Uzgoj Krastavci u loncima

Uzgoj krastavaca u loncima može biti jako dobra iskustva za početnike ili prvi put vrtlare. Krastavac je puzanje loze koja raste vrlo brzo, ako ga dobije povoljnih ekoloških uvjeta. Biljka pripada porodici Cucurbitaceae, zajedno s još jednim zajedničkim povrće 'squash'. Biljka proizvodi izduženog plodovi sužava kraj, koji su poznati za njihove visoke vode i sadržaj vitamina. Međutim, uzgoj krastavaca može biti malo teško na vrijeme, ako ne poduzme odgovarajuće skrbi postrojenja. Dakle, ovdje su neke jednostavne i lako savjeta za uzgoj krastavaca u kontejnerima. Više informacija o nutritivnu vrijednost krastavaca i povrća.
Uzgoj Krastavci u loncima, krastavac biljka može biti uzgaja direktno iz sjemena, tj. transplantacije nije tako bitno za uzgoj krastavac biljaka. As je u osnovi krastavac trs, transplantacija svibanj neće biti tako lako, a ako ne obavlja pravilno, to može poremetiti korijenski sustav postrojenja. Zabrinjavajući korijen sustav krastavac biljke uopće nije dobro za njegov zdrav rast. Stoga, uzgoj krastavaca iz sjemena će biti bolje razmatranje za početnike. Za to, možete sijati sjemena izravno u dom tlo spremnike ili posude.
Ako je vrijeme previše ohladi, zatim uzgoj krastavaca unutra bi biti bolji ideja, kao biljka je vrlo sklona mraz. Inače, može dopustiti sjeme nicati zatvoreni, ako su uvjeti okoliša su preoštro za uzgoj krastavaca vani. Nakon što je preko zime možete se biljka u području koje prima izravnom suncu najmanje 6 sati dnevno. Ali, ako to prevruće izvan, onda mjesto postrojenja u području koje nije izložen izravnom suncu tijekom dana. Mjesto koje dobiva neke hladovinu tijekom dana bi biti idealan za raste krastavci u takvim uvjetima okoline.
Uglavnom, sjeme krastavac bi trebao minimalnoj temperaturi od 70 stupnjeva Farenhajt klijati. Sjemenke treba posijano oko pola inča duboko u tlo. Oko 5 do 7 sjemena mogu se sijati u posudu. Seme će trebati vrijeme razdoblje od jedne ili dva tjedna klijati ili izbojka. Nakon što vidite sadnice sa svojim sitnim kompleta zelenog lišća, budite sigurni da ih tankim bez ometanja korijena. Krastavac biljka obično preferira toplo tlo, puno sunca i vlažno vrijeme. Nemojte zaboraviti da mjesto rešetkama iza kontejnera, jer će pružiti potporu ovom brzo raste vinova loza. Rešetka će vam pomoći puno dok raste krastavci, pogotovo kada nemaju puno prostora u povrtnjak. Znati više o vrtlarstvu i kontejner vrtlarstvo.
Zalijevanje Krastavci; Zalijevanje može odigrati ključnu ulogu u raste zdravih krastavaca. Biljka treba puno vode i preferira vlažno tlo. Dakle, biti siguran to držati vlažnom tlu za zalijevanje redovito. Općenito, učestalost zalijevanja je da se povećava kada je vrijeme postaje izrazito suha. Krastavac biljke uzgojene na suhom tlu obično proizvode gorke plodove. Osim redovitih zalijevanje, možete miješati neke jamu mahovinom ili malča s tla. To bi vam pomoći zadržati tlo vlage. U idealnom slučaju, sloj malča ili jame Moss na vrhu tlo je dovoljno da zadrži tla vlažna i time poboljšava rast biljaka krastavac.
Gnojidba, krastavac biljkama treba puno dušika, a time i možete uzeti u obzir primjenom dobar, uravnotežen gnojivo za promicanje njihov rast. Normalno, gnojivo može primijeniti jednom u tjedan dana, ali je bitno da slijedite smjer s obzirom na pakiranju. Osim komercijalnih gnojiva, također možete koristiti neke dostupne home temelji proizvoda kao slomiti jajnih stanica, kao i kava tlo, oploditi tlo. Međutim, višak oplodnja može dovesti do razvoja spali mrlje na lišću. Dakle, primjenjuju gnojivo samo u potreban iznos.
Sorte krastavaca koje su idealni za uzgoj u loncima uključuju salata grm, soyu, itd., uz pružanje adekvatne vode i gnojiva, berbu u redovitim razmacima je također vrlo važno. Inače, plodovi će postati gorko i biljka također će zaustaviti proizvodnji novih voća. Primjerenu njegu i održavanje, krastavac biljke će rasti brže i proizvesti stvarno sočne plodove. Nadam ovaj članak na rastući krastavci u loncima ima pomogao vi znate o temeljnim zahtjevima za uzgoj zdrav, hranjiv krastavci.