Ukrasne trave Vrste

Jeste li tužan, jer vaš vrt nije kao procvat i lijepa kao što želite da bude? Pa, onda, ako želite zadržati vaš vrt zeleno kao i uvijek, onda svibanj biti te mogao probati sadnju ukrasnih trava u vašem vrtu. Oni dodati boju i ljepotu u svoj vrt i zapravo su estetski svrhu i brzo dobivaju na popularnosti kada je riječ o vrtu. Najčešće se uzgajaju za cvijeće i za njihovu jedinstvenu boju. To je hortikulturno znalac oduševljenje i svaka osoba koja je zahvalnost za biljke. Među tim, postoje mnoge vrste ukrasnih trava, najčešći i popularan je bambus i stepe u Južnoj Americi. Dakle, pogledajte na druge ukrasne trave sorti u slučaju da ste mislili na njih imaju u svom vrtu.
Vrste Ukrasne Trave
Tople Sezona Ukrasne Trave; toplo sezona ukrasnih trava odnosi na taj tip koji buja u toplom vremenu. Osim ako je vrijeme toplo, to ne bi dobro rasti. Trava sorte u kategoriji su:
Miscanthus: Ova trava možete mahati svojim cvijećem, ali samo u toplim klimama. To je jedan od formiranja grupa trava i višegodišnji je općenito. Ova specifikacija, Miscanthus zapravo se odnosi na širok raspon različitih trava u visinu i širinu lopatica.
Fontana Grass: Još jedan pramen formiranje trava, fontana trava imaju prilično cvijeće. Nadalje, oni se pojavljuju kao rep lisice. Neke od tih trava imaju tendenciju da se zakorovljen, kada putuju južno od Rhode Island.
Switch Grass: To je višegodišnja toplo sezona trave, koja počinje rasti dobro u kasno proljeće. To je sjeme uzeti na pink ili ljubičasta boja nejasna when zrela. S druge strane, okreće lišće zlatno smeđa tijekom jeseni. Jedna od vrsta ovog ukrasnih trava također ima plave lišće. Ova trava čini dramatična i upečatljivim s cvjetnim vrtovima.
Purple Moor Grass: To izrasta u lijepo mali zeleni brežuljak s lijepim svijetle zeleno lišće. Njegov cvijet stalks stoje oko 5 do 8 metara visok i ventilator se malo iz centra. Kiselim tlima, dobro drenirani web stranice i punom suncu je savršen recept za rast ove trave.
Cool Sezona Ukrasne Trave, ove vrste ukrasnih trava raste dobro na nakovanj proljeća i hladnjak klime i dobiti uspavan na početnom znakove toplo vrijeme.
Vlasulja: vlasulja je miljenik svih među ukrasnim trava. To je jedan od onih ukrasnih trava vrsta koja voli hladnim vremenom. Ovo je opet one pramen formiranje vrste trave. To je jedinstveni srebrno plave sjene. To ide odlično u tandemu s drugim šarenim cvijeća i trajnica. To će izgledati još bolje kada se sadi u rock vrt ili kao obrub oko drugih biljaka.
Blue Grass zob: Rodom srednjoj Europi ove trava blijedo zelena s preljev od plave. Raste u obliku grma arching i zimzelene, zadržavajući svoju boju kroz zimu. Ovo je također, kao i one ranije, jedan pramen formiranje trave.
Feather Reed Grass: Ova vrsta cvjeta s crvenkasto-bijela boja, a lopatice su kompaktni i uske.
Vrpca Grass: To trava preferira hladnjak klime i gdje se ništa ne raste drugi čini se da cvjetaju. To su vjerovali da će biti vrlo invazivne osim nekoliko vrsta kao što su Picata i Feesey's obliku. Sadnja ukrasnog bilja na ovoj u hladu rezultirat će poniženi invazivni rast ove biljke. Ima bijele cvjetove i oni cvatu od lipnja do listopada.
Sjevernom moru zob: To je višegodišnja biljka s uskim i uspravno oštrice. U zimi, sjeme glave okrenuti tan, smeđe ili brončane i to zajedno sa sličnim boji lišće je divan prizor. To je najbolje uzgaja u djelomičnu sjenu, a procvjeta javlja od lipnja do rujna.
To su najčešće vrste ukrasnih trava. Osim toga, tu je uvijek dostupna svim sveprisutno bambus među these biljke. Osim ovih, postoji nekoliko drugih kategorija u kojima možete klasificirati ove trave. Ove kategorije su:; Ukrasne Trave za suhu Sites: To su na područjima koja su oskudni oborina i zanemariv navodnjavanje. ; Trčanje Ukrasne Trava: Ove su rizoma ili trkača podzemlja koji doprinose svojim prostranstvom. To su veliki za masovno plantaža ili tlo pokriva. ; Trave for Vlažna mjesta: Neka područja dobiju primjerene oborina i danas ovdje su neke vrste trava koje rastu dobro u takvim vremenskim uvjetima. ; Za više informacija o ukrasnih trava i biljaka, također se može odnositi na ukrasne trave sorti.
Vrlo malo od tih navedenih ukrasne trave mogu se razvrstati prema tim faktorima kao dobro. No, zatim da će biti previše tehnički. Tko brine o navodnjavanje i sadržaja vode i vrsti tla! Međutim, pri kupnji ove različite vrste ukrasnih trava, morate uzeti u obzir vaše klime, ako ne ništa drugo. Konačno, ono što čini vaš vrt ili krajolik izgleda drugačiji i osvježavajući je ono što stvarima. Pa idi za one ukrasnih trava vrsta koja stane račun.
Sve Best!