Remove tamnim mrljama

Tamne mrlje na koži se javljaju zbog različitih razloga. Dugotrajno izlaganje suncu, prirodnog procesa starenja, neispravnosti jetre, alergije i neadekvatna za njegu kože su glavni krivci iza ove kože uvjet. Tamna mrlja može učiniti bilo koja osoba vrlo svjesni o svojim izgledom i svibanj čak i trag svoje samopouzdanje u nekim slučajevima. Ako želite znati kako ukloniti dark spotova, onda ovdje neke treatments for dobivanje riješiti ovog kože uvjet.
Kako to Maknuti tamne točke?
Limunovog soka; tamne mrlje koje su izazvane zbog prištić može biti vrlo tvrdoglav, i to je vrlo teško ih se riješiti. Ovo je mjesto gdje sok od limuna dolazi ruci. Da bi se ukloniti tamne mrlje od akni, uzmi limun, iscijediti svoj sok i primijeniti ga na lice. Limunov sok je bogat vitaminom C, te je prirodno izbjeljivanje agent. Ako vaš kožu u osjetljive, možete pomiješati limunov sok s medom ili ružina vodica, a zatim ga primjenjuju na vaše lice. Redovite primjene soka od limuna, na alternativni dana, pomaže ukloniti tamne mrlje na licu.
Vitamin E kapsule, tamne mrlje na nogama, također poznat kao hyperpigmentation, može se liječiti kod kuće koristi vitamina E. U cilju uklanjanja tamne mrlje iz nogu, jednostavno uzeti nekoliko kapsula vitamina E, razbiti ih otvoriti, i skupiti tekućine. Uz ovaj fluid, masaža zahvaćena područja na nogama. Nastaviti these masaže svakodnevice, za oko mjesec dana, za uklanjanje tamnih mrlja.
Shea maslac, Shea maslac, ako se primjenjuje u svom prirodnom obliku na izvještačen područje kože, može biti vrlo učinkovit za uklanjanje tamne mrlje na koži. Osim pomaganje u mraku uklanjanje mrlja, shea maslac pomaže u hidratizirajuća vlaži i kožu, čime rejuvenating i osvježavajuće njega. If shea maslac nije dostupan, losione i kreme koje sadrže shea maslac može se koristiti i za uklanjanje dobi spotova na lice.
Salon liječenja; Za uklanjanje tamne mrlje s lica, pokušajte glikolne lica, koje se nude mnoge lječilišta i saloni. Ove facials pomoći ukloniti tamne mjesta kao glikolne kiseline je glavni sastojak koji se koriste u tim facials. Glikolna kiselina pomaže u uklanjanju mrtvih stanica i gornji sloj kože, a time pomaganje u mraku uklanjanje mrlja.
Kože Kreme, tu su i razne kreme koje su koži dostupna na tržištu koje iako ne potpuno ih ukloniti, ali sigurno može olakšati tamnim mrljama. Aktuelno kreme koje sadrže vitamin C može dokazati da se vrlo učinkovit u mraku uklanjanje mrlja. Kreme i losioni with hydroquinone, koja se može kupiti preko counter su korisne previše za feding tamnim mrljama.
Laserska terapija, Ako nijedan od kuće i salona tretmani dokazati učinkovit u uklanjanju tamne mrlje, a zatim laserske terapije mogu se koristiti. U ovom terapijom, oštećena koža je podvrgnut snop svjetlosti, koji ulazi u kožu i uništava stanice koje uzrokuju takve brljanje. Iako laserska terapija može biti vrlo skupo, ipak se može potpuno ukloniti tamne mrlje iz kože.
Pročitajte više na:; tamne mrlje ispod očiju, tamne mrlje na usnama; Crna Mjesta na koži: "Ovo su bili nekoliko metoda koje možete usvojiti ukloniti tamne mrlje. Nakon što se pojavljuju tamne mrlje na koži, to zahtijeva mnogo vremena, strpljenja i truda da biste dobili osloboditi od njih. Stoga je uvijek mudar kako bi spriječio ih iz nastupila na prvom mjestu. Za sprečavanje tamnih točaka, kada venture u sunce, uvijek nanesite losion s najmanje 30 SPF. Pijte puno vode, tako da toksini su uklonjen iz vašeg tijela redovito i akne, bubuljice i sl. se ne pojavljuju na koži. Također, jede dobro uravnotežena dijeta i vježbanja dnevno, kao što su ovi pomažu u pravilnom cirkulaciju krvi, a time održavanje zdravog, blistava koža.