Prijenos Flush Problemi

Prijenos rumenilo je pojam koja se razvila tek u nedavnoj prošlosti, kada su ljudi počeli shvaćati da motorno ulje ili prijenos dobiva prljav i manje trajna i potrebe čestih promjena. Prijenos rumenilo se također naziva kao rumenilo motor, to je učinjeno kako bi se zaštitio prijenos i čine ga čisti, ali je prijenos rumenilo sigurno? Koji su prijenos rumenilo problemi i postoje li bilo kakve druge prikladna rješenja za zaštitu na prijenos vozila? Pokušajmo odgonetnuti odgovori na sva pitanja gore. U međuvremenu pročitajte na automatske mjenjače ATF tekućine.
Što je prijenos Flush?; Prijenos rumenilo je primjenom visokog tlaka snagu tekućine protiv normalan fluida. Normalni protok tekućine je općenito s lijeva na desno, u prijenosu ispiranje, sila fluida je radio s desna na lijevo. Ovaj čin se postiže povezivanje prijenos na stroj koji može prisiliti poseban otapala kroz prijenos i motor. Taj način, moćne sile otapala čist i ispiranje smeća i smeća koje je razvio tijekom godina i čisti prijenos. Pročitajte više o automatskim mjenjačem problema i automatski mjenjač rješavanje problema.
Prijenos rumenilo zapravo čisti prijenos i povećava se trajnost. Postupak prijenosa također uklanja ostatke tekućine iz pretvarača, hladnjaci, hladnjak linije, a ostali dijelovi koji su uključeni u dizajnu prijenosa. Uz cijenu, ima malo prijenos flush problema koji treba da se bave, u zasebnim. Što su ti prijenos flush problemi? Čitajte na automatske promjene prijenos tekućine.
Prijenosnog Flush Problemi; Dok procesu prijenosa uključuje temeljitog čišćenje prijenosne i motor, postoji mnogo rasprave li prijenos rumenilo je sigurna i zapravo korisne i postoje li većih prijenos rumenilo problema uključeni. Teoretski, prijenos rumenilo je trebao očistiti temeljito prijenosa, dok je promjena ulja u motoru se izvodi. Dogovoreno je da prijenos rumenilo ne ukloni značajnu količinu starijih tekućine, ali to ne uspije da ga očistite.
Taj način, postoje izgledi da stariji tekućine može dobiti miješana u newer jednom, da ga razrijediti. Kao rezultat svega toga, nova prijenos tekućina je uvijek na granici od potencijalnih oštećenja i pada kratke izvedbe. Prijenos rumenilo strojevi uključuju snagu i visokog tlaka u prijenos, koji može blokirati ventili motora po sili velike stezne glave koje se ukloniti ispiranjem. Tih velikih chunks su zapravo ostaci starih motora tekućine, koji može blokirati pomicanje prijenos i također nedostatak podmazivanja. Čitajte na auto probleme.
Razmatranja za prijenos ispiranje, trošak prijenosa rumenilo, uključujući cijenu novog prijenosa, zapravo dobiva izvan troškove redovitog održavanja automobila, a time i posao, definitivno ne preporuča da se po većini proizvođača. Proizvođači automobila kao i Ford, GM, Nissan, Chrysler, Honda, itd. ne preporučuju prijenos rumenilo za svoja vozila, tu su i neki proizvođači među njima koji strogo zabranjuje prijenos rumenilo.
Uvijek One mjere opreza mora se uzeti za prijenos visokih kilometraža vozila, koji nikada nisu podvrgnuta prijenos rumenilo - ne čak i razmišljati o tome! To se mora učiniti kao novi ATF može uzrokovati oštećenja na prijenos unutar samo tisuću milja ili tako. Dakle, one od vas koji razmišljaju o vlasništvo prijenosa rumenilo mora pokušati da ponovo razmotri ga i tražiti bolja opcija tijekom rutinskog održavanja. Pročitajte više na popravak automobila.
To je bilo sve o prijenosu flush problema. Pobrinite se da ne dolaze pod utjecaj mehaničara, jer potencijalne štete za vaše vozilo je isključivo vaša odgovornost, a ne dilere i onih koji su proizvodnju prijenos rumenilo. Biti mudar i razmišljati o tome?