Kako očistiti željezo

Mnogi od nas zamisliti čišćenje biti vrlo naporan zadatak. Možda čišćenje željezo je nešto što nikada nisam ni sjetio. Tko bi pomislio, da je željezo potrebno za čišćenje? To je jedina svrha je da se željezo-out nabori na odjeći. Ono što mi ne znamo je, željezo koji nije očišćen u neko vrijeme nastoji početi prikupljanje prljavštine i prljavština. Ponekad, to blato i prljavština palicama na odjeću, te ostavlja iza mrlje na njih. Kao rezultat toga, odjeća koju željezo nemamo istu svježinu kao što su učinili kad je željezo bilo novo.
Bitno je znati kako se čisti željezo, tako da svježina naše odjeće održava. Što je potrebno očistiti željezo, dostupan je u naš vrlo vlastiti kuhinja. Uz malo truda, vaše željeza može biti jednako svježe kao što je bio, kada je bio nov.
Kako očistiti željezo
Nekoliko stvari koje mogu utjecati na djelotvornost željeza, kao što su gunk zaglavi u paru otvore, oprljiti oznake na bazi željeza, ili ostatke izgorio tkanina. Te nevolje će uzrokovati vaše željeza ispod obavljati, ne dopuštajući vam da gledati svoje 'najbolje' u svako doba. Sljedeći koraci će se baviti savjete o tome kako se nositi s navedenim problemima koji utječu na željezo.
Kako očistiti željezo: Osnovne metode; slijedite ove osnovne metode o tome kako očistiti željezo, kako bi se izbjeglo veće probleme, a za željezo preživjeti tako dugo kao što bi trebao. ; Svakih nekoliko dana, očistiti željezo s otopinom soli i octa u jednakim omjerima, grijana zajedno, koristeći čistom krpom. To će spriječiti željeza iz pridržavaju ili povučete na bilo koju vrstu tkanine. Vi svibanj također dodati sode bikarbone na ovu smjesu kako bi je se učinilo učinkovitijom. ; Za redovne čišćenje parom vents, koristite cijev za čišćenje ili pamuk obrisak umočen u blagoj deterdžent rješenje, a to proći kroz svaki parni ventil na željezo površinu očistite ga. To će spriječiti nakupljanje depozita ostavio je tvrda voda. ; Bitno je ukloniti višak vode u rezervoaru nakon glacanja, a željezo je vruće, kako bi se spriječilo pojavu gore navedenih problema. U tom slučaju, spremnik će ostati suha i mineralnih naslaga neće ostati leđa i na kraju hrđe. , Pokušajte koristiti destiliranu vodu u željeza kako bi se spriječilo zbirke minerala u paru vents. ; Očistite vanjski željeza tako da je brisanje vlažnom čistom krpom. Vi svibanj koristiti blagi sapun za čišćenje u slučaju eksterijera otpornih mrlja. To će spriječiti prikupljanje prljavštine i prljavština na površini, koje vas mogu dovesti prenosi na tkaninu dok glačanje. ; Čišćenje Burnt Fabric iz željeznog baze; U svojoj žurbi na posao, niste provjeriti željezo postavku, te u procesu izgorio omiljene odijelo! You srećom pronađena alternativa, ali kada se vratio u željeza svoju odjeću za sljedeći dan, imali ste ružan komad tkanine zaglavi na svoj željeza dnu. Vi ste vjerojatno nikada nije dao to mislio, ali vas pitam o tome kako očistiti željezo baze. Ovo je način kako:, a željezo je još vruće, isključite ga i stavite mokrom spužvom na zahvaćena područja odmah. Tkanina će se oljuštiti zbog nagle promjene temperature. ; Za uklanjanje ostatak, koristite blage spuzvicu za ribanje, kao opora jedan će ogrepsti željezo baze. Ako se pokažu neučinkovitim, koristite malo sode bikarbone s vodom škropili na površini, i utrljajte ga očistite spužvom. , To je brz i učinkovit način čišćenja vašeg željeza. Ova metoda ne samo da će pomoći oljuštiti izgorio tkanina, već će također ukloniti sve masnu ili škroba depozita koje su se nakupile na dnu željeza. Primijetit ćete da sljedeći put kada željeza svoju odjeću, oni će izgledati jasnije nego prije.
Čišćenje Iron koja ostavlja mrlje na tkanine; si glačanje omiljene bijela t-shirt i primijetite da je u razvoju malih mjesta sve više, puno na svoj užas. Ovaj svibanj biti zbog hrđe koji su prikupljeni u paru otvore, ili zbog neke prljavštine ostavio na površini. Kako bi riješio taj problem, vi svibanj slijedite ove metode:; Prije početka, provjerite da se glacalo ohladi. Pripremite laskav rješenje s blagim deterdžentom, i koristeći čistu krpu ili spužvu, obrišite površinu željeza. Slijedite ga i od strane čišćenje sa svježim krpom namočenom u čistu vodu. Korištenje spuzvicu za ribanje ili jakim sredstvom za čišćenje, pokvarit će željezo baze. Pokušajte izbjeći korištenje iste. ; Napunite spremnik željeza s jednakim dijelovima vodu i ocat, sve do vrha. ; Uključite željezo, na postavku pare i ostavite ga na do smjesa ispari. ; Ponovite iste korake samo s vodom, dok se smrad octa je napustio rezervoar. ; Pročitajte više na:; Proizvodi za čišćenje, čišćenje usluge, Dopustite željeza dokazati svoju učinkovitost vodi dobru brigu o tome. Ove savjete i trikove o tome kako očistiti željezo definitivno će vam pomoći zadržati svoje željezo, i svoju odjeću, kao nov. Dakle, ne morate brinuti o kupnji novog željeza svaki put kad si suočen s bilo koje od gore navedenih problema.