Umirovljenje Dob u SAD

Ako pitate US Popisa ured, što je dob umirovljenja u SAD-u, oni će vam reći da se 62 godina starosti. Prosječna dužina mirovinu, koji je, u razdoblju od umirovljenja do smrti u SAD-u je, 18 godina. Međutim ovaj broj 62 Avatar prosječno se dobi umirovljenja, nad javnim i privatnog sektora. Naravno, kada mirovinu je potpuno osobna odluka.
Zakonska dob za umirovljenje u SAD-u je 65 godina pod socijalne sigurnosti čin. Međutim, ovo previše ima modifikacije, ovisno o godini rođenja, koje ću govoriti o kasnije u članku. Prosječna dob umirovljenja u SAD je nastavio pad u posljednjih 100 godina, zbog mnogih socioekonomski faktori. Ovaj rad isključivo posvećen daje vam informacije o prosjeku dob za umirovljenje u SAD-u i socijalnu sigurnost koristi. Ja će također raspraviti futuristički promjene koje mogla biti donesena dobi umirovljenja u SAD.
Dob umirovljenja u SAD i socijalne sigurnosti pogodnosti; Usluga Internal Revenue odnosi na prosjek dob umirovljenja u SAD kao 'Normal dobi umirovljenja (NRA)'. Oni se odnose na starosne dobi za umirovljenje prema mirovinski plan. Oni su arbitara koji odlučuju li zaposlenici trebao dobiti punu prednosti kad mirovinu. Iako, općenito je dogovoreno diljem zemlje, da obavezne dobi umirovljenja u SAD je 65 godina, normalne dob umirovljenja prema IRS je drukčiji.
Kada govorimo o sigurnosti društvene koristi umirovljenja, tu je gradacija u ono što nazivamo''punu dob za umirovljenje 'u SAD-u. This umirovljenje varira u dobi od 65 do 67 godina, ovisno koje godine je osoba rođena. Definicija za ove dobna granica su odlučili ured glavnog aktuar i izričito odrediti u koje vrijeme radnik može dobiti punu korist za sebe.
Godine 1983, nekim amandmana bili izrađene u socijalne sigurnosti čin u SAD. Ovi amandmani promijenio puni dob umirovljenja smatraju strane IRS, za ljude rođen u godini 1938 ili nakon toga godinu. Detalji se na sljedeći način. Ako čovjek rođen u 1938, zatim njegov dob umirovljenja zaređen biti 65 godina i dva mjeseca. Ako osoba rođena u bilo godini 1943-1954, zatim obveznog dob umirovljenja je 66. Za ljude rođene iz godine 1955 nadalje, postoji dodatak dva mjeseca godišnje. To je, osoba rođena u 1957, će imati 'Normalna dobi umirovljenja' od 66 godina i 6 mjeseci.
Ako osoba povuče prije njegov NRA je postignut, povlastice socijalnog osiguranja on dobiva, su smanjene. S druge strane, ako netko povuče prošlosti svoje obvezna dob za umirovljenje u SAD-u, dobiti povećanje socijalne naknade iz osiguranja. Da zaključimo je sve gore, one rođeni prije 1938 može tvrditi punu socijalne beneficije sigurnost, ako oni mirovinu u dobi 65 ili kasnije, dok onim građanima rođene nakon 1960 samo mogu tvrditi punu prednosti u dobi 67. Oni između ova dva ograničenja moraju slijediti '2 month aditiva pravilo spomenuto izračunati there normalna dob umirovljenja u SAD-u. Pročitajte više na 'Early mirovine'.
Planovi Podizanje dob za umirovljenje u SAD-u, dob za umirovljenje i očekivano trajanje života usko su povezani. Od 1980, životni vijek u SAD-u ima sve zbog poboljšanja zdravstvene zaštite koje su dostupne. Duljina mirovinu, odnosno, prosječni životni vijek američki državljanin nakon umirovljenja je porastao na 18 godine, u odnosu na ranije prosjeku 13 godina. Do 2040, ona je predvidio da duljina mirovinu će se povećati na prosječno 20 godina. To je razlog zašto, to je preporuka o 'American Academy of Aktuari' da je opet vrijeme za podizanje dobi umirovljenja u SAD-u, u bliskoj budućnosti. Nema ni zakonodavstvo još uvijek, kako napraviti izmjene i dopune normalnog dob za umirovljenje u SAD-u. Međutim, može se očekivati ​​jednom u budućnosti.
Nadam se da ovaj članak je dao dobru ideju o dob za umirovljenje u SAD-u i kako se on odnosi na socijalne naknade iz osiguranja. Umirovljenje planiranje je nešto što svatko od nas bi trebao obavljati studiozno. To je važno planirati i ulagati u budućnosti, dok ste radili. Početna umirovljenja pojedinačne računa (IRA) je dobra ideja. Istražite sve umirovljenje planova učinjen dostupnim od strane vlasti i privatnih tvrtki. Spremanje i investiranje dok radite je jedini način za osigurati ugodan život prošlost mirovinu.