeme rezidbe. Neobično u obliku cvijeća koje nosi, plava zvijezda puzavac lako rasti i održavati. A ako si željela znati 'kako rastu plavo zvijezda puzavac', onda morate pročitati.
Blue Star Spora vožnja činjenicama; Nekad, botanički poznat kao Laurentia fluviatilis, plava zvijezda puzavac pripada rod cvjetnica Pratia, u obitelji Campanulaceae, te se uzgaja u Aziji, Australiji i Novom Zelandu. Biljka je vrlo niska raste, ne više od 15 cm u visinu, a ima dosta širiti, gotovo onoliko koliko želite da su do 30 cm. To je brz uzgajivač, koji se razvija kao i masa od duboke zelene zimzelene ostavlja na dug i tanak osjetljivih i finih puzanje proizlazi. Cvijeće su šest petaled, svaki sužava prema kraju, a ovisno o vrsti ili kultivaru, svibanj ili svibanj ne imati pistils. Cvijeće u rasponu boja od bijelog i nijanse plave, ljubičaste, ljubičaste, i sa novim razvijenim sorte, čak i ružičasto ljubičast i duboko roze. Cvjetovi mogu biti Jednobojni, u hladu, ili prošaran bilo kontrastne boje, ili nijansu iste boje. Veličina i oblik lišće previše ovisi o raznolikosti, ali je uvijek glatka.
Blue Star Spora vožnja Informacije, ovisno o zoni oni su zasađene, plava puzavac zvijezda će cvatu gotovo cijele godine, čak iu ranim zime, a preko zime ako su blage. The puzavac zaustavlja nose cvijeće, ako su zime hladne i suviše hladan, a može čak i proliti nekoliko listova. Pogledajte više na vrtu.
Sadnja Spora vožnja Blue Star, Plava zvijezda puzavac je podijeljena ili se dijeljenjem korijena loptu ili sjemena. Sjeme za neki neparan razlog su teško doći la, možda su svoju kolekciju je malo teško. Plava zvijezda puzavac sjemena može biti prikupljen od zrelog i sušenog mahuna, mahuna dopustiti da se osuši na same biljke. Crush pod, i prikupiti sjemenke u hermetičan kontejner. Međutim, ako ih ne dobijete, onda ih posuti na navlaženu sjetve medij, drugi stajati kontejner u zdjelu vode, do vrha tla vraća vlažnost. Nakon što je sjeme ravnomjerno raspoređene po površini sjetvu medija, svjetlo posuti pjeskuša može biti učinjeno. Mjesto novine na spremnik, čime se osigurava some razmak između posude gornju površinu, i tlo. Sadnica bi trebao dobiti mjesto za nicanje. Držite vlažne i djelomičnu sjenu, dok sjemenke proklijaju; 7 do 15 dana. Nakon što se dosegne sadnica šest lista fazi ih presaditi u zemlju, između stijena, uz puteve i bočno ili u kontejner i viseće posude. Za korijen loptu podjela, lagano struže sve zemljišta iz njega, i ili pomoću oštre škare ili snagu ruke split korijen loptu. Plant odmah. Pročitajte više o vrtu kontejner.
Blue Star Spora vožnja Care, a tlo nije tip problem s Blue Star puzavac, samo bi bili sigurni da je dobro dreniranom i dobro hranjeni s organski kompost s pH ravnotežu održava na 6,0 do 7,8. Tlo može biti pjeskovito, ilovasti ili čak s više gline. Poput tla, oni nisu nemiran o njihovim svjetlo zahtjev, u cijelosti ili djelomično sunce hladovini, oni rasti i cvijet u svim uvjetima. Vjerojatno razlog oni čine lijepe biljke prozor prag. Voda kao po sezoni, više kada je puzavac je u punom cvatu. Kao što je biljka cvjeta cijele godine, može se i oploditi ga svaki mjesec, primjena tekuće fertilzer bit će više nego dovoljno da se uliti više cvjeta. Da biste produžili cvatnju, redovito uklanjanje proveo cvijeće. Rezidba nije jako bitan, no može smanjiti dodatni porast u jednom, a sa svjetlom orezati. Zaštitite puzavac tijekom ekstremnih zima, donijeti ga unutra if raste u kontejner, ili malč oko njih, ako inground. Lijevo sam tijekom zime, također neće ubiti biljka, ona će se jednostavno pokazuju znakove rasta kad sunce sja.
A riječ oprez oko ove biljke, nosite rukavice dok su njome rukovali, kao što može izazvati nadražaj kože ili alergijske reakcije kao što je otrovan, plus prepušten sam sebi uređaji mogu postati prilično invazivne. Budući da je ne-nemiran postrojenja, plava zvijezda puzavac biljka svakako zaslužuje mjesto u svakom vrtu.