Poslijepodne Wedding odjeća

Odabir the divan odjeće mogu biti prilično bolan postupak, posebice kada niste sigurni da li je full-puhano crna kravata afera i povremeni dvorištu svatove. Unatoč znajući činjenicu da gotovo svatko će biti u potrazi na mladence, gosti obično proganjati nad odjeću da oni moraju nositi. Toaletni za poslijepodne wedding zahtijeva uzimajući u obzir doba dana i mogućnost da je svibanj biti otvoreni ceremoniji. Odjeće koji je svečan i previše constricting ili slojevita može stajati i izgleda prilično neparan na popodne vjenčanje. Tako, za sve one zbunjen ljudi koji je dobio poziv prijatelju vjenčanju i ne znam što napraviti modni izbor, ovdje su neke savjete o odabiru savršenog odjeće poslijepodne svadba gostima.
Poslijepodne Wedding odjeće za žene, a izbor vaše odjeće za vjenčanje i temelji se na li ceremonija je održana u rano poslijepodne, ili kasnije tijekom dana. While kasnim poslijepodnevnim ceremonija lako protoka u večernjim satima koje zahtijevaju od vas da se pojavi na svečan odjeće, ranim poslijepodnevnim satima ruhu wedding bi trebao uključivati ​​dnevne haljine. Svjetlo, vedro obojena ned haljine izgledati savršeno za ovu prigodu posebno, ako vjenčanje se održava u toplim ljetnim mjesecima. Također možete razmotriti opciju za svijetle boje odijelo ili suknju. Stick za lijepo cvjetnim i zemljanim bojama od crvene i crne drečav pogodna za večernjim zabavama. Ako je vanjski postavku, a zatim izbjegavati nošenje potpetica koje mogu potonuti u travi ili pijesku. Umjesto toga, držite se proviriti pete stanova s ​​vašim peepy poslijepodne nositi. Više o haljine za ljeto vjenčanje.
Ako vjenčanje svečanost održat će se u poslijepodnevnim satima onda razmislite oblacenje fancy koktel haljinu. Iako je sada crne boje prihvatljiv za vjenčanje odjeće, najbolje je ne da se odluče za šljokice i kaiša haljinu. Umjesto toga, izaberite haljinu sa jednostavnim linijama te dodati pribor kao što su sparkly naušnice i narukvice za večernju zabavu. A boja šal ili jaknu lijepo mogu dodati dodir glamura u svoju haljinu. Jedna stvar koju trebate u potpunosti izbjeći je da odjeveni u bijelo. Čak i ako mladenka je opredjeljuju za off bijela haljina, zadržavaju boju za nju samo.
Poslijepodne Wedding odjeće za muškarce, muškarci mogu doći odjeveni za poslijepodne vjenčanja u kaki i posteljina hlače i lijepo tipku košulje. Ako vrijeme je nešto hladnije onda možete dodati sportske jakne na vjenčanje ruhu. Odaberite boje koje su svjetla i svježa i lagani tkanine koji se ne čine se puno znoje u poslijepodnevnim satima ned Bright blues, zelenila i druge pastelne nijanse su vaš najbolji izbor pri odabiru odjeće. Ako je prijem vani onda možete odreći kravatu. Međutim, za crkve ili zatvoreni vjenčanje, trebate nositi sako i kravatu.
Pročitajte više na:; Pravilno Wedding ruho, Wedding Etiquette ruho za goste, ako ste uzimajući djeca zajedno onda su djevojčice oblače u haljine cvjetnog sladak i dječaka u lijepoj majicu i hlače. Pobrinite se da haljine od djece su udobne i obuća odgovarajući je pogodna za staze. Ako ste još uvijek neodlučni o ruhu poslijepodne svadba prigodu, možda želite uzeti neke savjete iz formalnost poziv kartice ili svečanost mjesto poput crkve ili ekskluzivnog kluba. Zabavite se!