Nadimaka za Dečko

Ponekad vrlo lijepe imena su razmaženi što svoje kratke oblike. Kao npr.. U stara dana, tko s imenom Roger uglavnom će se zvati Hodge! Tako je bolji da izmisle neki sasvim drugi naziv od kvarenja izvorne ime! Nadimci također poznat kao kućnog ljubimca imena, dane su na temelju različitih razloga. Fizički izgled je jedna od glavnih karaktera. Za npr. neki sladak mali kratki djevojka je nazvala 'shorty' ili neki sladak dječak može nazvati 'Rolly polly'. Također, ljudi često koriste samo kućnog ljubimca imena na adresu drugi toliko da su zaboravili svoje pravo ime! Kao npr. Kako mnogi od njih bi se sjetiti da je 'Liz' je kratki oblik 'Elizabeth' ili 'Bella' je kratki oblik 'Isabella'? Dakle, kada ste odabrali nadimke za svoj dečko, ne zaboravite svoje pravo ime!
Pa, govori o nadimaka za dečke, neki sretan dečki imaju dugo ime, tako što im daje nadimak nije teško. Ali za čovjeka čije se ime već kratko, koliko više možemo obrezati? Samo jednosložna riječ?! Neki dečki mogu biti razmišljanje zašto je toliko potrebno da im nadimke? Pa, dudes, to je zato, prvo smo dobili priliku da vam dati imena i drugo, razliku svoj prvi ime, samo mi vas poziva s tim ime! To je razlog zašto je tako poseban! I pričaju zašto teško davanje nadimaka to dečki, dečki ne mogu dati neke sentimentalan, cuddly imena. Nije li? Dosta disekcije nadimaka sada. Let's pretvoriti u pravi dio, sljedeće je dečko nadimci popis.
Nadimci za Vaš dečko - Prema Prvo Imena
Ovo su neki nadimci za dečka, prema, na najčešći imenom.
Al, Bert, Čale, Chris, Ed, Finn, Frankie, Izzy, Gibby, Jasse; Lee, Moe, Ozzie, Ray; Sy, Ziggy, Ašerova, hajka, je Ian, Dwayne; Felix, Heath, Jay, Joel, Joey; Neil, Noel, Zane, Troy, Slatka nadimaka za svog dečka
Sljedeći slatka nadimaka za dečka svi skovao, koriste i ljubio djevojke. ; Pierce (On stvarno mora imati puno piercinga!) , B (valjda to nije kratak oblik 'pčela'!) , Priljubiti, šećer kolačić, slatkica Pita (kladite se djevojke poput kuhanja!) ; Cutie Wootie, Stud, Boo (i djevojka 'moo'? Boo Moo!) , Baby, Ace, med, slatko usne, Chimpy, amore, Amour, Prince, Babylicious, Chubs; (!) Demonz , Poubelle, Munchkin, neki više nadimaka za Vaše dečka
Ovo su neka od slatkih i privrženi nadimaka za svog dečka.
Fuzzykins; Muppet; Genie (Yours zauvijek!) ; Sweetums; Dunnoos; Snuffly; Bruns; Puffin; Shnookie; Flirtz; Joy; Sugams; Champ; Sleepy glavu; Mac; Lovey Dovey; Tiger; Palačinka; neposlušnu; Cowboy; valjušak; Muchkin; Panda; Predragocjene; ​​Jelly Grah; Tarzan; mazite; To su neke ljubimac imena za dečka. Također možete izumiti vlastiti nadimaka za svog dečka. God poziv tvoj dečko, samo osigurati tvoj ljubav i skrb je dobro izražena i riječi ne treba mu uvrijediti. I "Sjeti se 'dečki ne vole biti pozvana s sirast imena u javnosti! Pa ipak slatki nadimak je ne probati koristeći ga pred svima, a ionako, želite zadržati ga posebnim, zar ne? These nadimci za dječake, će sigurno biti da se volimo svojim dečkom, možda čak i pokušavate poziv s različitim ljubimac ime svaki dan! (Ako ste siguran da će odgovoriti), možda ćete također željeli čitati na slatka nadimaka za djevojke i pet imena za svoju djevojku.