Kako vezati Dye Košulje

Tie-umiranje je tehnika bojenja odjeće s bojilima različitih boja za izradu dizajna i uzoraka na odjeći. Ova tehnika je u praksi već dugi niz godina te je također simbol hippie kulture. Dizajne i uzoraka su stvorili sklopivi, plisiranja, narezivanje i vezanje tkanina na različite načine. Oni potom su vezani uz niz i boje onda se primjenjuje na područja vezana za stvaranje određeni uzorak. Kravata boja tehnika se može koristiti za stvaranje jedinstvene tie boje odjeće poput tie boja majice, kravata boja košulje ili čak tie boje haljine.
Bitno je da se odlučite za prirodne tkanine kravate dyeing kako bi dobili najbolje rezultate. Sintetika Ne prihvaćam boja vrlo dobro u odnosu na prirodne tkanine. Obično, 100% pamuk ili najmanje 60% pamučne tkanine su preporučeni za tie dyeing svrhe. Najmanje tri boje se koriste za tie dyeing ali možete također koristiti više boja, pod uvjetom da kompliment jedni druge dobro. Dakle, sada, ako se pitate kako vezati obojeni ili ako ste u potrazi za kravatu boje upute, ovdje je korak-po-korak tie die vodič s uputama za svoju referencu. Pročitajte više na tie boje upute.
Kako vezati Dye Upute: Kako vezati Dye majicu
Učenje kako vezati boja majice s jednostavnim krug dizajna je najbolji način za početak za sve koji su novi u ovoj tehnici. Prije nego što možete početi s procesom, morat ćete odabrati majicu koju želite vezati boja i prikupiti sve potrebne potrepštine. Ako vam je teško nabave roba, možete kupiti kuću kravatu dyeing kit umjesto. Također, kravata dyeing može biti prilično messy afera, pa izaberite mjesto gdje možete lako počistiti nered stvorili. Tie dyeing se može obaviti u kući, kao i na otvorenom. Pročitajte više na kravatu boje tehnike i upute.
Materijal potreban
Plain White T-shirt ili majica, boje za tkanine, soda ash, gudače i gumene trake, rukavice Latex ruku i pregača, sol, voda, papirnate ručnike, velike kante
Smjerovi
Korak # 1: Operite i osušite na majicama koje želite vezati boja, dan prije samog. Pobrinite se da je bez prljavštine, mrlje, itd. pokrivaju područje gdje ćete raditi s novinama ili vrećice za smeće.
Korak # 2: Stavite na lateks rukavice i pregača. Mix velikodušan iznos od soda ash i sol u kantu tople vode i potopiti vašoj majici biti vezan obojene u to za oko 10 minuta. To će pomoći majicu tkanina za natapanje boje brzo i obveznica bolje. Uklonite natopljene tkanine i istisnite svu vodu. Provjerite jeste li cijeđenje tkanina temeljito, tako da on postaje lakše da ga boja.
Korak # 3: Odaberite model boja kravata. Za dobivanje krugovima uzorak, položite košulja na ravnu površinu i prstohvat male količine tkanine. Izjednačiti stegnut tkanina s gumenom trakom ili string u čvor. Ponovite to učiniti čvorova u cijelom košulje u jednakim vremenskim razmacima.
Korak # 4: Pripremite boje u velikim kantu po uputama proizvođača. Sada, potopiti u košulju boje za oko sat vremena ili tako. Možete ga potopiti za neke više vremena, ovisno o intenzitetu boje koju želite.
Korak # 5: Uklonite shirt sa bojom i isperite pod hladnom tekućom vodom sve dok voda teče bistra. Ostavite majicu da se osuši za jedan dan prije nego što možete otvoriti žice i gumene bendova. Your tie obojen košulje je spreman!
Pročitajte više na tie boje sklopivi tehnike.
Prvih nekoliko pranja, nakon tie dyeing odjeću treba biti učinjeno u hladnoj vodi sa blagim deterdžentom kako bi se izbjeglo gubljenje boje boje. Nakon što ste naučili kako napraviti tie boja košulje dobro, možete eksperimentirati s različitim tehnikama tie umirući na različitim odjeću. Također možete naučiti svoje prijatelje i susjede kako vezati boja košulje jednom ste profesionalac u tome. Uživajte!