Gardenia skrbi u Winter

Gardenia ima preko 250 vrsta zimzelenog i cvjetnice grmova. Zbunjeni, o odabiru pravo jedan? Možete odabrati bilo koji vrsta gardenije, ali budite sigurni, da li kupiti sorta koja je otporna na nematode podloge, kao što su gardenija vrlo osjetljiv na nematode. Najljepši među gardenije sorte su, gardenija jasminoides, gardenija psidioides i gardenije brighamii. Gardenia su nisko-održavanje postrojenja, ali treba da imaju tendenciju da gardenija skrb u zimskim mjesecima, vrlo pravilno.
Biljke gardenije izgledati lijepo ljeti sa svojim sjajnim lišćem i čisto bijele cvjetove. Ali, kad temperatura padne zimi, mnogi problemi mogu nastati, osobito kada čuvanje biljka unutra. Biljka može početi opuštene i iznenada, cvijet pupoljci početi pada off. Listovi mogu biti žute, i početi ispuštajući off biljke, poput lišća stabla početi padati u jesen. Dakle, gardenija postrojenja za njegu u zimskim mjesecima postaje izazov. Ali ne brinite, ovaj članak će pružiti smjernice o skrbi za gardenija postrojenja tijekom zime.
Gardenia Zimski Care Upute
Patuljka gardenije sorte su manje čekrk Hardy, u odnosu na standardne gardenias. Ali, sve sorte trebaju posebnu skrb za vrijeme zimske sezone. Ovdje su faktori za održavanje, za gardenija skrb u zimskim mjesecima.
Svjetlo Zahtjevi tijekom zime; Za gardenija skrb zime, držite biljke na hladnom i vlažnom mjestu. Držite biljka gardenija u svijetlom mjestu, gdje ga mogu dobiti sunčevu svjetlost, poput južnoj strani okrenut prozori ili postaviti umjetno svjetlo za biljke. Ako je pružanje prirodnog svjetla, pobrinite se biljke barem dobiva na suncu pola dana, i držati daleko od bilo biljka grijanje vents. Tijekom normalne sezone, možete održavati postrojenja u dijelu hladovini, a dio ned
Vlaga i temperatura potrebama; gardenias vole topla i vlažna okruženja. Da biste održali pravilan vlažnim uvjetima, za gardenija skrb u zimi, je malo teže. Možete koristiti ovlaživač za povećanje vlažnosti, i držati biljke na pladanj vlažnih kamenčića. Kada je vlažnost zraka se smanjuje, također možete popuniti sprej bocu s vodom i vlažne biljke redovito. Držite gardenija postrojenja u hladnijim prostorijama tijekom zime te ih smjestite blizu prozora gdje će dobiti sunčevu svjetlost. Održavati temperaturu od 55 º F tijekom noći i 65-75 º F tijekom dana vrijeme.
Gardenia Zalijevanje Upute za Winter, gardenija postrojenja mogu tolerirati umjereno conditions suše prilično lako. When kontejner vrta, pružaju manje količine vode na gardenija postrojenja ili grmlje u zimskom odnosu na ljetne sezone. Za zimske gardenija skrb u loncima, izlijte vodu i pričekajte dok gornji sloj od 1-2 cm od tla dobiva suhom, a zatim ponovo sipati u vodu.
Tla i gnojiva Zahtjevi; gardenias treba kisela tla, imaju pH veći od 6 godina. Održavati vlažnost tla, za njegu gardenija u zimskim mjesecima. Možete provjeriti vlažnost tla s prstima nakon svakih nekoliko dana. Nemojte davati bilo koje gnojivo za gardenija postrojenja tijekom zime. Nakon što je cvijeće pojavljuju, možete premjestiti na dio biljke hlad i održavati vlažnost tla.
Rezidba Gardenia Care, a gardenija postrojenja tijekom zime, bit će uspavan i bit će spremanje hrane za sljedeću sezonu cvatnje. Ako orezati tijekom zime, postoji ogromna mogućnost ubijanja orezane podružnice iu teškim slučajevima, cijela biljka. Dakle, nikada orezati the gardenija postrojenja u zimskim mjesecima. Rezidba treba biti učinjeno, tek nakon cvatnje sezone gardenije dobiva više. Jer, kad orezivanje tijekom cvatnje sezone, postoji ogromna mogućnost podrezivanje cvjetni pupoljci.
Za više informacija o tome kako rastu i briga za gardenija grmlja i biljaka, glasi:; Uzgoj gardenias krovom; Gardenia Jasminoides Care, najizazovniji dio kad raste tih biljaka je, gardenija skrb u zimskim mjesecima. Koristeći gore navedene smjernice, možete održavati zdrave i lijepe tražite gardenije.