Leaf Bay Tree

Prije učenja kako rastu stabla lovorov list, važno je da ste odabrali pravi izbor želite rasti i koristiti za kuhanje. Također, raste lovor stabla iz sjemena je mukotrpan zadatak i onu koju treba biti strpljiv. Tako da smanjiti godina čekanja za sjeme da se razvije u biljke i na kraju u stabla, jedan izravno može početi kontejner vrtu je biljka lovor. Evo neke informacije o vrstama drveća i lovorov list raste upute za isti.
Lovor Tree informacija, stablo lovorov list dolazi iz lauraceae lovor obitelji. Postoje dvije vrste lovor koristi za kuhanje - turski lovorov list i list Kaliforniji zaljeva. Turski lovorov list je znanstveni naziv Laurus nobilis, i njegova alternativna imena su grčki zaljev, mediteranski zaljev, ili pravi zaljev. List Kaliforniji zaljeva ide uz znanstveni naziv umbellularia californica. Ove dvije vrste drveća imaju lišće koji izgledaju slično, ali dati drugačiji okus, tako da često ćete primijetiti izričito spominje u turskom ili Kaliforniji lovorov list u recept. Listovi ovog stabla može biti 12 cm i 6 cm širine. U uvali list veličine stabla može biti do 40 metara, sa žutim cvjetovima i ljubičaste bobice. Sada, neka nas pogledajte upute za vrtlarstvo uvale list stabla.
Kako rastu lovor?; Ovdje su upute za lovorov list stablo raste. , Da raste drvo lovor iz sjeme će biti prilično zadatak i trebat će vam mnogo strpljenja. Umjesto toga posjetite obližnji vrtić i kupiti biljka lovor ili gledati online za dobavljače koji pružaju ove biljke. , U kontejnerima možete kontrolirati rast stabla lovorov list, smanjiti količinu lovorov list stabla rezidbe i premjestiti stablo unutar kuće. ; Odaberite posudu koja je oko 12 cm u promjeru, jer to će pustiti na stablu da raste do visine od 5 metara i možete zadržati ovu tvornicu u vaš vrt. ; Ova metoda kontejner, u vrtu će zadržati stabla korijene u mjestu i nećete ga morati ponovo staviti u saksiju za 5 godina. , Provjerite je li lonac ima dobru drenažu rupe, i dobro drenirano tlo. Možete dodati kamenje na osnovu za odvodnju. ; Koristite kompost na gornji sloj tla i pobrinite se da tlo linija do rub lonca i da je to tlo čvrsto se pritisne i nježno u loncu. ; Voda vrhu područje tla sadrže kompost. , Kako da se brinu za lovorov list stablo?; Slijedite ove savjete za njegu uvali list stabla. ; Tijekom sezone mraz, možete premjestiti u lonac unutar vašeg doma kako bi zaštitili biljka lovor. Pazite da biljke u području gdje se dobiva puno svjetla. , Ako se tijekom mraz, vaš uvali ostavlja na stablu postaju smeđe i odumiru, a zatim uklonite tih listova tijekom proljeća i pružiti stablo uz dobru kvalitetu hrane. ; Dvotjedno tijekom ljetne sezone, hrane lovor stablo s gnojiva koji su poput organski alge. Zamijenite 2 cm od komposta sloj od vrha tla baze. , Kada raste ovog stabla u loncima, ne preko vode ga tijekom zime. Pričekajte do komposta sloj suši, a zatim dati stablo s vodom. : "Za lovorov list stablo rezanje ili obrezivanje, možete trim lišće stabla u bilo koji željeni oblik sa par oštrih škare. , Lovorov list stablo problema, pitanja vezanih uz biljke lovor javljaju zbog nepravilnog zalijevanja, tako da slijedite upute zalijevanje skrbi za drvo ispravno. Još jedan problem povezan s stablo lovorov list je uvala lizalicu, što je neka vrsta uši. Prvi počeci ovog uši utječe na biljke je curling lišća na margini. Za liječenje ovog problema, samo sprej pod utjecajem lišće s razrijeđenim tekućim pranje sapunom, ili možete koristiti pesticid zove thiacloprid.
Za spremanje ostavlja za kuvanje svrhu izabrati lišće s drveta lovor početkom na dan vrijeme. Kemijska ih od sunca, pod nekim težine kako bi se spriječilo curling od tih listova. Store tih listova unutar hermetičan staklenke. Tih listova imaju rok trajanja od 1 godine. Dakle, koristite aromatičnih listova ove biljke u svom kuhanje i uživanje lovorov list okusom juhe i variva!