Posjekotine i stilovi za kosu

Jedan od najupečatljivijih ličnosti imovine moglo bi imati u vezi izgled vaše kose. Iako je kosa pada u kategoriju mrtvih, to je apsolutno nije slučaj! Oni su jako puno tamo! Za žene, njihova dlaka je najviše stalo stvar! Tko ne bi htio lijepo tresses? Ali tu je i ulov u njemu. Poseban šišanje poboljšava vašu osobnost, međutim, ako ste dobili ošišam koji ne kompliment svoju osobnost i lice, onda ćete biti u velikim juhu. Dakle, bitno je da se rez koji će dodati na svoju osobnost i samopouzdanje. Ipak, ne bismo ulaziti u to, umjesto toga, tekst ispod će vam dati nisko dolje na posjekotine i stilova za kosu.
Kratki Haircuts i stilovi
Kratki Bob Cut - Ovalna i Trg lica, kada je u pitanju trg ili ovalni lica, kratke bob rez je jedan od najboljih. Ako imate okruglo lice izvanredno, dobiti više rezati. Straighter kosu, bolje ishod frizure. Važna stvar za zapamtiti je da najduže vlasi kose mora pasti inča iznad brade, tako da bi dobili efekt lice grljenje. Za održavanje ovog stila, ti bi trebao posjetiti salon jednom mjesečno. Pročitajte više o frizura za ovalno lice.
Kovrčava Bob Cut - okruglo lice, jer ovo izrezati ako imate okruglo lice, a zatim kosu bi trebao biti duži od vaše brade. Dulje dlake na vratu uravnotežiti taj stil je upravo savršen. Pobrinite se da, ako imate spiralu kovrče, ne rezati ih prekratak. Držite dužina kose do cheekbones, kao i kovrče bi uvlače barem palac. Za održavanje tog reza, trim svakih 6 tjedana. Pročitajte više o; frizura za masnoće lica, frizura za okruglog lica s Bangs, Pixie Style, Guess će to odijelo bilo koji oblik lica, s obzirom na činjenicu da bi trebao biti sigurni o vašoj koži i mogućnosti i svoje lice u ukupnom poretku. Kao što je ovaj neskriveno neuredan i naletima frizuru dramatično naglašava lice. Zatvori ošišan slojeva kadriranje lica, kratke i zatvorite kosu oko ušiju i stražnji dio vrata je glavno tog reza. Slick Vašu bangs, ili za slatko, djevojčura, pogledajte ih gurnuti u stranu. Idi za mjesečnu trim zadržati izrezati do oznake. Pročitajte više o vrlo kratke frizure za žene.
Morski vranac je gore, a kratko shag frizura je super za sve tipove kose, osim za predebeli ili prevarant u redu. Osjetljivo suočava s malim značajkama su savršeni nositi takve frizure. Mantra je zadržati najduže vlasi kose na stražnjem dijelu krune. Pogledajte, kratka kosa je super, daje drastično drugačiji izgled i potpuno revamps svoj izgled!
Duge frizure i stilovi
Duga s Bangs - Long i Okrugli lica, a to je veliki rez istaknuti oči i obraze. Najbolji dio o ovom stilu je da one s dugim lica mogu pokriti obrve s bangs, camouflaging duljine lica. Choppier šiške ide super sa okruglog lica. Idi na trim svakih 10 tjedana i početi s dugim šiške, oni su fleksibilni. Jeste skuta zakrivljena kako bi pramenove sa strane dulje. Pročitajte više o frizurama stilova - ideje.
Long Kovrče; Kovrče izgledati nevjerojatan i ima različita seksualna privlačnost. Za ovaj stil gledati prekrasna, kosa bi trebala biti prirodno kovrčava i treba biti malo duga od ramena. Počnite s najkraćim slojeva na usne i onda neka kosa tanka throughout za izradu kosu labav i jednostavan za stil. Pročitajte o dugo hairstyles.
Dugačka i ravna, Većina tipova kose su kompatibilni s ravnu kosu. To je jedan od najpopularnijih krojeva i stilova za kosu. Ali to treba znatan održavanje, kosa je nigdje sakriti. Blagi trim u svakih 6 tjedana će izbjeći razvoj split završava i da će držati kosu u dobroj formi. Pročitajte više na formalne frizura za dugu kosu.
Drugi stilova za dugu kosu su ramena frizura sa slojevima, prirodni izgled za vrlo kovrčavu kosu i pletenice frizuru. Ove dvije stilova i odijelo većinu tipova lica. Osim toga, za srednje dužine kose, shag stilu, bob, obloga i gotovo bilo koji drugi sličan stil izgleda odlično. Pročitajte više o mediju frizura s bangs.
Punk frizura
To su dramatične i jednako su eksperimentirali dječaka, kao i djevojke. Punk frizura se odlikuju jazzy i divlje boje i out of the box rezova. Mohawk rez je vrlo čest u punk hairstyle, uključujući šiške i asimetričnih frizura. Spike njih, imaju cik-cak particiju i potpuno otkačeno boja i imate savršen recept za punk frizure i stilova. Međutim, puno proizvoda za njegu kose su potrebni za punk njegu kose. Za ovaj, to je sve više imperativ da imaju duboke uređaj tretman kako bi se izbjeglo oštećenje kose. To je nečuveno, radikalna i ima izrazitu 'ja dati osuditi stav za njega! Dakle, ako ste sigurni i kralj su u svoj vlastiti put, idi za to, većina 'luda' među krojeva i stilova za kosu. Pročitajte više o; Punk frizura za dugu kosu, Spikey frizura za muškarce; Emo frizura
Emo kao što većina nas zna je kratko za emocionalno. Tako je ovaj stil je sve o odražava i prikazuje vaše emocije. Sve iznošenje osobnih i individualni stil, kategoriziran je kao emo izgled, ovaj stil ima jake veze s punk kao dobro. Neravnomjerna rezanje, režim pulsacije i raslojavanje su glavne karakteristike najviše emo frizura. Završava i dijelovi kose su istaknute. Opet, samo što su punk, postoje kontrasti dužina i boja je još jedan specijalitet emo rez. Boje moraju biti bogate i duboke. Možete imati šiške swept na stranu kao dobro ili čak ravno preko čela. Ovaj stil je previše koriste oba dječaka i djevojčica. Pročitajte više o; Emo frizura za djevojke sa srednje kose; Emo frizura za djevojke s kratkom dlakom; Osim ovih možete imati resice, cipal frizura ili kratko i slojevita hairstyle. Postoji mnogo više, ali ovi su najčešći i popularan sam sebe, pa sam mislio da im spomenuti!
To je to! Ovo je mjesto gdje sam kraj moje 'dlakave' bajke!