Izravnajte kosu bez topline

Osobe s valovita ili kovrčava kosa znati što je potrebno za svakodnevni styling i održavanje kose. U istom zadatku, kosa straighteners i ispravljanje proizvodi moraju biti otkrivene! Osim toga, tko ne želi one ravne i svilenkasta dlaka da se može dobiti po potrošnji manje količina vremena na kosu? Ravnanje kose je jedna od najpopularnijih metoda za styling kose izvodi i danas. Postoje dva načina ispravljanje kose, jedan je privremeni hair ispravljanje i drugi je straightening hair trajno. Prema metodi, mijenjati kosa ravnanje tehnike.
One ugodan činjenica je da kovrčavu i valovitu kosu, olakšava razne tehnike za styling kose bez da ih trebaju biti iskušenje. No, sa dna linija u tome da većina kose straightening tehnike uvelike koristiti razne štetne kemikalije i topline ili vruće pegle, dlaka može dobiti oštećena u većoj mjeri, bez primijetio. Stoga, oni koji su ovisniku kose ispravljanje i onih koji su to izravnati kosu za prigodu, to je potrebno kako bi naučili kako ispraviti kosu bez topline, koji je jednostavan metoda, ako učinjeno uz odgovarajuće znanje o tome. Čitajte na o straightening kovrčava kosa.
Kako izravnati kosu bez topline, postoje razne načine kako izravnati kosu poput koristite flat iron, silicon koristite kreme i styling gelovi, udarac za sušenje kose, koristeći hair relaxers, itd. Postoje razne druge hair ispravljanje tehnike poput korištenja hrani na bazi proteina proizvode i hair neutralizaciju formule kao dobro. Ali opet, sve te metode oslanjaju na kemikalije i toplinu i naš glavni cilj je naučiti kako izravnati kosu bez toplinu i kemikalije! Ipak, postoji nekoliko prirodnih tehnika koje se mogu koristiti za izravnati kosu bez topline i kemikalija, također, bez ostavljanja bilo kakvih štetnih posljedica na teksturu i zdravlje kose.
Neke od tih prirodne metode to izravnati kosu bez topline su vrlo učinkovite, naročito kad se voli ispraviti kose, samo za sada i za posebne prigode, recimo za braka ili prom noći. Metode Ja ću ti reći ovdje, su vrlo korisne, u navedenim slučajevima. To su nekoliko jednostavnih načina kako izravnati kosu bez topline, neki od njih također zahtijevaju šamponi i uređaja, ali pobrinite se da koristite isti i najbolji koji najbolje odgovara Vašim kose. Bez daljnjeg gubit vrijeme, neka se dobiti na s savjeta za ravnanje kose bez topline. Pročitajte o tome kako izravnati kovrčava kosa.
Izravnajte kosu bez topline: Metoda # 1, a to je dobro poznata tehnika koje se koriste za ravnanje kose bez topline. To je ista tehnika koja se također koristi za curling up kose! Iznenađeni? Istina je, metoda je ista, ali izvršenja čini sve razlike. Provjerite osnovno prvi, a zatim postupak izravnati kosu bez topline ili kemikalija.
Essentials
Blagi šampon, hidratantna i hidratantna ostaviti u uređaj; Podešavanje losion ili kosu gel; 12 hair valjci veličine 2 inča (plastične, ili magnetski ili metalnih mreža), Roller igle i na kraju radova, Combs (srednja zuba i širokog zuba); Postupak, u ovu metodu, mi ćemo prilagoditi osnovnim valjak uzorak, to je korisna za valjanje kose u labav uvojaka kose i da se puno više ravno. Operite kosu sa vlaži i nježan šampon i isprati kosu well. Podijelite kosu u šest dijelove i početi primjenjivati ​​uređaj. Zbog toga, uzeti na dijelu kose u ruke i početi od savjeta u smjeru korijena. Ponovite istu proceduru s the kose podjela. Zasititi kosu s uređajem te ih riješiti uz širok-češalj zub. Pokrijte kosu sa suhim ali glatko ručnik izaći na prekomjernu vodu iz kose. Pobrinite se da kosa ne kaplje s vodom i opet ih podijeliti u dva dijela.
Sada, nanesite hidratantnu ostaviti u uređaj od savjeta kako korijen kose. Opet počešljajte kosu širokog zuba češalj. Uz pomoć medija-zub češalj, napravite prvi dio kose i primijeniti postavku gel za kosu. Stavite papir kraj na kraju kosu i iz savjeta, početi svitak kose oko valjka. Provjerite je li kosa glatka ležao na valjak površini. Osigurajte valjak pomoću dva i više valjak igle. Ponovite isti postupak za sve predjelima kose. Ako roll kose prema licu, ona pruža dužinu. Ako roll kosu prema vrhu glave, ona pruža tijelo. Ukoliko ih uvaljati prema vratu, ona pruža odskočiti. Ako dlaka početi da se sušeni tijekom procesa primjene valjaka, onda ih pere vodom, samo pazite da se ne kaplje. Držite valjci na noći ili cijeli dan. Nakon toga, izvadite valjci i vidjeti rezultat! Čitajte na šišanje stilova i ideja.
Izravnajte kosu bez topline: Metoda # 2, operite kosu s dobrom kvalitetu kose Clarifying Shampoo, temeljito. Zatim, nanesite kvalitetna rješenja otkup kose. Hair otkupljenje rješenje je dobro poznato hair proizvod koji tretira kosu s proteinima, koji jača, kao i uvjetima kose. Ostavite na kosi za oko 20 minuta i pripremu kose te i pobrinite se da je 100% suho. Sada je vrijeme da se primjenjuju kosu aktivator, za to, zasititi kose potpuno sa aktivatorom. One opreza trebate poduzeti je da bi kosa mokra, cijelo vrijeme, tijekom primjene aktivatora.
Suho ako oni, morat ćete ponovo sve ispočetka. Možete pustiti kosu ti se osušiti i nositi način želite da budu. Ova metoda je jednostavna za sve one koji su spremni koristiti stan željeza. Provjerite jeste li izvesti ovu metodu i zatim prijeđite na frizer, na ovaj način, možete uštedjeti novac, kao i zdravlje vaše kose. Pročitajte o tome kako izravnati kosu bez jednog straightener kao dobro.
Čitajte na:; Ravnanje Hair Savjeti; Trajno Izravnajte kosu, Poravnaj valovita kosa; Korištenje hair straighteners koje ne oštetiti kosu i neke dobre kvalitetu kose ravnanje šamponi su i neke učinkovite načine kako izravnati hair. Dok se to izravnati kosu stalno, da postoji velika upotreba kemikalija i topline. Ravnanje kose s ravnim željeza, u redu je samo jednom u neko vrijeme. Pretjerano korištenje topline sigurno će se oštetiti kosa na dugoročno. Koristeći najbolje proizvode frizerske i održavanje zdravlja kose tako da uravnotežene prehrane i vitamina je također potrebno. Pročitajte više na njegu kose.
Ovdje sam zaključiti ovaj članak o "ispraviti kosu bez topline '. Ne postoje mnoge metode koje pobrinite se kako izravnati kosu bez topline i kemikalija. Posljednja stvar je, nikada izravnati kosu bez da ih pranje. Nadam se da je članak koristan za vas. Ostani lijepa!