Prirodni lice oprati

Koža ima svoj način odvoza smeća. Jedan od primarnih načina da rješavaju acne je da opere lice barem dva puta dnevno. Pore ​​u koži osobe su povezani kanalom (folikul) za ulje žlijezde ispod kože, koje proizvode masnu tvar zove sebum. Mrtve stanice kože se transportira kroz folikul na površini kože, koristeći medij ulja. To bi trebalo objasniti zašto je to tako važno za pranje kože redovito, da otklonimo ovu tvar, i spriječiti ga od blokiranja folikula. Također, jedan od primarnih načina obeshrabrujući acne formation je pranje kože najmanje dva puta dnevno. Ali to još uvijek ostavlja pitanje zašto koristiti prirodni lice oprati? Odgovor je da, dok postoji bezbroj nad counter proizvodi dostupni, mnogi od njih su oštre na kožu. Da, osim, oni su također sadržavati sastojke koji mogu biti štetni po apsorpciju kroz kožu.
Prirodni lice oprati Mogućnosti
Velika prirodna opere lice za osjetljivu kožu je med. Med ima antibakterijska svojstva koja mogu obeshrabriti acne formation, a može također pomoći koži vratiti prirodno kiseli pH. Da biste ga koristili, mjesto kap meda na dlanu, i protrljati oboje dlanove. Zatim trljajte lice, prijenos med jednako po cijelom tijelu. Ostavite ga na par minuta, a zatim ga isprati van. Pobrinite se da koristite stvarni meda, a ne med sirup. Ako želite koristiti med kao pročišćavati, kombinirati malo temelja zobene s njim, i opere lice s njom.
Još jedna prirodna lice oprati recept koji radi ½ TSP. soli pomiješane s ½ šalice hladnog mlijeka. Navlažite pamuk kozmetički jastučić (redoviti pamuk loptu će raditi previše), u njemu i obrišite vaše lice s njom. Pustiti da se osuši i primijeniti drugi kaput. Ovaj put primijeniti mlijeko u smjesu pomoću nježnim kružnim pokretima, a zatim ga isperite vodom.
Postoji nekoliko prirodnih proizvoda koji su znan za kožu prednosti oni pružaju. Dakle, kombinirajući većina njih bi trebalo značiti dodatnu prednost. Ovdje je jedna takva kombinacija: dodajte ½ šalice ekstra djevičanskog maslinovog ulja, 1 žličica ulja čajevca, 1 žličica ulja lavande,? aloe vera gel šalice, ¼ šalice vitamin E ulje, kokosovo ulje ½ šalice (grijana), 1 šalica glicerin do 2 šalice Kastilje sapun. Koristite ovaj prirodni opere lice za suhu kožu barem jednom dnevno. Nanesite i ostavite na mali dio toga prije pranja off. Čuvajte ga u tamnu staklenu bocu, i ne uznemirujte se ukoliko sastojke odvojeno. Daj ga dobro protresti prije uporabe.
Dobar prirodni opere lice za masnu kožu mogu napraviti kombiniranjem papaje mashed ili avokada zajedno, i dodajući jednu žličicu meda i jogurta svaki na njega. Izmiješati dobro zajedno, a možda čak ih uklopiti. Nanesite ovu smjesu na lice i ostavite ga na 15 minuta, a zatim ga isperite. Pročitajte više o domaćim lice oprati.
Druga velika prirodna opere lice je kombinacija 2 kašike fino koloidnih zobene pahuljice, 2 žličice badema obroka, 2 žličice meda u prahu, 2 žličice mlijeka u prahu, 1 žličica gline, 2 žlice naribanog čistog Kastilje sapun. Kombinirajte ih zajedno i pohraniti u staklenku. U vrijeme korištenja, pomiješati s malo mineralne vode, ostavite tijesto na za 10 minuta, a zatim ga isprati. Dok je odluka prirodni opere lice za akne, osigurati da se uključuju sastojke kao što su čaj stablo ulje ili benzoyl peroksid, koji rade čuda za acne.
Dok je stvaranje prirodne lice oprati ne uzeti neki dodatni napor, ona ima svoje prednosti. Možete biti sigurni da ne sadrži bilo koji oštre ili štetne kemikalije koje mogu oštetiti vašu kožu, a možete uključiti sastojke na adresu vašoj je koži potrebno.