Vinilni Windows Vs aluminij Windows

Za posljednjih desetljeće i pol, stambene korisnici su počeli preferiraju vinilni prozora nad bilo kojim drugim vrstama prozora. Ali je li to bolje nego aluminijske prozore? Sljedeći ekstrakt će se usporediti dva kako bi saznali što je zapravo bolje.
Početna ukras može ponekad vrlo zastrašujuće zadatak. Mnogo puta, dom uređenje uključuje zamjenu prozora. This uvijek će pokrenuti raspravu vinil windows vs aluminijske prozore ili vinil windows vs drveta prozori ili čak i vinil prozorski okviri u odnosu na aluminijski prozorski okviri. To će obuhvatiti pitanja kao što su cijena, performanse, klimatskim reakcija i estetiku.
Kad god se odabira bilo kojeg prozora za vaš dom, očito da ga morate odabrati u skladu s ambijent vašeg doma. Ukoliko tema vašeg doma zahtjeve aluminijske prozore, ne postoji točka u odabiru bilo što drugo. Ali ako imate vinilni podovi, zatim koliko mjesta odabira aluminijskih prozora?. Vinyl prozora i aluminijske prozore imaju određene prednosti i nedostatke preko svake druge. No, na kraju, to je samo stvar izbora.
Vinilni Windows
Prednosti Vinilni Windows, a to je najpopularnija vrsta prozora. Stoga su široko dostupni. Vinil prozori su najjeftiniji prozore koji su dostupni u tržištu. Nema održavanje pitanja, kao dobro. Vinilni Windows ne zahtijeva slikarstvo i nisu pod utjecajem vlage, kao i. Određeni vinil prozore dolaze s izoliranom jezgrom. To im omogućava da se zvuk-dokaz i biti toplinski izolirani te.
Nedostaci Vinilni Windows, Vinilni prozori moraju biti čisti vrlo rutinski. Održavanje ove prozore je vrlo manje ali ćete morati nositi s puno čišćenje prozora. Podmazivanje spojnica je također zadatak koji ne možete daleko od uzrujavati. Nema raznolikost u bojama. Vi vjerojatno će morati izabrati od bijele, ten i bronce. Najvažniji Nedostatak svega je da vinilni prozora su opasne za okoliš. To je tako zato što su vinil prozori izrađeni od polivinil klorida (PVC). Ovo kemijski ne mogu razgraditi i vrlo je stoga opasna za okolinu. Vinyl zamjeni prozora cijene je više od aluminijske cijene.
Aluminijska Windows
Prednosti aluminijske prozore, Većina tvrtki prozora proizvodnju ne znaju ništa o šum otpora. Oni su pod izgovorom da vinil windows ponuditi bolju izolaciju buke od aluminijskih prozora. No, to nije činjenica. Aluminijska ne rezultat znatno tijekom vinilnih prozore u tom pogledu. Vinilni prozori trebaju biti znatno deblji od aluminijske prozore za iste dimenzije. Glavna prednost Aluminijske grilje je što je lako zamijeniti. Pročitajte više o zamjeni prozora.
Nedostaci aluminijske prozore, Aluminijske grilje ne mogu pobjeći blag izgleda da metalne prozore. I pogledajte igra vrlo važnu ulogu u kući dekor. Energetska učinkovitost ovih sustava Windows je također vrlo nizak. Što znači da se dobitak ili labave toplinu vrlo brzo. Aluminijske grilje su kondenzacijom problema. Rosa ujutro će se podmiriti u prozore uzrokujući da hrđu. Tu su i vrlo malo komercijalnih dobavljača dostupni na tržištu. So dostupnosti može biti problem s vremena na vrijeme. Aluminijski prozori mogu biti vrlo teško da bi kao dobro.
Nakon znajući različite aspekte ove prozore, ako ste još uvijek raspravljaju o vinilni prozora vs aluminijske prozore, a zatim dopustite mi da vam kažem da je ovo rasprava nikada ne završava. Zamjena aluminijski prozori s vinilni prozora je čisto stvar ukusa. Stručnu pomoć u rješavanju problema može pomoći. Ali na kraju krajeva, svoje vlastite odluke. Promjena Windows je prva stvar da se možete sjetiti u kuće poboljšanje.