Kako očistiti jedan aparat za kavu

Prekrasna izgleda, atraktivan kava makeri kupio nedavno od trgovine imaju tendenciju da se gube živost nakon nekoliko upotreba. Štoviše, mrlje od strane kavu ulja mogu popuštati na neprivlačan izgled za aparat za kavu. Za održavanje izgled aparat za kavu i za pripremu kave da ne okus čudan, aparat treba očistiti najmanje jedanput mjesečno. Sada, ako se pitate zašto nam je potrebno očistiti aparat za kavu jednom mjesečno, kada je stvorena za čovjeka praktičnost, a ne da postane bol u vratu, onda morate razumjeti da kavu tendira da podigne naslage tvrdih vodu i masnu kava depozita u vrijeme proizvodnje piva. Kao rezultat toga, okus pripremljene kava dobiva promijenila zbog seeping depozita u svježe pripremljeni kavu. Sada, kada znamo zašto čišćenja aparat za kavu je važna, neka se zna više o tome kako očistiti aparat za kavu.
Kako očistiti aparat za kavu s octom?
Ocat je bez toksina i učinkovit služi kao sredstvo za čišćenje kao kisela svojstva raspustiti ležišta mineralnih sirovina i ulja ostavio iza sebe nakon kuhanja. Čišćenja kava izrađivač s octom, samo mješavina jednake količine bijelog octa i vode i ulijte ovu smjesu u spremnik za vodu. Uključite aparat za kavu na i dopustiti nekoliko pehara vožnji preko. Zatim skrenite aparata isključiti i dopustiti mješavina sjesti za jedan sat. Još jednom pokrenuti stroj. Onda odbaciti ovu smjesu i sipati običnom vodom na svoje mjesto. Dopusti običnom vodom pokrenuti preko nekoliko puta, sve dok ste uzimajući zaustaviti na miris octa. The bokal (staklena posuda drži kava) i filter košara se može prati u perilici za posuđe u najgornji stalak. Pročitajte više na kavu čišćenja s octom.
Kako očistiti jedan aparat za kavu sa soda za pečenje?
Čišćenje kavu s pečenje soda je preporučeno da se provodi jedanput svaki tjedan. Za čišćenje, pokušajte i uklonite poklopac plastični bokal's ako mu je moguće i dopustiti da potopiti u otopinu za pranje posuđa tekućine. Međuvremenu dobiti filter čisti koš, ispunite sudoper sa mlake vode (pola puta). U tu vodu dodati 5-8 žlice sode bikarbone. Izmiješati dobro i koristiti ovo rješenje za cisenje filtera koš. To se može učiniti brisanjem košarici čiste s kuhinjska krpa dunked u soda za pečenje. Nakon temeljite brisanje sjednici isprati aparati s vodom. Dok ispiranje provjerite imate dio aparat za kavu iz koje voda kaplje dolje na filtar isprati i ovo je jedno područje gdje je kava ulja imaju tendenciju da se podigne.
Kako očistiti aparat za kavu s limunovim sokom?
Ako nemate kod kuće i ocat se pitate kako očistiti aparat za kavu bez ocat, a zatim možete isprobati koristeći umjesto limunske kiseline. Nakon osiguranje kava košarica prazna, pokrenuti neke hladnu vodu preko kavu. Baci ovu vodu. Zatim, uzeti jednake količine koncentrirane sok od limuna i vode i ulijte ovu smjesu u lonac za kavu ispiranje. Dopusti ovo rješenje sjesti u aparatu za 15 minuta prije uključenja aparat za kavu. Uključite i omogućiti limun rješenje za rad kroz uređaj. Potom ga isključiti i dopustiti limun rješenje unutra da se ohladi 15 minuta prije okreće ga ponovno. Odbaciti ovu limunska kiselina rješenje nakon drugi isperite i isperite aparat dva puta s hladnom vodom. Potopiti coffee pot i filter košarica u sudoper pun perilicom tekućine rješenje i oprati te.
Kako očistiti jednom aparat za kavu s bjelilo?
Bacite sve sadržaje iz bokal i ispunite ga s toplom vodom. Ostavite prostor za klor dolaze u. Prelijte ½ šalice bjelila u vruću vodu i ostavite ga da se sjesti za 15 minuta. Uključite aparat za kavu na i dopustiti Internet to trčanje kroz. Dopusti ovo rješenje da stoje ovdje još 30 minuta, prije nego odbacivanje rješenja. Napunite bokal sa svježim toplom vodom i uključiti na aparatu pustiti ga pokrenuti ciklusa. Provedite ovaj postupak s više svježe vruće vode da biste dobili osloboditi od svih ostataka bjelilo.
Pročitajte više na:; Čišćenje Kava makeri - Kako očistiti aparat za kavu, Space Saver Kava makeri, a trgovine su potopljena s komercijalnim proizvodima za čišćenje aparat za kavu. Iako te komercijalne proizvode pojaviti atraktivnim i učinkovitije, što zapravo rade je granatiranje iz tvrdom zarađeni novac na nekim kiseline ili običan otapala umotan u fancy paket. To je bolje staviti na prirodne proizvode dostupne u kući na redovnoj osnovi, umjesto posezanja skupim komercijalnim proizvodima.