Uređaj za African American Hair

Danas, ako odete na bilo koje lokalne drogerije i otići na šampon i omekšivač prolaz, vi ste dužni da se osvaja po široku paletu izbora na raspolaganju u kosi njegu. Pa, kako možeš odabrati uređaj koji će vam odgovarati, iz svih izbora na raspolaganju. Razlog da postoji toliko mnogo izbora jer svi su nas imaju različite teksture dlake. African-American hair tendira da se više suhe i krhke u odnosu na druge tipove kose i stoga može biti teško ako se pravilno upravljati njezi kose je zanemarena. Za svako African-American, ključni dio kose njegu režima pomoću uređaja. Pa, neka nam probati i vidjeti kako možemo pronaći najbolji uređaj za African American kosu s bezbroj izbora na raspolaganju.
Uređaj vaša kosa je jedan od najvažnijih koraka za upravljanje kovrčavu kosu i držati tvoj kosa zdrava i lijepa. Koristeći uređaj štiti kosu od stvari koje mogu uzrokovati oštećenja. Je od vitalnog značaja da znate što hair uređaj je, što hair uređaj je dizajniran za vaš tipu kose i kako pravilno primijeniti. Hair uređaj je krema za kosu. Vlaga daje svoje elastičnosti pramen kose, snagu i ljepotu. Pogotovo za African-American kose, vlaga je vrlo važno zbog svoje teksture.
Odabir uređaj za African American Hair
Ono što većina od nas imaju tendenciju raditi, dok odabirom uređaj je pogled na brand name. Iako to nije u potpunosti u krivu, postoje i druge aspekte koji ćete morati uzeti u obzir. Važno je da pročitate naljepnice za uređaje kako bi bili sigurni što se tiče i kako će vam pomoći. Evo nekoliko točaka koje treba zapamtiti dok odabirom jedan uređaj za crnu kosu. ; Izbjegavajte proizvode koje sadrže izopropilni alkohol, metil, propil, butil, a etil paraben, i mineralne petrolatum nafte i natrij lauryl sulfat ili natrijev sulfat Laureth. To je zato što su ti proizvodi isušiti kosu i nisu prikladni za uređaj za kovrčavu kosu. ; Tražiti uređaj za African-American hair sadrže ružmarin, kokos, jojobe i maslinovo. Sastojci su super za uređaj za prirodne kose. Srećom, mnoge proizvode na tržišta su infused s tim sastojcima. Uvijek tražiti ovih sastojaka na naljepnici na poleđini uređaja boce. , Uvijek koristite kreme na temelju omekšivač umjesto gela se temelji uređaj koji može isušiti kovrčavu kosu. Vlaga je iznimno važno za kovrčavu kosa crna i stoga, vrhnje bazi uređaja za African-American kosu su najbolji izbor. ; Većina za njegu kose profesionalci savjetuju da se odluče za ostaviti uređaja. Je zato što ostaviti uređaja djelovati kao zaštita od vrućine i uobičajenog trošenja i habanja i vlage drži zaključane u kosi, do sljedećeg pranja koji je važan za održavanje kovrčavu kosu. ; Domaći uređaj za African American Hair
Ukoliko ne želite da se odluče za kemijski temelji uređaj, možete odlučiti za jedan domaći uređaj hair za African American. Sljedeće su dvije opcije za domaće hair uređaja za prirodne crnu kosu.
Maslinovo ulje i jaja: Počnite miješanje dva jaja sa 2 TSP. maslinovog ulju. Ako vam je kosa dugo ćete morati dodati još jedan jaje. Kada ste mješoviti ove stavke temeljito, staviti smjesu na kosu. Stavite plastičnu tuš kapa na glavu i pustiti ovu smjesu ostati na kosu za 20 minuta. Ne zaboravite staviti ručnik oko ramena. Operite kosu temeljito. Ovo je dobra za duboko uređaj, ako je vaša kosa je suha i krhak.
Majoneza: Pokrijte kosu u potpunosti s majoneze. Zamotajte glavu s plastičnom tuš kapa i ostavite majoneze uređaj na kosu za 15-20 minuta. Stavite ručnikom oko ramena u slučaju da neki od majoneza slajdova iz pod tuš kapa. Operite majoneze temeljito iz vaše kose. Kemijska kosu kao što bi normalno. Majoneza daje Vam duboko uređaj i može učiniti vaše kose mekom i sjajnom.
Pročitajte više na -, uređaj za kovrčavu kosu, najbolji šampon za kovrčavu kosu; African American Njega kose Savjeti; African American Njega kose proizvodi; To su savjeti za odabir uređaja za African American kosu. Tako, kažu da nema suha, oštećena, kovrčavu kosu i koristiti pravo miješati afro-američke proizvode njezi kose da bi se pletenice vlažne, afros mekano, frizzes pripitomljeni i pletiva u mjestu.