Kako da biste dobili osloboditi od whiteheads

Whiteheads nisu pimples ili acne. Većina od nas, koristite acne, pimples, blackheads i whiteheads kao sinonima za druge. Međutim, whiteheads su potpuno drugačiji od druge vrste upala na koži. Naša koža ima mnogo pore, što omogućuje da diše i tajnim neželjene otpad iz tijela kroz znojenje, uključujući. Pore ​​pomoći u održavanju tijelo prirodno cool.
Whiteheads pojaviti kada pore na koži dobiva začepljen sa sebum. Sebum je masnu sekret koji čuva kožu moisturized, podatnom i zdrava. Kada je zasićenost sebuma u porama, on dobiva začepljen, što dovodi do zatvaranja. Taj zatvoreni pora postaje bijelim i rezultati u upala, koja se zove Whitehead. Whitehead mora biti tretirani drugačije u odnosu na ostale kožne upale. Let's vidjeti kako da biste dobili osloboditi od whiteheads. Pročitajte više o Whitehead liječenje.
Kako da biste dobili osloboditi od whiteheads
Lokalna primjena; Za bilo kakve topikalna primjena, prvo konzultirati s dermatologom. Glavni sastojak u proizvodima koji će spriječiti whiteheads je benzoyl peroksid. Benzoyl peroksid, pomaže u sprječavanju začepljenja pora gore. To uzima iz viška masnu sekret. Korištenje benzoyl peroksid je preventivni mjera prema borbi protiv bakterija koje dovode do whiteheads na lice. Clearsil i proaktivno su dva proizvoda koji sadrže benzoyl peroksid. Da li konzultirati dermatolog prije korištenja ovog proizvoda, kao što može izazvati suhoću kože, pahuljast kože i crvenila.
Čišćenje, Čišćenje u osnovi znači da čisti kožu ukloniti sve prljavštine i prljavština. Ja iskreno vjerujem da je bolje spriječiti nego liječiti. Stoga, kako bi se spriječilo whiteheads na vašoj koži, redovito očistiti vašu kožu. Kupite mlijeko za čišćenje lica ili čišćenje losion za normalnu kožu. Perite lice sa toplom vodom, nježno masirajte kožu mlijeko za čišćenje i u roku od dva minuta, obrišite s vlažnom pamuka. Opet, operite lice s odgovarajućim lice oprati. Pročitajte više o čišćenju njegu kože.
Ljuštiti, Piling ubrzava proces uklanjanja mrtvih kože. To ljuštiti lice, parni do kože lica za dobar 15-20 minuta. Parenje otvara pore. Sada s pročišćavati po Vašem izboru, nježno pročišćavati kože. Ako imate bilo kakvih upala kože, biti extra oprezni, a ribanje, kao što ne želite loma njima. Nakon što je ribanje za 5-10 minuta, operite vam oprati sa toplom vodom. Da biste zatvorili pore DAB kožu s kože toner. Drugi način zatvaranja pora, radi kocka leda na licu.
Pročitajte više o; Ljuštiti lica kod kuće; Ljuštiti Skin Naravno, maske za lice, Ako ste u potrazi za kako da biste dobili osloboditi od whiteheads, naravno, onda maske za lice je najbolji lijek. Sandalovina prah i ružina vodica je najbolje maskom. Za to će vam trebati 2 žlice praha sandalovina i 2 žlice ružina vodica. Izmiješati dvije dobro i nanesite na na vaše lice. Ostavite ga na za 15-20 minuta, dok maska ​​upija sve neželjene višak ulja iz vaše lice. ga ispirati s toplom vodom, a zatim neke kapljice hladne vode na lice, zatvoriti pore. Glina maske, kao što potpuniji je zemlja maska, sklopio s vodom, također je veliki odgovor za kako da biste dobili osloboditi od whiteheads na lice. Pročitajte više na domaće maske za lice - maska ​​receptima.
Jesti, piti i, ako želite znati kako da biste dobili osloboditi od whiteheads brzo, onda je jedini odgovor na to je, jedenje i pijenje pravo. Najbolji način sprječavanja whiteheads, drži interni sustav zdrav. Pijte puno vode, oko 2 litre vode dnevno. To pomaže vašem tijelu u detoksifikaciju, hidratacija vlaži i prirodno. Jedite puno voća i povrća da bi se koža izgleda zdravo i mlado. Pročitajte više zdrave prehrane.
Jedini i očit odgovor na pitanje kako da biste dobili osloboditi od whiteheads, nije rupturing the whiteheads, tako da ih cijeđenje van. Cijeđenje whiteheads i može dovesti do trajnog unakaziti. Koristite odgovarajuće alate, ako stvarno želite izdvojiti Whitehead i savjetovati se s dermatologom. Da bi stvari jednostavnije, u skladu sa strogim režimom njegu kože s dobrim proizvodima za njegu kože, i whiteheads će nestati zauvijek. Pazite!