Upute o tome kako vezati kravatu

Vezati tipičan trokutastog oblika kravatu nije tako lako kao što izgleda. Jedan treba praksa za to. A ako ste uspješni u tome vezanje, eleganciju vaše odjeće značajno je povećana. Ali ne postoji takva stvar kao besplatan obrok. Trebat će vam nešto prakse o tome kako vezati kravatu čvor, da biste dobili Internet pravo.
Prije odlaska na uputama, neka nam se pogled na nekoliko detalja kravata. To je vrat-wear, uglavnom su nosili muškarci. Vrat kravata jako dugo i vitko komad muške odjeće, posebno dizajniran da se nosi oko vrata. Obično se koriste varijante su Ascot kravata, isječak na kravatu, luk kravatu i bolo kravatu. Vrat kravata među uredu attires diljem svijeta. Iako je najčešće nosi u uredu postavku, mnogi ljudi ga koriste kao normalni način, kao dobro.
Povijesne činjenice o Neck Tie, Najraniji poznati kravate su nosili Hrvata plaćenika u poznatom trideset godina rata (1618-1648). To je bio dio Muške mode, od tada. ; Vrat veze bili poznati kao stienkirks, 1650 - 1720. , Od 1800 do 1850, skupina Engleza, koji je pozvao sebe macaronis propagirao je modni kravate. ; Od 1850 nadalje mnoge varijante kravata je došao u postojanje. Prvog svjetskog rata bio je zapravo odgovoran za izradu kravata u modi u Americi. , Postoje četiri vrste TIE čvorova koji su pretežno vezani diljem svijeta. Oni su četiri u ruci čvor, Pratty čvor, Half Windsor čvor Windsor i čvor. U ovom sljedećim ekstrakt, bit ću objasniti Half Windsor čvor i Windsor čvor, kao što sam ih osjetiti kao većini elegantan i zajednički među svim različite vrste tie čvorova.
Jednostavan upute o tome kako vezati kravata
Half Windsor čvor, a sljedeći koraci su najjednostavnije. Molimo vas da ne propustite bilo koju od njih.
Korak # 1: Odaberite ljepuškast kravatom i stavio ga okolo svoje okovratnik. Vidi ga, da široki kraj kravate se proteže u smjeru 'vaše' lijevoj strani. Neka širokom kraju će biti najmanje 12 cm ispod uskog kraju koji se nalazi na 'vaše' pravo.
Korak # 2: Ovo je vjerojatno najjednostavniji od svih uputa. Cross široki kraj kravate nad uskim kraj kravate.
Korak # 3: skretanje širok kraju iza uskom kraja i držite formiranje.
Korak 4: Donesi širok zavrssiti i držite ga tako.
# 5 korak: Izvucite širok kraja kroz petlju oko kravati komadu, što dolazi iz prava ovratnikom.
Korak # 6: Ovdje unutarnje strane širokog bi trebao biti vidljiv na vas. Donesi široki kraj kravate ispred cijele formacije.
Korak # 7: Sada donijeti široki kraj iza polu formira čvor i držite uspravno.
Korak # 8: Sve što trebate učiniti sada je donijeti široki kraj kroz čvor.
Korak # 9: To je posljednji korak. Sada povucite čvor gore dok ne dosegne ovratnikom gumb. Uz ovaj korak učinio, imate polovine Windsor čvor spreman.
Windsor čvor, a sada idemo na stvarni Windsor čvor kravate. Nekoliko koraka su slični do polovice Windsor čvor tie.
# 1 Korak Again, morate neka široki kraj kravate najmanje dvanaest inča ispod uskih kraj. Uski kraju bi trebao biti na desnoj strani i širok kraja na lijevoj strani.
Korak # 2. Vi ćete morati prijeći široku kraju preko uskog kraja.
Korak # 3 U petlje koje ste upravo stvorili, donijeti široki kraj kroz nju.
Korak # 4 Sada donijeti široki kraj natrag prema desnoj strani i povucite ga prema dolje.
Korak # 5 Povucite širokom kraju ispod uskih kraj i uzeti kravate kroz petlju ka lijevo ponovno.
Korak # 6 Donesi širok kraja preko ispred s lijeva na desno.
Korak # 7 Izvucite široki kraj kroz petlju sada.
Korak # 8 Široki kraj mora sići preko čvor sada.
Korak # 9 Nakon što povucite čvor prema gore, Windsor čvor je spreman.
Navedena koraci su upute o tome kako vezati kravatu. Korak po korak, izvršenje će sigurno doći. Ali, morate praksi ipak, bez koje nećete dobiti to pravo.